• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

şafak: 241

Bitanemin izine gelmesine : 1 :lepi: :teytey: :hooray:

ALLAHIMMMMMM ŞÜKÜRLER OLSUN KOCACIM YARIN YANIMDAAAAAAA :utangac:ÖĞLEN BU SAATLER GİDİYORUM ALMAYA ANKARADANNN

hazırlıklara başlıcam birazdangamyoncuiremsu

şafak: 241

Bitanemin izine gelmesine : 1 :lepi: :teytey: :hooray:

ALLAHIMMMMMM ŞÜKÜRLER OLSUN KOCACIM YARIN YANIMDAAAAAAA :utangac:ÖĞLEN BU SAATLER GİDİYORUM ALMAYA ANKARADANNN

hazırlıklara başlıcam birazdangamyoncuiremsu

offf çokkk kıskandım:dilcikar: cadıııııııııııı-tatlicadiarzu-:nazar:

[url=http://www.glitterfy.com/][/URL]

ınanılması coook zor ama kıslar benım kocısım askerlıkle ılıskısı kalmadıı :Saruboceq:
askerlık ılısık kagıtlarını ımzalatmıss veee 2 gün de carsıya cıkıyorrr (persembe cuma) veee cumartesıı sabahıı cıkıss :sm_cool:

ne güzel!!! inşallah yakında biz de bu sevinci yaşayacağız. Allah hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin. darısı başımıza. biz de bir günü daha bitirmiş olduk işte.

şafak 52

yanına gitmeme ise sadece 8 gün kaldı...

canım benım Şeniz geldım bıleee hadii ac kapıyı bı cayını ıceyım :içelim: sonradaaa gexelımm kaydirigubbakcemile3
ayy okadar heyecenlıyım kııı anlatamam yaaa coook farklı bır duyguuu delikafadulden :teytey:
DARISII ASKER YOLU BEKLEYEN HERKEZIN BASINAAA :Saruboceq:

Ahh amin amin :Saruboceq:
şafak daha 327 :delphin:

Torun hoşgeldin kaydirigubbakcemile3
vay bee dede olduk bir zamanlar bende torundum delikafadulden Tatlım moralini yüksek tut, zaman geçiyo inan ama moral bozmak yokyerimseniben

Şafak _124_
[/QUOho bende bi gün dede olabilcekmiyim acaba moralimi bozmamaya çalışıorm ama olmuyo vana düştü çünkü,iki gün sora gelcek bi hafta kalıp van a gitcek nası göndercem onu oralara bilmiorm çok korkuyorm bişi olcak die doğu nede olsa .....

Olursun olursun ama sen dede olmazsın nine olursun hehehekaydirigubbakcemile3 İlk zmanlar zor gelio ama sonra alışıyosun talım benim nişanlımda şırnakta sen korkuyosan ben napıyımmkafamçokkarıştı İçini rahat tut:1hug:

img.asp

Bugün hem çok mutluyum hemde üzgünüm bugün doğum günüm kızlar nişanlım hiç beklemediiğim bi süpriz yaptı meyvelerden yapılmış bi buket gönderdi ayy çok duygulandım ve mutlu oldum dünde 12 ye kadar uyutmadı telefonda konuştuk 12 olunca d.günümü kutladı hadi artık uyuyabilirsin dedi:asigim: Ama yanımda değil buruk bi d.günüsenağlama Ay seviyorum ben aşkımı yaaaa şırnakdan bile yapıo süprizini bebeğimmm özledimmmmmmmmmmmmm:asigim::asigim::asigim:
Şafak 123

img.asp

Bugün hem çok mutluyum hemde üzgünüm bugün doğum günüm kızlar nişanlım hiç beklemediiğim bi süpriz yaptı meyvelerden yapılmış bi buket gönderdi ayy çok duygulandım ve mutlu oldum dünde 12 ye kadar uyutmadı telefonda konuştuk 12 olunca d.günümü kutladı hadi artık uyuyabilirsin dedi:asigim: Ama yanımda değil buruk bi d.günüsenağlama Ay seviyorum ben aşkımı yaaaa şırnakdan bile yapıo süprizini bebeğimmm özledimmmmmmmmmmmmm:asigim::asigim::asigim:
Şafak 123

yeşil doğum günün kutlu olsun cnm allah nişanlınla ve sevdiklerinle hep beraber geçirmeyi nasib etsin...a.s.

yaa benim öküz niye hiç böyle sürprüzler yapmıyo yaaa bende istiyorum aama kıyamam ki garibime gece gündüz dağlarda çarşısı yok bişeyi yok nasıl yapsın......cebimdeki resmini çıkarıp güzel yüzüne bakmaya bile fırsat vermiyorlar diyo nasıl kıyarım ben ona elinde olsa yapmazmı hiç kurban olduğum varlığı yeter allahıma şükürler olsun şafak 241

yaa benim öküz niye hiç böyle sürprüzler yapmıyo yaaa bende istiyorum aama kıyamam ki garibime gece gündüz dağlarda çarşısı yok bişeyi yok nasıl yapsın......cebimdeki resmini çıkarıp güzel yüzüne bakmaya bile fırsat vermiyorlar diyo nasıl kıyarım ben ona elinde olsa yapmazmı hiç kurban olduğum varlığı yeter allahıma şükürler olsun şafak 241

aynen gamzecim benimkininde ne çarşısı var ne izni hatta bu sabah göreve gideceklerdi 10 günlüğüne d.gününde görev var şansıma diyodu üzülüyodum:((( bugün aramadı 10 gün boyncada arayamayabilirsenağlama onlar sağ salim dönsünlerde süpriz yapmasaalarda olur yeterki kavuşalım cnmm yaaasenağlama

[url=http://www.glitterfy.com/][/URL]

ınanılması coook zor ama kıslar benım kocısım askerlıkle ılıskısı kalmadıı :Saruboceq:
askerlık ılısık kagıtlarını ımzalatmıss veee 2 gün de carsıya cıkıyorrr (persembe cuma) veee cumartesıı sabahıı cıkıss :sm_cool:

oooooooooooooooohhhhhhhhhhhh gözünaydın menekşe ablacım darısı başımıza inşallah dua et bize, Allah bi daha ayırmasın sizi inşallah....Şeniz

topiğin tezkere güzelleri(poposuna tepüğü vurmak üzre olduklarımız hehehehe)sırnaşık şey:dance:

1.bujimenekşe=3 AFYONA SELAM :nazar::hooray::hooray::hooray:
popo.gif
popo.gif
popo.gif

2.GGÖZEN=4 AĞRIYA SELAM :nazar:

3.bebix=7 ANTALYAYA SELAM :nazar:

4.JELYB10=8 ARTVİNE SELAM :nazar:

5.salihalil=31 HATAYA SELAM :nazar:

6.avukat_adayı_aslı=41 KOCAELİNE SELAM :nazar:

7.magiclife=41 KOCAELİNE SELAM :nazar:

8.desert06rose=42 KONYAYA SELAM :nazar:

9.p_nr=46 MARAŞA SELAM :nazar:

10.ruh=47 MARDİNE SELAM :nazar:

11.ZERRAY=50 NEVŞEHİRE SELAM :nazar:

12.GUNİCEN=50 NEVŞEHİRE SELAM :nazar:

13.deymezsin=51 NİĞDEYE SELAM :nazar:

14.güzeller güzeli=51 NİĞDEYE SELAM :nazar:

15.maviyeshill= 51 NİĞDEYE SELAM :nazar:

16.zeynepsude2007=51 NİĞDEYE SELAM :nazar:

17.tmyy= 52 ORDUYA SELAM :nazar:

18.bengusu=52 ORDUYA SELAM :nazar:

19.sarissa=52 ORDUYA SELAM :nazar:

20.SEA SEA=52 ORDUYA SELAM :nazar:

21.cicikız=53 RİZEYE SELAM :nazar:

22.elif06=53 RİZEYE SELAM :nazar:

23.sswweett=53 RİZEYE SELAM :nazar:

24.nergis_20=53 RİZEYE SELAM :nazar:

25.gizze=53 RİZEYE SELAM :nazar:

26.aydasu=53 RİZEYE SELAM :nazar:

27.KÜTAHYA=53 RİZEYE SELAM :nazar:

28. GÜLABA=53 RİZEYE SELAM :nazar:

29.aritmansi=54 SAKARYAYA SELAM :nazar:

30.nacide48=56 SİİRTE SELAM :nazar:

31.KUJUMM=74 BARTINA SELAM :nazar:

aşk olsun aranıza yenş katıldım die beni adamdan saymıomusun kırıldım valla...:çok üzgünüm::dilcikar:

Back
X