Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

kızlar hepinize teşekkür ederim ilginizden desteğinizden dolayı. evet gerçekten bu gönderiş ilkinden kat kat daha zor olucak, geldiğinin sevincini yaşamayadan gidiceği güne üzülüyorm yanıma geliyo yüzünü gördükçe ağlayasım geliyo zor tutuyorm kendimi bide onu öyle zayıflamış gördüm yaa o kadar koyduki anlatamam kendi evinde kendi yatağında misafir gibi yavrum benim ne dayanılmaz bi acı yaa Allah daha kötüsünü göstermesin biliyorum ağlamak üzülmek bişeyi değiştirmicek ben ne kadar ağlasamda kendimi paralasamda o gidicek çare yok ama napıyım tutamıyorumki kendimi içimdeki sızıya hakim olamıyorum bi türlü...

seçim sonuçlarını takip edelim filan derken bu saate kadar kaldık buralarda. bari gün değişmişken şafakımızı da yazalım. hey Allahım ne tuhaf bir ülkede yaşıyoruz.

şafak 46

aynen ööle ağlamak yok ben her bişeye hazırım gitsin ki gelsin bi an önce sonraaŞeniz
aso ya mehtabın kesin mi benim tam belli diilmiş de mayısın 5i ya da 8i diyo aşkım bana
bitanem nişanlımın dediğine göre 36gün sonra gelicek:sm_confused:yemin töreninin olduğu gün 40 gün snr geliyorum dağıtıma dedi..bu gün 36 gün,yani hesaplarıma göre mayısın 6 sında çarşamba günü yanımda allahın izniyle:Saruboceq:senin askerin ne zmn teslim olduki?biz senle aynı şafakta olmalıyız o zmn...şafak..426kaydirigubbakcemile2bir gün daha geçiyo:lepi:

günaydın kaydirigubbakcemile2
çok şükür mart ta bitiyor ve bugün şafak 47 Mardin'e selam hihoyyyt
Nisan ıda bitirdikdik mi askerlik bitiyor çok şükür mayısı saymıyorum bile kaydirigubbakcemile3 kendimi daha iyi hissetmek için :jeyyar:

topiğin tezkere güzelleri(poposuna tepüğü vurmak üzre olduklarımız hehehehe)sırnaşık şey:dance:

1.bebix=2 ADIYAMANA SELAM :hooray::hooray::hooray:

2.JELYB10=3 AFYONA SELAM

3.salihalil=26 ESKİŞEHİRE SELAM

4.avukat_adayı_aslı=36 KARSA SELAM

5.magiclife=36 KARSA SELAM

6.desert06rose=37 KASTAMONUYA SELAM

7.p_nr=41 KOCAELİYE SELAM

8.ruh=42 KONYAYA SELAM

9.ZERRAY=45 MANİSAYA SELAM

10.GUNİCEN=45 MANİSAYA SELAM

11.deymezsin=46 MARAŞA SELAM

12.güzeller güzeli=46 MARAŞA SELAM

13.maviyeshill= 46 MARAŞA SELAM

14.zeynepsude2007=46 MARAŞA SELAM

15.elif06= 46 MARAŞA SELAM

16.sarissa=46 MARAŞA SELAM

17.tmyy= 47 MARDİNE SELAM

18.bengusu=47 MARDİNE SELAM

19.SEA SEA=47 MARDİNE SELAM

20.TATLİSKOM=47 MARDİNE SELAM

21.cimcime2709=47 MARDİNE SELAM

22.cicikız=48 MUĞLAYA SELAM

23.sswweett=48 MUĞLAYA SELAM

24.nergis_20=48 MUĞLAYA SELAM

25.gizze=48 MUĞLAYA SELAM

26.KÜTAHYA=48 MUĞLAYA SELAM

27. GÜLABA=48 MUĞLAYA SELAM

28.aritmansi=49 MUŞA SELAM

29.aydasu=49 MUŞA SELAM

30.nacide48=51 NİĞDEYE SELAM

31.FİBULA=67 ZONGULDAKA SELAM

32.KUJUMM=69 BAYBURTA SELAM

merhaba arkadaslar
safakımız 49 muş
gececek galıba
herkes gibi içim buruluyor sadece
tek bir an bile çıkaramıyorum aklımdan
ıkı gundur gram uyku uyumadım uyuyamadım cok ozledım
benım nısanlım hıc gelmedı ızne gemeyecek de artık
49 49 49
gecmeli artık

ya kızlar bişi sorcam askerleriniz dağıtım izinlerine hangi vasıtayla geldiler ?ucakla geldilerse ve bulunduğu yerde havalimanı yoksa diğer havalimanına gitmesi için servis tahsis etti mi biletin alındığı acente
umarım anlatabilmişimdir derdimi:)

şafak........418
mehtap......39

nasılsınız bakem kızlara.s.
sabah beri sınavdayım başım döndü yawkafamçokkarıştı

nergisim konuştuk ya sorun mu çıktı:uhm:

aso şafakta 8 gün var aramızda canım,geriden gidiyo olabilir misin:uhm:
kaçtan başladın saymaya
ben de mayıs 5 bekliyorum ama bakalım kesin diil demişti mehmetimmm:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…