Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok tşk ederım... benım gelınlıgım fırmanın (mıss defne)kendı modelı olmasına ragmen yınede korkum vardı ama bırebır yapmıslar umarım senınkısıde ıstedıgın gıbı olur.gercı dıktırenlerın cogu memnun kalmıyor umarım sen bu durumu yasamazsın.ben jartıyer kullanmayacagım sıkıntı ypar dıye dusunuyorum :)
çok tşk ederım... benım gelınlıgım fırmanın (mıss defne)kendı modelı olmasına ragmen yınede korkum vardı ama bırebır yapmıslar umarım senınkısıde ıstedıgın gıbı olur.gercı dıktırenlerın cogu memnun kalmıyor umarım sen bu durumu yasamazsın.ben jartıyer kullanmayacagım sıkıntı ypar dıye dusunuyorum :)
çok güzel olmuş güle güle giy :)
Kadıköy miss defneden mi aldın acaba? ne kadar sürede geldi gelinliğin? izmirde dikilip istanbula geliyormuş, burada atölyelerinde gerekirse tadilatı oluyormuş dediler, senin nasıl oldu sürecin, anlatır mısın lütfen:)
mardin miss defneden aldım ölçülerim alındı, izmirde dikildii mardine geldi orda giydim tadilat yapılacak yeri yoktu sadece duvağı mardinde dikildi.sonra balıkesire gönderdiler bayağı bi yolculuk gecırdı gelınlıgım :) 15 günde dıkıldı gelınlık ıcın rahat olsun sıkıntı yasamazsınn
Gelinliğin çok hoş
Buketin de öyle
Mutluluklaaarrrr
İnşallahhh birgün hevesle buralara bakmak yerine kendi resimleri koyar kızlaaaaaaaarrrrrrr nasıl diye sorarım
gelinliğin harika ama sırtında iplerin altındaki beyaz kumaşı sevmedim. Teninin görünmesini tercih ederdm. Kumaş olmasa benimde tercih edebileceğim model tabi ben evlenene kadar senin çocuğun evlenir orası ayrı hayırlı olsun canım
çok şeker ama kırmızı ayakkabı tercih etsen daha özgün olurdu. Benim fikrim :)
kırmızı hiç olmaz cnm çiçeğim pembe çünkü:) düşünmedim değil aslında bende istedim renkli yüksek topuklu ayakkabı bir ara ama ayağımı incittim tek giyebileceğim ayakkabı dolgu topukluydu .