- 14 Mart 2008
- 6.050
- 5.180
- 723
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #2.121
şafak: 241
Bitanemin izine gelmesine : 1 :lepi: :teytey: :hooray:
ALLAHIMMMMMM ŞÜKÜRLER OLSUN KOCACIM YARIN YANIMDAAAAAAAÖĞLEN BU SAATLER GİDİYORUM ALMAYA ANKARADANNN
hazırlıklara başlıcam birazdangamyoncuiremsu
[url=http://www.glitterfy.com/][/URL]
ınanılması coook zor ama kıslar benım kocısım askerlıkle ılıskısı kalmadıı :Saruboceq:
askerlık ılısık kagıtlarını ımzalatmıss veee 2 gün de carsıya cıkıyorrr (persembe cuma) veee cumartesıı sabahıı cıkıss :sm_cool:
canım benım Şeniz geldım bıleee hadii ac kapıyı bı cayını ıceyım :içelim: sonradaaa gexelımm kaydirigubbakcemile3
ayy okadar heyecenlıyım kııı anlatamam yaaa coook farklı bır duyguuu delikafadulden :teytey:
DARISII ASKER YOLU BEKLEYEN HERKEZIN BASINAAA :Saruboceq:
Torun hoşgeldin kaydirigubbakcemile3
vay bee dede olduk bir zamanlar bende torundum delikafadulden Tatlım moralini yüksek tut, zaman geçiyo inan ama moral bozmak yokyerimseniben
Şafak _124_[/QUOho bende bi gün dede olabilcekmiyim acaba moralimi bozmamaya çalışıorm ama olmuyo vana düştü çünkü,iki gün sora gelcek bi hafta kalıp van a gitcek nası göndercem onu oralara bilmiorm çok korkuyorm bişi olcak die doğu nede olsa .....
Olursun olursun ama sen dede olmazsın nine olursun hehehekaydirigubbakcemile3 İlk zmanlar zor gelio ama sonra alışıyosun talım benim nişanlımda şırnakta sen korkuyosan ben napıyımmkafamçokkarıştı İçini rahat tut:1hug:
Bugün hem çok mutluyum hemde üzgünüm bugün doğum günüm kızlar nişanlım hiç beklemediiğim bi süpriz yaptı meyvelerden yapılmış bi buket gönderdi ayy çok duygulandım ve mutlu oldum dünde 12 ye kadar uyutmadı telefonda konuştuk 12 olunca d.günümü kutladı hadi artık uyuyabilirsin dedi:asigim: Ama yanımda değil buruk bi d.günüsenağlama Ay seviyorum ben aşkımı yaaaa şırnakdan bile yapıo süprizini bebeğimmm özledimmmmmmmmmmmmm:asigim::asigim::asigim:
Şafak 123
yeşil doğum günün kutlu olsun cnm allah nişanlınla ve sevdiklerinle hep beraber geçirmeyi nasib etsin...a.s.
yaa benim öküz niye hiç böyle sürprüzler yapmıyo yaaa bende istiyorum aama kıyamam ki garibime gece gündüz dağlarda çarşısı yok bişeyi yok nasıl yapsın......cebimdeki resmini çıkarıp güzel yüzüne bakmaya bile fırsat vermiyorlar diyo nasıl kıyarım ben ona elinde olsa yapmazmı hiç kurban olduğum varlığı yeter allahıma şükürler olsun şafak 241
Olursun olursun ama sen dede olmazsın nine olursun hehehekaydirigubbakcemile3 İlk zmanlar zor gelio ama sonra alışıyosun talım benim nişanlımda şırnakta sen korkuyosan ben napıyımmkafamçokkarıştı İçini rahat tut:1hug:
uffffffff Allah yardımcın olsun yaa ben gerçekten yatıp kalkıp şükrediyim halime
yeşil doğum günün kutlu olsun cnm allah nişanlınla ve sevdiklerinle hep beraber geçirmeyi nasib etsin...a.s.
[url=http://www.glitterfy.com/][/URL]
ınanılması coook zor ama kıslar benım kocısım askerlıkle ılıskısı kalmadıı :Saruboceq:
askerlık ılısık kagıtlarını ımzalatmıss veee 2 gün de carsıya cıkıyorrr (persembe cuma) veee cumartesıı sabahıı cıkıss :sm_cool:
topiğin tezkere güzelleri(poposuna tepüğü vurmak üzre olduklarımız hehehehe)sırnaşık şey:dance:
1.bujimenekşe=3 AFYONA SELAM:hooray::hooray::hooray:
2.GGÖZEN=4 AĞRIYA SELAM
3.bebix=7 ANTALYAYA SELAM
4.JELYB10=8 ARTVİNE SELAM
5.salihalil=31 HATAYA SELAM
6.avukat_adayı_aslı=41 KOCAELİNE SELAM
7.magiclife=41 KOCAELİNE SELAM
8.desert06rose=42 KONYAYA SELAM
9.p_nr=46 MARAŞA SELAM
10.ruh=47 MARDİNE SELAM
11.ZERRAY=50 NEVŞEHİRE SELAM
12.GUNİCEN=50 NEVŞEHİRE SELAM
13.deymezsin=51 NİĞDEYE SELAM
14.güzeller güzeli=51 NİĞDEYE SELAM
15.maviyeshill= 51 NİĞDEYE SELAM
16.zeynepsude2007=51 NİĞDEYE SELAM
17.tmyy= 52 ORDUYA SELAM
18.bengusu=52 ORDUYA SELAM
19.sarissa=52 ORDUYA SELAM
20.SEA SEA=52 ORDUYA SELAM
21.cicikız=53 RİZEYE SELAM
22.elif06=53 RİZEYE SELAM
23.sswweett=53 RİZEYE SELAM
24.nergis_20=53 RİZEYE SELAM
25.gizze=53 RİZEYE SELAM
26.aydasu=53 RİZEYE SELAM
27.KÜTAHYA=53 RİZEYE SELAM
28. GÜLABA=53 RİZEYE SELAM
29.aritmansi=54 SAKARYAYA SELAM
30.nacide48=56 SİİRTE SELAM
31.KUJUMM=74 BARTINA SELAM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?