How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Gelinlik Modelleri İşte gelinliğimi aldım ve denedim yorumlarınızı bekliyorum

çokkkk güzel bence çok şık ve gösterişli bi gelinlik inşallah banada giymek nasip olur ayakkabı tercihin çok güzel topukludan daha rahat olacağı kesin herşeyin çok muhteşem rabbim mutlulukla giymeyi nasip eder inşallah

ayakkabım gercekten cok rahattı tavsıye ederım .çok tşkler guzel dusuncelerın ıcın

çok güzel olmuşsun canım,Rabbim çok huzurlu etsin inşallah sizi:nazar::16:

Rahat ettinmi,yani askıları yok ya,düştümü acaba ikidebir:44:
bende straplez almayı düşünüyorum nasipse ama ikide bir yukarı çekmek istemiyorum:31:

çok tşk ederım cnm.cok rahatsız olmadım ama yınede azda olsa sıkıntı yapıyor askı yaptırırsın dantelden cok tedırgınsen bu konuda;)

epey zaman oldu ben kendime üzülmekten bakamadım gelinlik topiklerine , içim elvermedi... benimki bana kocaman bir adilik etti ve düğüne bir ay kala bırakıp gitti .. onu ve ailesini Rabbime havale ettim... gelinliği de almadan iade ettik haliyle... miss defneydi benimki de, hatta senin modelinden de çıktı almıştım göstermek için ve çok güzeldi, senin gelinliğe çok benziyordu benimkide.

veeee sana çook ama çook yakışmış :) Allah ömrünüz boyunca mesut etsin sizi, hiç ayırmasın, birbirinize karşı hep iyi kalpli ve vicdanlı olun emi... darısı hayırlısı ile bizim de başımıza olsun inşallah canım. sevgiler...

tşk ederım.uzuldum senın adına :( emın ol bulur ettıgını ve sakın uzulme rabbım bılır en ıyısını ;)

tşk ederım.uzuldum senın adına :( emın ol bulur ettıgını ve sakın uzulme rabbım bılır en ıyısını ;)

Rabbim hayırlısını versin ve tabii onda da hakkımı bırakmasın, çok acı çektim ama en iyisini Allah bilir ...
sağol canım benim :)

$12676_10152090167689863_544454646_n.jpg

dış çekim resimlerden

Canım öncelikle hayırlı uğurlu olsun :16:

Gelinliğin kınalığın çiçeğin her bi detayın ayrı ayrı çok güzel olmuş ben bayıldım :nazar: çok sade çok zarif ve şık :16:

Bende küçük küçük gelinlik modelleri bakmaya başladım bana çok güzel fikir oldu tşk ederim:16:

İnşallah benimde böyle güzel olur ve yakışır :16:

Son düzenleme:

CANIM GELİNLİĞİN COK GÜZEL TAM BENİM İSTEDİĞİM Allah bir ömür mutlu etsin.kuzum bende böyle istiyom ama benimkinin kolları falanda güpürlü dantelli olsun istiyorum benimki acık istemiyo diyom üstüne kol diktireyim bende böyle isyiyom cok güzel:16:

Back