ok bende bahsadeyim
ben 24 yasindayim
ev hanimi yim
3 yasinda bir kizm var( yani üc olacak az kaldi)
almanyada yasiyorum evlendim evleneli
aslen osmaniyeliyim(adana)
baska birsey gelmiyo aklima
yarismaci arkadaslara basarilir diliyorum
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
canım ya:teselli: biraz dişinizi sıksanızda adet zamanın bitse bilsen yani hamilemisin adet misin o zaman tasınsanız ha diyince ev nasıl bulunur ya canım :uhm:tasınsanız bile kendine dikkat edeceksin tabiki baska care yok
ben geldim nihayettt ya bilgisayarım donuyoooo bide burayı linksiz bulamıyorumm napıyosunus kıslarrr güzelgözlüm taşınıyomusunn??
bu ara kıralık evde cok şansıma tüküreyim ben :1no2: eşim az önce aradı bir tane bulmuş. arkadasları 4 tane bulmuş..senağlamasenağlama.. elime belime koyup bakamamda taşınırken.. annemleri , teyzemleri cağırmayıı düşünüyorum, ama bu sefer zavallaı annecim yine hamişmiyim diye umutlanacak. sonra değilsem yine hayal kırıklığı yasayacak.. o yüzdende cıkmazdayım.. eşimlede bu konuyu acmayacagımıza dair konuşma yaptık. ona acaba hamişssemde diyemiyorum...offfff.. allahım... acaba hastalandım grip halsızım ayagına mı yatsammkiiii:roflol:
ben geldim nihayettt ya bilgisayarım donuyoooo bide burayı linksiz bulamıyorumm napıyosunus kıslarrr güzelgözlüm taşınıyomusunn??
CEYLAN askolsun ben geldim tebrik ettim seni bir cevap vermedin bana tamam istenmedigim yerde kalmam:dilcikar: