Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları ****işte prensesim Gazel'in odası ****

çok güzel olmuş güzelim ya bayıldım maşallah Allah içinde sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

prensesinizin odası çok güzel.zevkinizde harika seçtiğiniz renk muhteşem.ALLAH iyi günler geçirmeyi nasip etsin inş.

hayırlı olsun hayatım. Allah içinde yattığı günleri de göstermeyi nasip etsin inşallah! en çok neyi beğendim biliyo musun? dolabın içine cicileri dizmişsin ya, işte onukaydirigubbakcemile3 insan kendinde olmayan istermiş ya hep, kıskandım şimdi bakbenneyaptımki bizim odamız geldi ama, cicilerimiz burda değilki yerleştireyim:çok üzgünüm: hepsi ananemizde,memlekette. doğumu orda yapcam ya, getirmedim. ama nası canım çekti şimdiiiiiidelikafadulden

canım seni tüp bebek sayfasından hatırlıyorum bebeğiniz doğdumu harika odası ellerine sağlık sepetinizede bayıldım bende o tarz bir sepet istiyorumnereden ve kaça aldığını öğrenebilirmiyim acaba

yok tatlım henüz doğum yapmadım 2 hafta var Allahın izniyle:lepi:

ben sepeti maskoda sormuştum 400 450 ytl arası ama cnr fuara gittiğimde tesadüf gördüm ve 250 ytl ye aldım son gün olduğu için herşeyi yarı fiyatına satıyolardı

canım Rabbim önce sağlık versin inş en kısa zamanda sen daha güzelini yaparsınnn :Saruboceq::Saruboceq:

canimmmmm harika olmussssssss :)) gazelim mutlu huzurlu saglikli hayirli günlerde kullansin inşaAllahhhh :) bekledigimize degmiş Şeniz a.s.

canimmmmm harika olmussssssss :)) gazelim mutlu huzurlu saglikli hayirli günlerde kullansin inşaAllahhhh :) bekledigimize degmiş Şeniz a.s.

saol cnm allah razı olsunnn :Saruboceq::Saruboceq:

biliyosun 2 aydır bu proje üstünde çalışıyorum delikafaduldendelikafadulden:jeyyar:

İnsan böyle gördükçe hevesleniyo ya :1hug:
Herşey çok güzel olmuş cicileride hazır prensesin sağlıkla büyüt inşallah cnm a.s.

250 mi??:1shok: çok hesaplı olmuş kıızz!! benim annem de süsletiyor bu tarz bişey, ama yazık kadıncağız malzemelerine 500 civarı verdim dedi. daha süsleyen bayanın el emeği hariç!delikafadulden
canım Rabbim önce sağlık versin inş en kısa zamanda sen daha güzelini yaparsınnn :Saruboceq::Saruboceq:

yok anacım ben kıskanç gacıyım, anacığıma söyleyimde tosunum cicilerini kapsın da gelsin!delikafadulden

İnsan böyle gördükçe hevesleniyo ya :1hug:
Herşey çok güzel olmuş cicileride hazır prensesin sağlıkla büyüt inşallah cnm a.s.

hayatta özendiğin herşeye sahip ol inş tatlım ŞenizŞeniz

ayy evet cnm uyguna aldım zaten fiyatı duyar duymaz sazan gibi atladım eşime ya bu olur ya hiç olmaz dedim saolsun oda kırmadı beni kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

civcivim maşallah harika olmuş:asigim:
bebişini sağsalim hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah...

kızınızın odası çok güzel olmus.güle güle eskitir odasını inşallah aannesiyle babasıyla ama pekte süslüyüz beyaz sepete bayıldım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…