- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
- #2.501
yokk bizim askerlik bittikten sonra açtın sen bu topiğii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şafak 416 canım
acemiliğin bitmesine 37 gün var
şu an sadece gelsin bi göreyim sarılayım yeter diyorum
dağıtıma gelmesini çok isityorum ama tekrar göndermek yok muu:çok üzgünüm:
bi de nereye çıkcak diye düşünmeden edemiyorum:1no2:
yaz o kadar büyüyo ki gözümde aynı dediğin gibi sanki yazdan sonra daha kolay geçicekmiş gibi geliyo
bide sen benle aynısın ya şafak bakımından bi de aso falan var siz daha bi başkasınız benim için o yüzden daha yakın bizim acılarımız ...
YAAA EMEK ÖYLE BACIMMMM:1no2:senağlamaBELKİ FARKINDA DEĞİLSİN AMA BENİM ŞAFAĞIM 233 BUGÜN AMA BEN HALA YENİ GÖNDERMİŞ GİBİYİM SİZİNLE AYNI GİBİYİM .İNANIN BANA SİZ HER BİŞİ YAZDIĞINIZDA BEN KENDİMİ HATIRLIYORUM VE HEP DUA EDİYORUM ALLAHIM SU GİBİ GEÇSİN VAKİT BİTİRİP GELDİNLER DİE.BEN SİZE DEVRECİLİK ETTİMMİ LENNÇok üzgünüm çoook:mymeka:
klava:SEN NİYE AYRIM YAPIYON BAKEMMM Bİİİ
klava:BİZ HEPİMİZ BİRİZZZZ.AYRIMCILIK EDENİ YOLARIM WALLAHİİİ-tatlicadiarzu-
uff dün gece 2-6 nöbeti tutmuş gündüzde aynı bu gecede aynı...
tanısanız benim bitanemi yerinde bi sn duramaz o
ne kadar zor geliyor ona kimbilir
sesi hiç i gelmiodu bgn.
yanında bi adam hayvan gibi bağırıyodu birine kim o dedim komutan dedi
acaba nasıl davranıyolar
kötü davransalarda söylemezkii
ah be balım ah be ömrüm geçsin şu günler...
ayyyyy vallahi yanlış anladın yaa şuan askerlerimizin psikolojisi falan aynı gidio onlarla falan nfilan yaa o bakımdan dedim siz atlatmışsınız yine az çok ondan yani yaa yanlış anlama nolur....yaa zaman çabuk geçiyomu yaa ben en çok onu merak ediyorum gerçekten bana alışınca su gibi geçiyo çabuk geçiyo diyebilirmisin şuan nası büyüyo gözümde anlatamam...
yaa gamze abla benim şu şafağı hesaplarmısın bi bide siz neler yapıyosunuz öle bende öğrenmek istiyorum nerde nası yapıyosunuz...