İşte bu da benim evim buyurun arkadaşlar

en çok terasa,bayııldım,, çay keyfi süper olur,
güle güle otur canım.......

öncelikle sağlıkla huzrla mutlulukla oturun inş.
evinde modern ve klasik detayları birleştirmişşin ama şık olmuş
misafir salonunun klasikliğine inat oturma odan birokadadr modern cizgilerde
ben cok klasik mobilya sevmem ama yakışmış evine güzel olmuş herşey
terasına zaten denecek bişe yok harika
tek sevmediğim şey banyondaki peceteler özellikle lavabonun yan tarafındakiler bence onlar olmasa daha güzel olacak a.s.

tsk ederım cnm yorum ıcın banyodakı ortulerı bende koymayı ıstemedım ama anneler ısrar ettıler mobılyan cızılır dıe nasıl bıse koycagımıda bılmıorum acıkcası sık durması ıcın

tsk ederım cnm yorum ıcın banyodakı ortulerı bende koymayı ıstemedım ama anneler ısrar ettıler mobılyan cızılır dıe nasıl bıse koycagımıda bılmıorum acıkcası sık durması ıcın

bişi olmaz canım kaldır gitsin
oraya cam fanus içinde yüzen nülüfer koyabilirsin diğer tarafada şık mumlar bir fikir sadece a.s.

yorum yapamadan gecemiyecem gercekten eşyaların cok göze gelen gösterişli lakin salonun ve oturma odan çok mat renkler yada ışık öyle gösteriyor eşyalar güzel ama canlılık yok evde güle güle otur canım terasında çok hoş..yatak odanın çok kullanışlı yapmışsın ..dolablarını..

tskler yorum ıcın canım ewet ısıktandır aksam evın ısıgında cekıldıı ıcın gunduz cekemedm

Evinde ne kadar çok kullanım alanı var,yani baya büyük.Zevkli döşemişsin.Güle güle otur,Allah mesut etsin...

çok güzel ve zevkle döşenmiş bir evin var
terasa bayıldım çok güzel
iyi günlerde mutlulukla oturun hep

özellikle teresına bayıldım gerçekten çok güzel..........
eviniz de ayrı güzel ,mutluluklar dilerim

Aman Yarabbim o ne güzel bir evdir öyle tek kelimeyle Muhteşem bayıldım bayıldım harika ya Rabbim güle güle huzur içinde oturmayı nasip etsin inşallah fıstık :asigim:

Buarada tatlım belirtmeden edemiycem yorumlara karşılık yazdıklarını okudum maşallah inanılmaz içten ve samimisin evinin güzelliği cidden bir tarafa ama bu içtenliğin sıcakkanlılığın şekerliğin bence çok çok daha hoş opuyorumnanaktan

canım çok beğendim allah ağız tadı versin yuvana,yalnız salondaki tv nin önünde masanın üzerine dijitürk koymuşsun sanırım:)o kadar şık bir salonda bence böyle durmamalı o masa.onu ardan alır kamufle dersen çokta iyi olur.tv nin üzerindede tv hoş olmamış ayrıca.şık bişey uydur bence hem tv ni hem dijitürk yada dvd gibi kutuları koyarsın
terasın bir içim su zaten..mobilyaların çok şık.klasiktan şaşmamışsın.çokta iyi yapmışsın.herşey mükemmel allah bide evlat verdimi deyme keyfine:nazar:

Son düzenleme:
bende tam diyordum ki ankarada böyle güzel büyük ev hangi semtlerdedir acaba aklımdan dikmen geçiyordu..demek orada oturuyorsunuz..harika valla bayıldım..çok süper..allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin..temizliği çok zor ya..ben bile küçük evi zor temizliyorum..

X