Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

selam, aranıza yeni katıldım nişanlımı 27 şubatta askere gönderdim ŞAFAK=431senağlama

hoşgeldin canım a.s.
bir önceki devren olarak diyeyim ilk zamanları atlatıp düzenini toparldaınmı geçiyor canım :teselli: ne kadar meşguliyetin varsa o kadar hızlı geçiyor zaman

hoşgeldin canım a.s.
bir önceki devren olarak diyeyim ilk zamanları atlatıp düzenini toparldaınmı geçiyor canım :teselli: ne kadar meşguliyetin varsa o kadar hızlı geçiyor zaman

HOŞBULDUK ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM EVET GERÇEKTEN ÖYLE İİ Kİ ÇALIŞIYORM ÇALŞMASAM ÇILDIRIRDM HERALDEİKİ GÜN SONRA GELCEK İNŞ. AMA USTA BİRLİĞİ VAN ÇOK MORALİM BOZULDU DUYUNCA NASI Bİ YER HİÇ BİLMİORM ÇOK ENDİŞELİYİM:uhm:

hoşgeldin tatlım aramıza.Allah sabır versin ve günleri biran önce geçirsin.
canım kardeşim van'da yaptı askerliğini çok rahattı hiçbir problen yaşamadı.komutanıyla arkadaş gibiydi hala görüşür.gittiği yerin çok iyi olduğunu söylüyordu.sen içini rahat tut bitanem

ayyyy gerçektenmi neresinde yapyı peki benimki özalpe düştü inşallah oda öyle rahat askerlik yapar

bu arada hoşbuldum...:dance:

hoşbulduuuuuum ii dileklerin için saol gördüğüm kadarıyla senden soruluyo bu site:) evet doğru söylüyosun 25 inde başladı askerliği , ooooooooh o zaman dört gün kardayım yani :) iki gün sonra gelcek inş. bitio acemi birliği ama vana düştü yaa

kuzum üzülme yaa benimki tuncelide dağcı komando özel tim mayın operatörü daha sayayımmı canım önceden karstaydı kafam rahattı ama tunceli yaa boru değil çok tehlikeli saydığım sebeplerden dolayıda sürekli gece gündüz operasyondalar günlerce dağdan inmedikleri oluyo van öyle biyer değil rahat eder orda canım zaten tehlikeli yerler belli hakkari şırnak tunceli bingöl bunlardan birinde değil o yüzden rahat olsun için canım eğer birisi korkacaksa illa bırak ben korkayımsenağlama saydıklarımdan sonra.için rahat olsun teselli etmek için yazmıyorum bunları gerçekler böyle hangi arkadaşa sorarsan sor aynını diyecekler bacım üzülüp kafana takıpta gafamı bozma benim :mymeka:haaaaklava:

diğer kardeşlerim alınmasın diğer yerlerdede var tehlike heryerde ama van saydığım yerlere göre daha tehlikesiz saydığım yerlerde diğer yerlere göre çok tehlikeli yerler allahım herkesin askerini sevdiğini korusun inşallah hiç birimiz haketmiyoruz böyle acıyı hasreti.inşallah kazasız dönecekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…