Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
çook beğendim ya allah mutlu etsin daima ama tek eleştrim büyük banyondaki örtüler bence onları kaldırırsan daha modern bi görünüme kavuşur evin çükü banyondaki dolaplarında acayip şık o örtüler perdelemese daha hoş olur eminim
Allah agiz tadiyla oturmasini nasip etsin!!!Ben bisey sorcam bende ankaraliyim 2 sene sonra yurtdisindan doncez ve ev almayi dusunuyoruz,,,Sizin ev hangi semtte acaba?Yapisini cok begendim terasi falan:)
tatlım tek kelimeyle harikaaaa:lepi:çok zevklisin bence...çok kullanışlı ve modern bir ev..tek gözüme takılan banyo örtülerin...onları koymasan daha güzel olacak banyo sanki...nacizane görüşüm tabi..güle güle iyi günlerinizde oturun...inşallah minik kelebegin de gelir bu güzel eve artık:))
kocaman yayla gibi ,her odada bir plazma tv :) ,küçük banyom dediğin benim genel banyomdan büyük :)) hep hayal ettiğim bir teras ,mutfakta kahve köşesi ,evinin her köşesine bayıldım resmen ,çoookk güzel arkadaşım ,çok şanslısın ,allah isteyen herkese böyle bir ev nasip etsin inşallah ,boş odanız bebek sesiyle dolsun ..
wauvvvvvv diyorum, bu evi tek başına temizlemiyorsun heralde:) ya da her gün bir oda.çok güzel döşenmiş. Ben de terası beğenenlerdenim Sadece orası tarzım ama genelde güzel. Güle güle oturun
güle güle sağlıkla oturun canım Allah herkese istediği gibi ev nasip etsin ayyy eve bakarken aklımdan hemen bu evi nasıl temizlediğin geçti Allah yardımcın olsun
Vallahi arkadasım benim normal banyom senin küçük banyondan küçük:)) herkese her geline nasip olmaz böyle bir ev...maddiyat lazım çok şanslısın canım darısı herkesin başına inş.huzurla oturursunuz bir ömür huzursuz olunca göze görünmez ev falan...kusur bulamıyorum yazacak güle güle otur..