- 12 Ağustos 2008
- 4.150
- 8
- 356
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #2.101
Allah kavuştursun cümleten.
gelmişken şafağı yazayım:)) _______52 orduya selamlarrr.
selam, aranıza yeni katıldım nişanlımı 27 şubatta askere gönderdim ŞAFAK=431senağlama
selam, aranıza yeni katıldım nişanlımı 27 şubatta askere gönderdim ŞAFAK=431senağlama
ohhhhhh ne güzel valla ben ne zaman görcem o günleri benimde şafak 427 :çok üzgünüm:
kuzum üzülme yaa benimki tuncelide dağcı komando özel tim mayın operatörü daha sayayımmı canım önceden karstaydı kafam rahattı ama tunceli yaa boru değil çok tehlikeli saydığım sebeplerden dolayıda sürekli gece gündüz operasyondalar günlerce dağdan inmedikleri oluyo van öyle biyer değil rahat eder orda canım zaten tehlikeli yerler belli hakkari şırnak tunceli bingöl bunlardan birinde değil o yüzden rahat olsun için canım eğer birisi korkacaksa illa bırak ben korkayımsenağlama saydıklarımdan sonra.için rahat olsun teselli etmek için yazmıyorum bunları gerçekler böyle hangi arkadaşa sorarsan sor aynını diyecekler bacım üzülüp kafana takıpta gafamı bozma benim :mymeka:haaaa klava:
Menekşem bugün benim misafirimsin bacımm gelde afyon kazan biz kepçe karıştırmadık yer bırakmayalım gülüm .allahım nazarlardan saklasın bidaha hiç ayrılık göstermesin inşallah....bırakma sakın kocanı bidaha biyerlere ayırma yanından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?