İşte bu da benim evim buyurun arkadaşlar

zenginin malı züğürtün çenesini yorarmış misali...yeni evlenmişsin allah mesut mutlu etsin...sakın alınma ama ben kendi düşüncelerimi yazacağım..bir kere büyük evleri ben pek sevmiyorum..küçük olmalı her şey küçücük,tıpkı benim bebeğim gibi,temizlik derdi olmamalı,temizlik için harcadığım o bir günü canım kocam ve bebeğimle geçirmeliyim.2 saat yetmeli evimi temizlemek için..sonra renkler..yumuşatmalı gönlümü bütün iş stresinden kurtarmalı evime geldiğimde...ben mutfakta yemek yaparken kocam için mırıldandığım o şarkıyı duymalı eşim kapının ardından..o kadar küçük olmalı evim..bebişimin nefesini hissetmeliyim diğer odadayken..onun her haline tanık olmalıyım...hayatımız o kadar kısa ki zaten onu eşya temizlemekle geçirmek istemezdim ben...sağlıkla....:)

evin çok hoş cnm güle güle otur.Allah herşeyden önce huzur ve sağlık versin..ama birşey belirteyim odalar kendi içinde çok hoşlar ama evde bir bütünlük yok..salon aşırı klasik ve ağır.. oturma odası ise çok modern..yani odalar arası geçişlerden dolayı evde bi kopukluk var..her oda kendi içinde çok güzel ..bazı arkadaşlar temizliği zor olur falan demişler ama bence böyle bir evin düzenli gelen temizlikçisi de vardır ...

allah güle güle huzur içinde yaşamak nasip etsinnn:Saruboceq::Saruboceq:

bayıldım evinee.:nazar:
allah güle güle oturmayı nasip etsin....a.s.
ankara ya uğradığımda bir kahveni içerim artık terasındakaydirigubbakcemile2

ben şimdi kendi evime nasıl ev diyeceğim :KK43:(((

güle güle otur güzel demeye gerek bile yok çünkü çoooookkk güzel :)))

cnm herkesın evı kendıne gussel emınım senın evınde cok guzeldır onemlı olan mutluluk huzurr

evin çok hoş cnm güle güle otur.Allah herşeyden önce huzur ve sağlık versin..ama birşey belirteyim odalar kendi içinde çok hoşlar ama evde bir bütünlük yok..salon aşırı klasik ve ağır.. oturma odası ise çok modern..yani odalar arası geçişlerden dolayı evde bi kopukluk var..her oda kendi içinde çok güzel ..bazı arkadaşlar temizliği zor olur falan demişler ama bence böyle bir evin düzenli gelen temizlikçisi de vardır ...

evımde mısafırım ıın ozel klasık bır yerım olsun ıstedım ve salonum klasık oldu evet temızlık ıcın herkes zor dedı evet haklılar ama temızlıkcı almıyorum kendım yapıyorum

arkadaşlar burada evleremı yorum yapıyoruz yoksa evlere bakarak kısılerın maddı durumunamı bazı yorumlar cok kırıcı

Evin neredeyse bütününü beğendim sadece salon mobilyaların çok klasik geldi tabi bu da bir tercih meselesi.Mutluluğunuz daim olsun,güle güle oturun.
Banyodaki dolaplarınıza bayıldımmmmm bir markası var mı acaba?

Son düzenleme:
tsk ederım mısracım cok saol yorum ıcın banyo dolapları esım ve benım cızımımız :)

X