İşte bu da benim evim buyurun arkadaşlar

nasıl bi ev bu yaa :) süpermiş herşeyde çok zevkle döşenmiş.Allh isteyenede versin inş. :)

çok güzel sıcacık bir ev...Allah evinizde mutlu huzurlu oturmayı nasip etsin..bebek odası da kısa zaman içinde dolar inşallah...

merhaba, evinizi genel olarak çok beğendim, çok zevkli döşemişsiniz:)
bizim de kullanmadığımız kocaman bi terasımız var ve bize esin kaynağı oldunuz:) en kısa zamanda biz de camla kaplatıp çim halı alıcaz:)
allah bebeğinizle birlikte sefasını sürmeyi nasip etsin:)

canım evın guzel mutfagını daha cok beyendım sade ve kullanıslı televızyonlarda dıkkatımı cektı senın esınde benımkı gıbı elektronık esya bagımlısı herhalde benım evımde tek kat uzerıne ama coookk buyuk evı toplarken sıkılıyorum bırgun tamamen eve ayırıyorum valla allah sana kolaylık versın tabııı evde devamlı yardımcın yoksa

terasına bayıldım güle güle otur canım, allah sağlıkla huzurla oturmayı nasip etsin

evin süper ve çok hoş döşenmiş .. Allah ağız tadıyla oturmanızı nasp etsn

evin geniş ve ferah sanırım ama salonunda özellikle kasvet bastı içimi daha ferah ve daha modern döşeyebilirdin bence bu benim fikrim ama terasına bayıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…