• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

şafak 416 canım
acemiliğin bitmesine 37 gün var
şu an sadece gelsin bi göreyim sarılayım yeter diyorum
dağıtıma gelmesini çok isityorum ama tekrar göndermek yok muu:çok üzgünüm:
bi de nereye çıkcak diye düşünmeden edemiyorum:1no2:
yaz o kadar büyüyo ki gözümde aynı dediğin gibi sanki yazdan sonra daha kolay geçicekmiş gibi geliyo

canım evet gerçekten izne geldikten sonra tekrar göndermek o kadar zor o kadar zorki anlatamam evet görüyosun hasret gideriyosun ama tekrar gidiceğini düşündükçe hiçbirinin tadını çıkaramıyosun ben geldiği gün başladım ağlamaya aha bitti gitcek cuma sabahı öyle zor öyle zorki nası anlatıyım bilmiorum gözünü korkutmak istemiyorum ama doğruları söyliyimki kendini şimdiden ona göre hazırla bana hep daha kolay göndericen görünce hassret giderince daha kolay olcak herşey demişlerdi ama tam tersi oldu çok büyük hayal kırıklığına uğradım sende öyle ol istemiyorum birbirimizi bu yazışmalardan ibaret tanıyoruz o kadar yakın deiliz belki ama inanın çok seviyorum bu sitedekileri bide sen benle aynısın ya şafak bakımından bi de aso falan var siz daha bi başkasınız benim için o yüzden daha yakın bizim acılarımız üzül istemiyorum yani canm...

topik açıldığı günden bu yana

terhis olanlar (poposuna tepiği vurduklarımız hehehe)

1.30 EKİM 2008 NESLİ58:nazar:
2.12ocak2009 arsima:nazar:
3.16ocak2009 ıtırbuse:nazar:
4.17ocak2009 mannak:nazar:
5.17ocak2009 smoker:nazar:
6.17ocak2009 yurdaer:nazar:
7.18ocak2009 mirumo:nazar:
8.18ocak2009 nastasia:nazar:
9.20ocak2009 dilek_36:nazar:
10.23ocak2009 smile:nazar:
11.29 ocak2009 life city:nazar:
12.07şubat2009 sensebile:nazar:
13.10şubat2009 nilosss :nazar:
14.15şubat 2009cankiiz50:nazar:
15.15şubat 2009istanblue:nazar:
16.17şubat 2009 gunicen:nazar:
17.17 şubat2009 solucan:nazar:
18. 27 şubat 2009 seahorse:nazar:
19.1 mart 2009 hayalci35:nazar:
20.28 mart 2009 bujimenekşe:nazar:
21.29 mart 2009 ggözen:nazar:
22.01 nisan 2009 bebix:nazar:

uff dün gece 2-6 nöbeti tutmuş gündüzde aynı bu gecede aynı...
tanısanız benim bitanemi yerinde bi sn duramaz o:(
ne kadar zor geliyor ona kimbilir
sesi hiç i gelmiodu bgn.
yanında bi adam hayvan gibi bağırıyodu birine kim o dedim komutan dedi :(
acaba nasıl davranıyolar :(
kötü davransalarda söylemezkii
ah be balım ah be ömrüm geçsin şu günler...

bide sen benle aynısın ya şafak bakımından bi de aso falan var siz daha bi başkasınız benim için o yüzden daha yakın bizim acılarımız ...

YAAA EMEK ÖYLE BACIMMMM:1no2::delphin:senağlamaBELKİ FARKINDA DEĞİLSİN AMA BENİM ŞAFAĞIM 233 BUGÜN AMA BEN HALA YENİ GÖNDERMİŞ GİBİYİM SİZİNLE AYNI GİBİYİM .İNANIN BANA SİZ HER BİŞİ YAZDIĞINIZDA BEN KENDİMİ HATIRLIYORUM VE HEP DUA EDİYORUM ALLAHIM SU GİBİ GEÇSİN VAKİT BİTİRİP GELDİNLER DİE.BEN SİZE DEVRECİLİK ETTİMMİ LENNÇok üzgünüm çoook:mymeka::oklava:SEN NİYE AYRIM YAPIYON BAKEMMM Bİİİ:oklava:BİZ HEPİMİZ BİRİZZZZ.AYRIMCILIK EDENİ YOLARIM WALLAHİİİ-tatlicadiarzu-

yaa gamze abla bu şafak konusu benim kafamı karıştırdı yine şimdi benimki kaç gün askerlik yapıcak 25 şubatta askerliği başladı iki gün yol verdikleri için 27 sinde teslim oldu martın 27 sindede yemin töreninden çıktı izne geldi şimdi cuma gitcek yine cuma günü asker sayılıyo cuma günüyle beraber benim şafak kaç oluyo....????

YAAA EMEK ÖYLE BACIMMMM:1no2::delphin:senağlamaBELKİ FARKINDA DEĞİLSİN AMA BENİM ŞAFAĞIM 233 BUGÜN AMA BEN HALA YENİ GÖNDERMİŞ GİBİYİM SİZİNLE AYNI GİBİYİM .İNANIN BANA SİZ HER BİŞİ YAZDIĞINIZDA BEN KENDİMİ HATIRLIYORUM VE HEP DUA EDİYORUM ALLAHIM SU GİBİ GEÇSİN VAKİT BİTİRİP GELDİNLER DİE.BEN SİZE DEVRECİLİK ETTİMMİ LENNÇok üzgünüm çoook:mymeka::oklava:SEN NİYE AYRIM YAPIYON BAKEMMM Bİİİ:oklava:BİZ HEPİMİZ BİRİZZZZ.AYRIMCILIK EDENİ YOLARIM WALLAHİİİ-tatlicadiarzu-

ayyyyy vallahi yanlış anladın yaa şuan askerlerimizin psikolojisi falan aynı gidio onlarla falan nfilan yaa o bakımdan dedim siz atlatmışsınız yine az çok ondan yani yaa yanlış anlama nolur....yaa zaman çabuk geçiyomu yaa ben en çok onu merak ediyorum gerçekten bana alışınca su gibi geçiyo çabuk geçiyo diyebilirmisin şuan nası büyüyo gözümde anlatamam...

Yok bacuum ne zrla ettirmesi yaww aslında seninde hakkın var listede olmaya ne zorluklar yaşadın o kadar bekledin herkesin hakkı var ama herkesi nasıl ekleyeyim buraya girip yazanları ekliyorum sadece napim elimden bukdar geliyo walla ...

uff dün gece 2-6 nöbeti tutmuş gündüzde aynı bu gecede aynı...
tanısanız benim bitanemi yerinde bi sn duramaz o:(
ne kadar zor geliyor ona kimbilir
sesi hiç i gelmiodu bgn.
yanında bi adam hayvan gibi bağırıyodu birine kim o dedim komutan dedi :(
acaba nasıl davranıyolar :(
kötü davransalarda söylemezkii
ah be balım ah be ömrüm geçsin şu günler...

canımm yaa evet söylemiyolar hiçbişey inşallah komutanı ii dir komutan iyiyse askerlik de ii geçer herşey komutanda bitiyo bakalım benimkininki nası olcak inşallah halden anlayan biridir yaa....

ayyyyy vallahi yanlış anladın yaa şuan askerlerimizin psikolojisi falan aynı gidio onlarla falan nfilan yaa o bakımdan dedim siz atlatmışsınız yine az çok ondan yani yaa yanlış anlama nolur....yaa zaman çabuk geçiyomu yaa ben en çok onu merak ediyorum gerçekten bana alışınca su gibi geçiyo çabuk geçiyo diyebilirmisin şuan nası büyüyo gözümde anlatamam...

canım eğer zaman su gibi geçiyo dersem hani sağda solda oo bitmişş ooo ne kadar az kalmış ooo zaman ne çabuk geçiyo deyip sinir edenler varya onlardan bi farkım kalmaz kiii..ben hala sinir oluyorum yarıladım şafağı şimdi ooo yarılamışsın ne çabuk geçti diyolar deli oluyorum gel onu bana sorrr ona göre ne çabuk bana göre ızdırap.seni kandıramam canım.geçmiyo zman falan .geçirmek için bissürü şey yapıyorum gün içinde aklıma onu getirmemeye çalışıyorum düşünmemeye çalışıyorum.elişi yapıyorum hem para lazım ondan hemde hatırlamamak düşünmemek için ..ancak öyle geçiyo biraz ama elim boş olursa o gün saniye geçmiyo..benim önerim ancak yapacak bişiler bul demek olur düşünmemeye çalış aklına getirme hiç bitecekmi nasıl biter daha çok var özledim gibi şeyleri düşünmemeye çalış aklına geldiğinde hemen yapacak bişiler bul....aklından gitsin ancak öyle geçer başka türlü çok zor geçmek bilmez kendine eziyet edersin.yokluğuna alışmak diye bişide olamaz 7.5 ay oldu ben asla alışamadım alışamamda .

yaa gamze abla benim şu şafağı hesaplarmısın bi bide siz neler yapıyosunuz öle bende öğrenmek istiyorum nerde nası yapıyosunuz...

canım daha öncede hesaplamıştım şubat ayında gidenler 454 gün askerlik yapıyo toplam sizin bugün 36.cı gün bitmiş askerlikte 454-36=418 yapıyo canım şafak 418

Back
X