How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Gelinlik Modelleri İşte gelinliğimi aldım ve denedim yorumlarınızı bekliyorum

woooww hakkaten nefesim kesildi :52::53: çok güzel. ben de böyle bir şeyler canlandırıyordum kafamda kendim için:16: mutlulukla giyin. ben de fiyatını merak ediyorum doğrusu

Sakın bu gelinliğe pırıltı katayım deme sadeligini güzelliğini bozarsın muhteşem güzel olmuş üzerinde :16:

çok tşk ederım ben kınalıkla bırlıkte aldım 2375 tl aslında gelınlık 2500 benımkı pazarlıklı tabı :D

Çiçeğim ve duvağım :)))
$IMG_2457.JPG

buda prenses tacımmmmm :)

Eklentiler

• $IMG_2485.JPG
    $IMG_2485.JPG
    141,7 KB · Görüntüleme: 370
gelınlıgınde tacında mukemmel bence.cok mutlu olursun ınş.bende yarın teslım alcam gelınlıgımı cok korkuyorum umarım mutlu ayrılırım senın gıbı.dikim olunca terddutte kalıyorum ben.,bıde gelınlıgın altına jartıyer takım ıstedımı gelınlıkçin senınde

çok tşk ederım... benım gelınlıgım fırmanın (mıss defne)kendı modelı olmasına ragmen yınede korkum vardı ama bırebır yapmıslar umarım senınkısıde ıstedıgın gıbı olur.gercı dıktırenlerın cogu memnun kalmıyor umarım sen bu durumu yasamazsın.ben jartıyer kullanmayacagım sıkıntı ypar dıye dusunuyorum :)

Son düzenleme:
Gelınlıkçi dikimden once büstiyer takımı istedi.kına gecesınde bındallı gıysemmı karar veremedım kırmızı abıye aldım .

Allah tamamina erdirsin cok guzel :16:

Son düzenleme:
tşk :)bındallı gıysen daha ıyı olurdu aslında.ben dugun ıcınde gıyecegım bırde ama yınede aldım.

Back