- 12 Ağustos 2008
- 4.150
- 8
- 356
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #2.381
arkadaşlar bişi soracağım.şafağı biliyorum da bu mehtap diye saydığınız ne oluyor.askerlikte geçen süremi ?
şafak........418
mehtap......39
nasılsınız bakem kızlara.s.
sabah beri sınavdayım başım döndü yawkafamçokkarıştı
nergisim konuştuk ya sorun mu çıktı:uhm:
aso şafakta 8 gün var aramızda canım,geriden gidiyo olabilir misin:uhm:
kaçtan başladın saymaya
ben de mayıs 5 bekliyorum ama bakalım kesin diil demişti mehmetimmm:asigim:
balparem ayın 25 inde gitti bnm askerim,biz o ara küstük,şafak saymayı bilmiyodum bi arkadaş bana söyledi o günden beri sayıyorum bende:sm_confused:mayısın 9 unda geliyomuş kısmetse..kız şafağı yanlışmı sayıyorum ben ya-tatlicadiarzu-:roflol:şafak........418
mehtap......39
nasılsınız bakem kızlara.s.
sabah beri sınavdayım başım döndü yawkafamçokkarıştı
nergisim konuştuk ya sorun mu çıktı:uhm:
aso şafakta 8 gün var aramızda canım,geriden gidiyo olabilir misin:uhm:
kaçtan başladın saymaya
ben de mayıs 5 bekliyorum ama bakalım kesin diil demişti mehmetimmm:asigim:
tatlılarım asker yolu bekleyen kaderdaşlarım hepinize öpücüklerr:1hug:kaydirigubbakcemile5
tatlılarım asker yolu bekleyen kaderdaşlarım hepinize öpücüklerr:1hug:kaydirigubbakcemile5
annem aynı dediğin gibi valla:1shok:aynen öyle..benimki ayın 9 unda geliyorum dedi,ama bnm hesabıma göre 6 sı yoksa süprizmi yapıcakCADIARZU
:sm_cool::teytey::dance:delikafaduldensositosositobi hafta düştüm demek..nası sewindim yaa:))balparem canikom sen şafağını söylersin bi zahmet bidaki girdiğinde bende ona göre takip ederim:1rolleyes:
ayy üçledik kızlar hadi hep birliktekaydirigubbakcemile2
şafakkk 418
bi saat 1 dk sonra 417:dance:
deli miyim neyim 400lerdeyiz seviniyorum ama umut işte aslında çok özledim şu dakikalarda tavan yaptı hasretim özlemimm mehmetimmm gel artık :asigim:
N€RGİS;6016161 .!.:banane ya ben bu 1 saati saymıyom safak 417 mehtap 38hihoyyythihoyyythihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?