İşte bu da benim evim buyurun arkadaşlar

cok ama cok tsk ederım ederım guzel yorumlar ıcın onerılere acıgım :)

valla tüm içtenliğimle yorum yapıcam şimdi
1: bu resimleri gören herkes önce kendini hayal eder bu evin içinde ev çok güzel
2: duvarların renklerini ben olsam kesin değiştirirdim çok karışık olmuş.şarap köpüğü bence tüm ev açık renk olmalı ben öyle yapardım en azından
3:mutfak sakin güzel ama o kupalar öyle çift askı olmamış.kaldır bence onları demode o mutfğa yakışmamış.
4:salon müze gibi valla yada balo salonu gibi bence süper.oturmaya kıyamaz insan.
5:yatak odan da güzel ama tv otel odası havası vermiş hiltonda kalmıştım bi kere aynı o odalara benzettim.
6:üst kat odaları sırf boş kalmasın die doldurmana gerek yok öle yastık felan ya güzelim hiç mi misafirin gelmiycek yap şöyle güzel bi misafir odası .
7:bu evin bence en güzel yeri tesasıııııııııııııı
ben olsam eşimle kar yağarken bir yudum şarap ve slov bi müzikle gerisi........

valla bu arada eşin ne iş yapıyor merak ettim ben öğretmenim eşim polis biz böyle evi rüyamızda bile göremeyiz memur adamız demi

banyoyu unuttum .sanırım yerde pembe bir paspas gördüm onun yerine saten taşlı takımlar var bu banyoya şart ya ben iç mimar olsaymışım yanlış meslekk şekerim

ha bebek demiş arkadaşlar bence 6 aylık evilysen erken benimde 6 buçuk aylık boncuk bir kızım var cansu adı.babası onu çankaya nüfusuna yazdırdı malum tayinci olunca bazen dalga geçiyoz.kızım şimdiden çankaya köşküne aday die elki olursa ankarada görüşürüz ilerde...

yorumun ıcın cok tsk ederım cnm onerılerın ıcınde duvarların rengını degıstırmem cok zor cunku esımın zevkı benle tanısmadan once o zevkıne gore boyatmıs badana ısıne gıremem :)

mutfaga gelınce kupalar konusunda haklısın bencede esımde zaten dolabın ıcıne sok bunları dıyor :)

ust kat odalarına gelınce bı oda bos onda yastık attım yere cunku zaten mısafır odam var resımlerde kırmızı koltuklu oda :)

esım özel bir şirkette makıne muhendısı ve IT ci ( bilgi işlemci )

olmaz olmaz deme canım Allah daha iyisini güzelini size versin inşallah

banyoyu unuttum .sanırım yerde pembe bir paspas gördüm onun yerine saten taşlı takımlar var bu banyoya şart ya ben iç mimar olsaymışım yanlış meslekk şekerim

ben hiç görmedim cnm saten taşlı takımlar nerede satılıyor ??

Arkadaşım Allah sağlıkla mutlulukla oturmak nasip etsin evin çok güzel özellikle salonuna bayıldım salondaki koltuk takımının markası ne ve kaça aldın sorabilirmiyim??

evkurda vardı hemde her renk çeyizlik banyo takımları die satılıyo sanırım 100 tl felandı hatta çok hoşuma gitmişti.

canım benim eşinle sana bir ömür mutluluklar diliyorum.aslında mekanda önemli ama bence huzur ve sağlık daha önemli .samimi yorumların ve cevabın için teşekkürler.ii geceler

misafir odanı gördüm .onu demedim direkt yatak odası şeklinde ufak bi buzdolabı felan küçük bi tv küçük bi dolap hani sen bilirsin gene.

saol cnm bende tsk ederım sanada cocuugunla ve esınle bır omur boyu mutluluklar ıı geceler

canım evin çok güzel ,güzel günlerde otur inşallah.özelliklede terasına bayıldım.allah huzurla,mutlulukla oturmayı nasip etsin canım

eviniz cok güzel sağlıkla ve mutlulukla oturmanız dileğiyle.Hıı bıde o bebek odasınıda rabbım en hayırlı zamanda bi bebekle taçlandırır inşallah

simgeart arkadaşım salon mobilyaların benim zevkime göre fazla ağır ama dedimya zevk meselesi sonuçta ,ama geri kalan bütün odalar ve özellikle terasına bayıldım Allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin mutlulukla....

Canım harika bir evin var. Özellikle mutfağına, oturma odana ve terasına bayıldım.

Güle güle oturman dileğiyle. İnşallah bebişiniz de gelir ve eviniz şenlenir.

çok çok güzel eviniz var.çok zevkli.güzel günlerde oturun inşallah.:nazar:

X