- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #2.341
askerim şanlıurfada kızlar...suriye sınırında nöbet tutmaya başlayacak bu hafta...çok zor olacak onun için çokkk rabbim kuvvet sabır versn sevdiğime...ve tüm askerlerimize...
Az kaldı kızlarr ha gayret.... ınsallah kavusucaz sevdıklerımıze.... Uzak olsun hasret bızlerden... Duallarımızı tum askerlere yolluyalım... Askkkkıımm senı Çoook Özledımm bennnnnnnnnnnnnnnnnnn
canım aslında biz şu an şanslıyız biliyo musun
ben umutsuz kalınca hep bunu düşünüyorum
çünkü daha göndermemiş olanlar var sevdiğini,askerlerimiz gittiler ve başladı sayıyoruz onlar için bekliyoruz
bak biz bi ayı geride bıraktık.kolay olmadı evet olmıcak da ama geçen süreyi düşünelim ve umutsuz olmayalım
senin gibi düşünen biri var burda üzülme olur mu yalnız değilsin:teselli:
N€RGİS;5987789 .!.:sıkma canını bak seninki acemiliğini bitirmiş gelmiş bi de güzel yer cıkmış yolcu edeceksin bak bizimkiler daha acemiğilini bile bitiremediler 40 gün daha beklicez yüzlerini görmek için ustalıkları nereye cıkacak bilmiyoz sen gönlünü ferah tut. sağ salim gitsin gelsin gerisi boşş:)
saol canım ama tekrar onsuzluğa alışmak çok zor olucak inan durmadan gözlerim yaşarıyo daha gitmeden böyle oldum nası alışıcam bi daha bilmiyorum alıştıktan sonra zaman geçiyo ama şuano kadar zor gelioki bana anlatamam...senağlama
sana bişey söyliyimmi canım evet geldi yüzünü gördüm bu müthiş bişey ama bi yandanda diyorumki keşke gelmeseydi tam alışmşken onsuzluğa şimdi silbaştan yaşıyorum herbi şeyi sanki ilk gidişindeki gibiyim şuan bak izninin ikinci günü bugüm ama ben enkaz yığınıyım hiçbi tadı yok bu gidiş daha çok koyuyo bana nedense of yaa Allahım yardım et noooolur dayanma gücü ver dayanamıyorum...senağlama
ah ahhh keşke öyle olsa bize vuslat uzak gibi görünüyo senağlama
şafakkk 419
ben de özledimmmm çok hem de
canm benim senın kı geldımı dağıtıma
askımı arıcam bırazdan sesını duycaaaamm yasasııınnn ............ :lepi:
sana bişey söyliyimmi canım evet geldi yüzünü gördüm bu müthiş bişey ama bi yandanda diyorumki keşke gelmeseydi tam alışmşken onsuzluğa şimdi silbaştan yaşıyorum herbi şeyi sanki ilk gidişindeki gibiyim şuan bak izninin ikinci günü bugüm ama ben enkaz yığınıyım hiçbi tadı yok bu gidiş daha çok koyuyo bana nedense of yaa Allahım yardım et noooolur dayanma gücü ver dayanamıyorum...senağlama
ağlamak yok şafak 426:teytey:bir gün daha geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?