How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Gelinlik Modelleri İşte gelinliğimi aldım ve denedim yorumlarınızı bekliyorum

turkuaz rengı kınalıgımm
$IMG_2514.JPG $IMG_2513.JPG

Vaay çok şık, yakışmış canım hoşuma kaçtı :17: Aşk'la kalın :16:

Ayakkabilarini cok begendim.
Tam benim aradigim tarzda, nerden aldigini sorabilir miyim?
Bir de fiyatini merak ettim.

Son düzenleme:
Bu arada internette buldum ayakkabiyi, tskler gerek kalmadi :)
Yanliz topuk boyuyla ilgili bi bilgi bulamadim,
hemen hemen kac cm bu ayakkabi?

Ayakkabıda dolgu topuk fikri çok iyi ben de boyle tercih ederim kesinlikle dogru bı secım buyuk rahatlık :) Seçimleriniz çok hoş ...

Allah mutlulukla giymeyi nasip etsin canım ama nacizane bir fikrim var gelinliğinin sırt kısmındaki parcanın bi kısmı olmasa yani o iplerin geçtiği yerdeki daha mı şık dururdu sanki ( tabi damat kızmazsa ) :)

Allah mutlulukla giymeyi nasip etsin canım ama nacizane bir fikrim var gelinliğinin sırt kısmındaki parcanın bi kısmı olmasa yani o iplerin geçtiği yerdeki daha mı şık dururdu sanki ( tabi damat kızmazsa ) :)

yok cnm ya o zaman gelinliğin cazibesi kaybolur gelinlik masumluktur dekolteye gerek yok bence;)

Gelinliğin altına dolgu topuğun yakışmayacağını düşünen bir arkadaşım yüzünden dolgu topuk giymemiştim. Oysa ne kadar da güzel duruyomuş :14:Neyse olan oldu :31:
---------
Bu arada gelinliğine bayıldımmmmmmmmmmm

Gelinliğin altına dolgu topuğun yakışmayacağını düşünen bir arkadaşım yüzünden dolgu topuk giymemiştim. Oysa ne kadar da güzel duruyomuş :14:Neyse olan oldu :31:
---------
Bu arada gelinliğine bayıldımmmmmmmmmmm

çok tşk ederımmm. önemli olan rahatlık cnm keske baskasının sozune bakmasaydın neyse artık dedıgın gıbı olan olmus:)

Back