- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #2.081
selam, aranıza yeni katıldım nişanlımı 27 şubatta askere gönderdim ŞAFAK=431senağlama
selam, aranıza yeni katıldım nişanlımı 27 şubatta askere gönderdim ŞAFAK=431senağlama
fazla saymaya meraklısın cicim sen sırnaşık şey
bugün ki şafağım 329
seninki de 342 oluyor
şaşırırsan benim o günki şafağıma 13 ekle laelaelaelaelae
Allah kavuştursun hoşgeldin aramıza.
şafak 53
yanına gitmeme 9hihoyyyt
hoşgeldin canım a.s.
bir önceki devren olarak diyeyim ilk zamanları atlatıp düzenini toparldaınmı geçiyor canım :teselli: ne kadar meşguliyetin varsa o kadar hızlı geçiyor zaman
hoşgeldin tatlım aramıza.Allah sabır versin ve günleri biran önce geçirsin.HOŞBULDUK ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM EVET GERÇEKTEN ÖYLE İİ Kİ ÇALIŞIYORM ÇALŞMASAM ÇILDIRIRDM HERALDEİKİ GÜN SONRA GELCEK İNŞ. AMA USTA BİRLİĞİ VAN ÇOK MORALİM BOZULDU DUYUNCA NASI Bİ YER HİÇ BİLMİORM ÇOK ENDİŞELİYİM:uhm:
Torun hoşgeldin kaydirigubbakcemile3
vay bee dede olduk bir zamanlar bende torundum delikafadulden Tatlım moralini yüksek tut, zaman geçiyo inan ama moral bozmak yokyerimseniben
Şafak _124_[/QUOho bende bi gün dede olabilcekmiyim acaba moralimi bozmamaya çalışıorm ama olmuyo vana düştü çünkü,iki gün sora gelcek bi hafta kalıp van a gitcek nası göndercem onu oralara bilmiorm çok korkuyorm bişi olcak die doğu nede olsa .....
hoşgeldin tatlım aramıza.Allah sabır versin ve günleri biran önce geçirsin.
canım kardeşim van'da yaptı askerliğini çok rahattı hiçbir problen yaşamadı.komutanıyla arkadaş gibiydi hala görüşür.gittiği yerin çok iyi olduğunu söylüyordu.sen içini rahat tut bitanem
hoşgeldin tatlım aramıza.Allah sabır versin ve günleri biran önce geçirsin.
canım kardeşim van'da yaptı askerliğini çok rahattı hiçbir problen yaşamadı.komutanıyla arkadaş gibiydi hala görüşür.gittiği yerin çok iyi olduğunu söylüyordu.sen içini rahat tut bitanem
çömezim hoşgeldin canım bu topik benim bende senin ustan yeni gitmiş inşallah su gibi geçer zaman kazasız belasız kavuştururgüzel mevlam sizi.gelelim şafağına burda şafak hesaplama işi bana ait canım yeni gidenler hep fazla sayıyorlar askerliğiniz toplamda 460 değil 454 gün yapıyor sizin bide 27sinde teslim olmuşsa 25inden itibaren asker sayılıyorlar iki günde yol izni diyorlar öyle düşülüyo.yani şafağını hesapladım 431 değil canım şafağın 427.bana güven canım şimdiye kadar yanlış çıkan olmadı.tekrar hoşgeldin katılımını bekliyorum 1 mesaj yazıp çekilme muhabbete katıl tatlım hayırlı tezkereler inşallah :Saruboceq:
şafak 54 hihoyyyt
hoşbulduuuuuum ii dileklerin için saol gördüğüm kadarıyla senden soruluyo bu site:) evet doğru söylüyosun 25 inde başladı askerliği , ooooooooh o zaman dört gün kardayım yani :) iki gün sonra gelcek inş. bitio acemi birliği ama vana düştü yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?