How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Gelinlik Modelleri İşte gelinliğimi aldım ve denedim yorumlarınızı bekliyorum

canım , gelinliğinde inci işlemeleri var, ben de öyle yaptırıyorum ama tacın taşlı, bence tacı da incili ve daha ince gelinlikle uyumlu bir şey mi baksan, ben incili bir taç istiyorum da birsürü şey var nette :)Eki Görüntüle 767672 Eki Görüntüle 767671 Eki Görüntüle 767670 Eki Görüntüle 767675 Eki Görüntüle 767674

canım ıncıler etek uçlarındakı cıceklerın ıcınde var sadece ust kısımda yok ayrıca gelınlıkte hıc pırıltı olmadığı ıcın taslı tac ıstedım ışık altında öyle güzel parlıor kı bence sende kullanmalısın :)

gelinlik çok güzel ayakkabı için aynı şeyi söyleyemicem tatlım daha güzel platform topuklu ayakkabı olabilir alltına mesela çokta güzel durur hayırlısıyla rabbim giymeyi nasip etsin inşallah =)

amin canım. ben ayağımı ıncıttım pltform gıymıyorum canım cok yanıyor hem ınan orda gorundugunden daha şık duruyor hem cok rahat saatlerce ayakta kalacaksın sonuçta ve ayakkabını kımse görmeyecek ;)

kızlar hepinize çoookkk tşk ederim güzel yorumlarınız için :17:

harika bir gelinlik bende aynı şekilde diktiriyorum az bir farkla o anda bayılmıştım modele suanda bayıldım kesinlikle doğu seçim mutluluklar :16:

hepsi çok güzel maşallah ince bir zevkin ürünü olduğu belli heleki tacınıza bayıldım. allah mutlulukla giymeyi nasip etsin evliliğiniz tüm bu hazırlıklardan çok daha güzel geçsin bir ömür boyu mutlu olun inşallah.
tacınızı ararken prenses taç diye mi aradınız yani onun çeşidi prenses taç mı nerden aldığınızı söyleyebilir misiniz.

hepsi çok güzel maşallah ince bir zevkin ürünü olduğu belli heleki tacınıza bayıldım. allah mutlulukla giymeyi nasip etsin evliliğiniz tüm bu hazırlıklardan çok daha güzel geçsin bir ömür boyu mutlu olun inşallah.
tacınızı ararken prenses taç diye mi aradınız yani onun çeşidi prenses taç mı nerden aldığınızı söyleyebilir misiniz.

amin çok tşk
balıkesırden aldım. cok yer gezdım ararsan bulursun merak etme evet prenses tacı olarak aradım şuna dıkkat et kımı tacın taşları cok cırkın bırgoruntu sergılıyor parlamıyor

Çok sade çok şık aşırı beğendim...
Özellikle de sırtı tam istediğim gibi. :16:
Umarım bir ömür mutlu kalırsınız gelinliğiniz uğurunuz olsun. :16::nazar:

gelinliğiniz gerçekten çok güzel olmuş maşallah sizee :nazar: mutluluk sizden yana olsun inşallahh :16: ayakkabılarınıza ise bayıldımmmmm :3: çok rahata benziyor umarım bende bu tarz bir ayakkabı bulabilirimm :26:

$1234613_10151915062384863_459564589_n.jpg $1236610_10151915130454863_1660144224_n.jpg $1173760_10151916178679863_921135636_n.jpg $543440_10151916765374863_1716382239_n.jpg

Bir solukta okudum yazılan bütün yorumları!gelinliğini çok beğendim sana da çok yakışmış.Satmayı ya da kiralamayı düşünür müsün?Düğünüm 3 kasımda. :( Başka gelinlerin de mutluluğuna ortak olmuş olursun hem :)

çok güzel olmuşsun canım,Rabbim çok huzurlu etsin inşallah sizi:nazar::16:

Rahat ettinmi,yani askıları yok ya,düştümü acaba ikidebir:44:
bende straplez almayı düşünüyorum nasipse ama ikide bir yukarı çekmek istemiyorum:31:

çokkkk güzel bence çok şık ve gösterişli bi gelinlik inşallah banada giymek nasip olur ayakkabı tercihin çok güzel topukludan daha rahat olacağı kesin herşeyin çok muhteşem rabbim mutlulukla giymeyi nasip eder inşallah

Bir solukta okudum yazılan bütün yorumları!gelinliğini çok beğendim sana da çok yakışmış.Satmayı ya da kiralamayı düşünür müsün?Düğünüm 3 kasımda. :( Başka gelinlerin de mutluluğuna ortak olmuş olursun hem :)

:) tşk bu konu hakkında özelıme yazabılırsın ;)

Back