İşte bu da benim evim buyurun arkadaşlar

Bende cok begendım evınızı gÜle gÜle ıturun.. Ama pahalı bı ev sonucta burası gıbı.. EŞınız ne ıŞ yapıyor merak etıım doĞrusu

cok tsk ederım arkadaslarr guzel yorumlar ıcın esım makıne muhendısı ayrıyetten bı sırkette bılgı ıslemci ewet evım buyuk guzel pahalı ama esımın aılesı ınsaattan aldıkları ıcın cok uyguna gelmıs fabrıkator deılız yanı

çok güzel çok zevkli.rabbim o evde mutluluk gözyaşları dışında gözyaşı döktürmesin size.bir bebek odası eksik.inşallah zamanı gelince hayırlı şekliyle o da olur.

çok güzel çok zevkli.rabbim o evde mutluluk gözyaşları dışında gözyaşı döktürmesin size.bir bebek odası eksik.inşallah zamanı gelince hayırlı şekliyle o da olur.

oyy canımsın ne guzel dua o öyle inşallah cumlemızın evınden huzur eksık olmaz :)
:Saruboceq:

canım evını cok begendım mutlulukla otur allah bızıde nasıp etsın boyle evde oturmayı :Saruboceq:

arkadaşım evin çok güzel alllah içinde ağız tadıyla mutlulukla oturmayı nasip etsın...

Canım, eviniz çok güzel, sağlık ve mutlulukla yaşayın inşallah :nazar::nazar:
En çok da terasına bayıldım, bizim içinde bol bol keyif yap orda olumunekankayizsmile

canım evin çok güzl özellikle teras kat muhteşem allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin her daim.

X