İşte bu da benim evim buyurun arkadaşlar

cnm yorumun ıcın cok tsk ederım salonum evet abartı cok agır olsun ıstedım salonumu cunku mısafırım gelınce buyukler fln geldıklerınde agır guzel bı oda olsun ıstedım zatn modern bı odam var oturma odası salonu klasık olsun ıstedım antrenın rengıne gelınce esım begenıp yaptırmıs evlenmeden once kapılarda oyle olmus yanı benım ıstegımle olmadı ama antemın rengıne aşıgım

çok güzel evin bayıldımm özellikle banyonla terasa :))

güzel döşenmiş bi ev çok da büyük ferah huzurla otur inş

hayallerimdeki evvvsempatiksalakcinni dubleks ve çatıda teras... allahım bana da böyle bir ev nasip etsn, sana da mutlulukla huzurla oturmayı nasip etsn rabbim...

en büyük hayalim dubleks ev çok güzel bir eviniz var bayıldım allah huzur ve mutlulukla oturmayı nasip etsin inşallah

Umarım dublex ev yaşlanınca zor gelmez inip çıkması birde çocuk olduğunda merdivenden düşer korkusu. :) mutfağın rengini beğenmedim duvarların. boğmuş sanki çok koyu kalmış açık bir renk daha ferah yapabilirdi orayı. hoş turuncuyu hiç bir yerde sevmem gerçi salonda baya klasik olmuş bana göre değil ama klasik delileri için gayet güzel. teras olayıda güzel otur püfür püfür manzaralı çayını kahveni iç güle güle oturun

tşkler cnm saol Allahım tüm isteyenlere daha güzelini nasip etsin inşallah

terasın harika orda mangal ne hoş olur.Allah ağzınızın tadını bozmasın canım çok güzel evin

allah güle güle kullanmayı nasip etsin çok belli her eşyan özene bezene seçilmiş hiç bişey aceleyle gelişi güzel seçilmemiş çok belli, ama naçizane fikrim, ev çok uyumsuz. antrenin rengi ve mutfagın duvarları uymamış, sanki evin içinde bi kapıdan çıktıgında başka bi dünyaya giriyosun. salon da çok klasik bu kötü bişey değil ama, atıyorum 5 kişi misafir gelse 2 de siz, kalabalıkta o salonda herkes bunalır, çünkü yorucu bi dokusu var
herkesin fikri zevki kendine tabi, mutluluklar =)

hepinize teşekkürlerr bayanlarr zevkleer ve renklerr tartışılmıyo işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…