İşte bu da benim evim buyurun arkadaşlar

Canım harika bir evin var. Özellikle mutfağına, oturma odana ve terasına bayıldım.

Güle güle oturman dileğiyle. İnşallah bebişiniz de gelir ve eviniz şenlenir.

tsk ederım cnm ıns Allah nasıp eder bızede o mutlulugu

harika bi evin var çok büyük ve güzel döşenmiş allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin

Güle güle otur arkadasim....gercekten cok güzel ve ferah bir evin var...boshayallersmile

Allah mutlulugnu daim etsin:Saruboceq:

arkadasım gercekten harıka bı evınız var allah agız tadıyla huzurla bı omur gecırmek nasıp etsın ev kendınızınmı bu evı dızmek sıze ne kadara mal oldu esınız denızcımı calısma odasında sankı dugum cesıtlerı gordum arkadasla ıddıaya gıttık o tablo dedı ben dugum cesidı dedım bıraz komık gelebılır mobılyalar hosuma gıttı fıkır ıcın arkadasımla baktık bakarken dıkkatımızı cektı ıddıaya gıtık onun ıcın kusura bakmayın sordugum ıcın...

Allah ağız tadıyla oturmayı nasib etsin. Çok güzel bir eviniz var...
Dikkatimi çektide nerdeyse her oda da tv var... :)))

KOCAMAN evın ne guzel cnm guzel gunler de oturun ıns

cok tsk ederım kızlarr Allah olmayan herkese daha guzelını versın ınsallah

kuşum evin çok şeker allahım minik melek versin oevin içine ses gelsin mutlulugunuza mutluluk katsın inşallah agız tadıyla oturun bir ömürr

simgecim merhaba ya benden başka kimse pek yorum yapmamış.herkes beğenisini sunmuş bi tuhaf oldum şimdik

:) hehehe :) yok cnm tuhaff olmanı gerektırcek bıse yok kımı begenısını sunuyo kımsıde yorumda bulunuyo ben herkese tsk ederım sende cok samımısın samımıyetınden dolayı sanada tsk ederım

Canım herşey çok zevkle seçilmiş.
Duvarların rengarenk.. Eminim sen de öyle birisindir..
Güle güle ağız tadıyla otur.

cok saol cnm esımın zevkı duvarların rengı ama benımde cok hosuma gıttı :)

canım evin çok güzell Allah bu evin içinde sizi huzr ve mutluluk versin :)

dört dörtlük,mükemmel,yaşanılası hoş temizliği eziyetli olan ama şahane bir evin var canım allah huzurunuzu hep arttırsın bbeğiniz mutluluklarınızı çoğaltsın inşallah canım.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…