Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba, evinizi genel olarak çok beğendim, çok zevkli döşemişsiniz:) bizim de kullanmadığımız kocaman bi terasımız var ve bize esin kaynağı oldunuz:) en kısa zamanda biz de camla kaplatıp çim halı alıcaz:) allah bebeğinizle birlikte sefasını sürmeyi nasip etsin:)
canım evın guzel mutfagını daha cok beyendım sade ve kullanıslı televızyonlarda dıkkatımı cektı senın esınde benımkı gıbı elektronık esya bagımlısı herhalde benım evımde tek kat uzerıne ama coookk buyuk evı toplarken sıkılıyorum bırgun tamamen eve ayırıyorum valla allah sana kolaylık versın tabııı evde devamlı yardımcın yoksa
evin geniş ve ferah sanırım ama salonunda özellikle kasvet bastı içimi daha ferah ve daha modern döşeyebilirdin bence bu benim fikrim ama terasına bayıldım