• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Walla netten aldığım şafakla ilgili resimler var canım bilgisayarımda imageshack die bi site var oraya giriyosun netten sonra orda gözat die yazıyı tıklıyon pc den bi resim seçip devam ediyyosun link çıkıyo yani adres gibi bişi onu kopyalıyosun kk da cvp yazdığın yerde küçük kutu içinde sarı dağ şeklinde bişi varya onu tıklıyosun çıkan boşluğa kopyaladığın linki yapıştırıyosun resim çıkıyo ben böyle koyuyorum eğer bunu soruyosan.

CANIM İZİNDE OLMASI BİŞİ FARKETMEZ O İZİNDE DE OLSA HALA ASKER SAYILIYO ASKERLİK DEVAM EDİYO SADECE İZİNDE EVDEYKENDE ŞAFAK DÜŞÜYO CANIM ....BUGÜN 36.Cİ GÜN BİTTİ SABAH 37 .Cİ GÜNE BAŞLAYACAKSINIZ ...HALA ASKER O SENİN YANINDAYKENDE ASKER

BANA NİE ABLA DİYON SEN YAWWW :1no2:BİZ AYNI YAŞITIZ BEN SENDEN SADECE 10 GÜN FELAN BÜYÜĞÜM 13 EYLÜL DOĞUM GÜNÜM SENDE EYLÜLDESİN..AYNIYIZ ABLA DEME BACIM YAWW KENDİMİ PEK ÇÖKMÜŞ HİSSETTİM BEEE -tatlicadiarzu-:delphin:

CANIM İZİNDE OLMASI BİŞİ FARKETMEZ O İZİNDE DE OLSA HALA ASKER SAYILIYO ASKERLİK DEVAM EDİYO SADECE İZİNDE EVDEYKENDE ŞAFAK DÜŞÜYO CANIM ....BUGÜN 36.Cİ GÜN BİTTİ SABAH 37 .Cİ GÜNE BAŞLAYACAKSINIZ ...HALA ASKER O SENİN YANINDAYKENDE ASKER

BANA NİE ABLA DİYON SEN YAWWW :1no2:BİZ AYNI YAŞITIZ BEN SENDEN SADECE 10 GÜN FELAN BÜYÜĞÜM 13 EYLÜL DOĞUM GÜNÜM SENDE EYLÜLDESİN..AYNIYIZ ABLA DEME BACIM YAWW KENDİMİ PEK ÇÖKMÜŞ HİSSETTİM BEEE -tatlicadiarzu-:delphin:

aaaa öylemiiiii ne bilim ben yaa aklım başımda deilki yaa dağıtım iznide askerliktenmi sayılıyom sercan bana sayılmıyo dedi ben normal izinden bahsettin bu arada erken gelmekm için kullanmıcak izin anladın ona göre hesapla die dedim...

aman yaa izin kullanmıcak hiç dicektim abla yaa poardon....

CANIM ZATEN DAĞITIM İZNİNİ KULLANMAK ZORUNDALAR BAŞKA YERE GEÇECEKLERİ İÇİN MECBUR O HAFTAYI KULLANIYRLAR GELYOLAR TOPLAM İZİN 30 GÜN DAĞITIMI KULLANINCA KALAN İZİN 23 GÜN OLUYO BU DURUMDADA 418-23=395 YAPIYO HİÇ İZİN KULLANMAYACAKSA EĞER 395:dance::teytey: ŞAFAK:nazar: ÇÖMEZİMkaydirigubbakcemile5hihoyyytsositososito

aaaa öylemiiiii ne bilim ben yaa aklım başımda deilki yaa dağıtım iznide askerliktenmi sayılıyom sercan bana sayılmıyo dedi ben normal izinden bahsettin bu arada erken gelmekm için kullanmıcak izin anladın ona göre hesapla die dedim...

AYYYHHH NE BUUU BEEE TOPARLA KENDİNİ ÇÖMEZZZ:mymeka::oklava:
BÖYLE GEÇMEZ WALLA YAWW....
BÜTÜN İZİNLER ASKERLİKTEN SAYILIR DAĞITIMDA DAHİL CANIM DAĞITIMDAYKENDE ASKER SAYILIYOR ŞUANDADA ASKER SERCAN ENİŞTEMİZZZ

AYYYHHH NE BUUU BEEE TOPARLA KENDİNİ ÇÖMEZZZ:mymeka::oklava:
BÖYLE GEÇMEZ WALLA YAWW....
BÜTÜN İZİNLER ASKERLİKTEN SAYILIR DAĞITIMDA DAHİL CANIM DAĞITIMDAYKENDE ASKER SAYILIYOR ŞUANDADA ASKER SERCAN ENİŞTEMİZZZ

valla yaa dağaldım ii ce o zaman ben hemen 418_30 yapıyorum veeeeee şafak=388 ölemi yani şu lanet 400 ler bittimi yani yihhuuuuu...

valla yaa dağaldım ii ce o zaman ben hemen 418_30 yapıyorum veeeeee şafak=388 ölemi yani şu lanet 400 ler bittimi yani yihhuuuuu...

hayır canım dağıtımı kullandığı için onu düşmüyorsun dağıtımdan sonra kalan izin 23 gün onu düşüyorsun şafaktan 395 kalıyo canım

amaaaaaaan onada razıyım 400 lü olmasında ne olursa olsun bu arada ben hala şaşkınım dağatım izninde ben şafak donuyo biliodum ama sen devam dion e bu benim yarim nie cuma günü asker sayılıyom diyo o zaman allahallah yawww...

Resim gözükmüyo canım ama walla seninki sapıtmış azıcık hepimizinki sayıldı neden donsun askerlik yawww devam ediyo tabiki dağıtım izni 30 günün içinde haliyle oda askerlikten sayılıyo cuma günü teslim olacaksa onu diyodur belkide...ama sayılıyo eminim ben yaaaa itirazı olan yoktur burdada

Resim gözükmüyo canım ama walla seninki sapıtmış azıcık hepimizinki sayıldı neden donsun askerlik yawww devam ediyo tabiki dağıtım izni 30 günün içinde haliyle oda askerlikten sayılıyo cuma günü teslim olacaksa onu diyodur belkide...ama sayılıyo eminim ben yaaaa itirazı olan yoktur burdada

hımmm anladım o zaman bugünü yani perşembeyi saymıyorum şafak 394 oluyo oh yaa , peki ben nası ayarlıcamda gözükücek bide sen o illede sen muhammedim yazmışsın ya onu nerden yapıonz ben baktım baktım çözemedim bi türlü...

Back
X