How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Gelinlik Modelleri İşte gelinliğimi aldım ve denedim yorumlarınızı bekliyorum

CANIM GELİNLİĞİN COK GÜZEL TAM BENİM İSTEDİĞİM Allah bir ömür mutlu etsin.kuzum bende böyle istiyom ama benimkinin kolları falanda güpürlü dantelli olsun istiyorum benimki acık istemiyo diyom üstüne kol diktireyim bende böyle isyiyom cok güzel:16:

dantelde çok hoş olur umarım istediğini bulursun cnm çok tşkler :38:

Canım öncelikle hayırlı uğurlu olsun :16:

Gelinliğin kınalığın çiçeğin her bi detayın ayrı ayrı çok güzel olmuş ben bayıldım :nazar: çok sade çok zarif ve şık :16:

Bende küçük küçük gelinlik modelleri bakmaya başladım bana çok güzel fikir oldu tşk ederim:16:

İnşallah benimde böyle güzel olur ve yakışır :16:

teşekkürler.inşallah istediğin gibi bir gelinlik bulur hayallerindeki düğünü yaşarsın cnm;)

gelinliğine bayıldım hatta bana sat demeyi çok istiyorum herşeyiyle aradığım gelinlik ama straplez olması bana uymuyor açık kalıyor bana yani üstünü tülle felan kapatmak mümükün olsa inan sat bana diyecem hoş senin fikrini bilmiyorum ama hergün açıp bakıyom o derece yani

gelinliğine bayıldım hatta bana sat demeyi çok istiyorum herşeyiyle aradığım gelinlik ama straplez olması bana uymuyor açık kalıyor bana yani üstünü tülle felan kapatmak mümükün olsa inan sat bana diyecem hoş senin fikrini bilmiyorum ama hergün açıp bakıyom o derece yani

teşekkürler.. gelinlik şuan bende değil malesef :)

Barbi bebek gibl .çok hoş mutluluklat dilerim

Hayırlı olsun,canım benim,çok güzel yakışmış,barby eline su dökmez canım:54:

çok yakışmış maşaAllah insan zayıf olunca işte ne giyse yakışır böyle :nazar:gelinğin, duvağının tepeden takman, ayakkabın,çiçeğin hepsi çok güzeller ben bi tek bindallını beğenmedim kırmızıdan başkası bana hoş gelmiyor ne bilim :24:

çok yakışmış maşaAllah insan zayıf olunca işte ne giyse yakışır böyle :nazar:gelinğin, duvağının tepeden takman, ayakkabın,çiçeğin hepsi çok güzeller ben bi tek bindallını beğenmedim kırmızıdan başkası bana hoş gelmiyor ne bilim :24:

güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim :81: bindallıda kırmızıyı sevmiyorum bende farklı bişi olsun diye hürrem modeli ve turkuaz renk istedim zevk meselesi tabi:)

Hayırlı olsun cok guzel olmuşunuz mutluluklar dilerim. Sizin ayakkabınızı aldığınız yerden bende almayı planlıyorum. RAhat mıydınız nasıldı ayakkabı

Hayırlı olsun cok guzel olmuşunuz mutluluklar dilerim. Sizin ayakkabınızı aldığınız yerden bende almayı planlıyorum. RAhat mıydınız nasıldı ayakkabı

ben ayağımı burkmuştum ayağım şiş olmasına ragmen çok rahattım bırde aynı gun dış çekim albüm çekimi vardı iyiki bunu tercıh etmısım tavsıye ederım

Back