Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

hayır fibulacım mehtap onu görmeye kalan süre ....yani onun yanımıza gelmesine kalan süre mesela izne gelmesine kalan süre yada dağıtıma gelmesine kalan süre mehtap geldiğinde mehtap bitiyo sonra gene şafaka sonra gene izin olayı olursa geleceği güne gene mehtap sayıyosun onu göreceğin yanına geleceği ilk güne kadarki süre mehtap

yok canım askım aradı azönce hallettik:)

askerimmmm bebeğim balkaymağım şafağımız:47 mardin.... mardine selam olsun.......
yawrukuşum erkeğimm gel biran öncede sarılıyım doyasıya sana....... yeter artık yaşadıgımız sorunlarmızıda atlatalım allahımın izini ile senii çooook seviyoruuuuummmm dünyammm:Saruboceq::1hug:

balparem ayın 25 inde gitti bnm askerim,biz o ara küstük,şafak saymayı bilmiyodum bi arkadaş bana söyledi o günden beri sayıyorum bende:sm_confused:mayısın 9 unda geliyomuş kısmetse..kız şafağı yanlışmı sayıyorum ben ya-tatlicadiarzu-:roflol:

tatlılarım asker yolu bekleyen kaderdaşlarım hepinize öpücüklerr:1hug:kaydirigubbakcemile5

kaderdaş:roflol:
sana da öpücükler tatlım
benden kısaca açıklıym sana
askerim 26sında teslim oldu ama 23ünden itibaren başladı sülüs tarihi
teslim olduğunda 3 günlük askerdi yani:1rolleyes:
25inde gitti diyosun seninki de 23ünde başlamış olabilir öyleyse
belki bi gün sonrası olabilir yol izni kaç gündü sizin acababenneyaptımki

annem aynı dediğin gibi valla:1shok:aynen öyle..benimki ayın 9 unda geliyorum dedi,ama bnm hesabıma göre 6 sı yoksa süprizmi yapıcakCADIARZU

annem aynı dediğin gibi valla:1shok:aynen öyle..benimki ayın 9 unda geliyorum dedi,ama bnm hesabıma göre 6 sı yoksa süprizmi yapıcakCADIARZU

bilmem ki ne güzel olur ama di mi çat kapı aşşşşkım ben geldim
canım ben de saydım 75 gün,8 mayısa denk geliyo ama 5i de olabilir dedi
şafaklarımız aynı baaak bi hafta düştün şekerimhihoyyyt

:sm_cool::teytey::dance:delikafaduldensositosositobi hafta düştüm demek..nası sewindim yaa:))balparem canikom sen şafağını söylersin bi zahmet bidaki girdiğinde bende ona göre takip ederim:1rolleyes:

:sm_cool::teytey::dance:delikafaduldensositosositobi hafta düştüm demek..nası sewindim yaa:))balparem canikom sen şafağını söylersin bi zahmet bidaki girdiğinde bende ona göre takip ederim:1rolleyes:

oo balparem bak bi tane daha bizden kaydirigubbakcemile artık hep beraber sayıcaz:)
şafağımızı söylee balparemmmmkaydirigubbakcemile2

ayy üçledik kızlar hadi hep birliktekaydirigubbakcemile2
şafakkk 418
bi saat 1 dk sonra 417:dance:
deli miyim neyim 400lerdeyiz seviniyorum ama umut işte aslında çok özledim şu dakikalarda tavan yaptı hasretim özlemimm mehmetimmm gel artık :asigim:

banane ya ben bu 1 saati saymıyom safak 417 mehtap 38hihoyyythihoyyythihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…