İşte bu da benim evim buyurun arkadaşlar

Eviniz genel olarak guzel dosenmis. Yalniz salon esyalari cok agir beni yordu bakarken. Terassa cok keyifli :KK1:

Allah agiz tadiyla oturmak nasip etsin

Gerçekten çok güzel, en çok mutfağı, banyoyu ve görüldüğü üzere terası beğendim... Huzurlu oturmalar diliyorum...

oncelıkle huzurlu saglıklı yıllar dılıyorum evınız guzel renk renk ama bakarkennn cok goz yorucu geldı

rabbim güle güle oturmayı nasip etsin bizim gibi tayıncilerede böyle evlerde oturmayı nasip etsin

huzurla mutlulukla otur evinde canım.terasın çok güzel ve tam dinlenilecek bir ortam..herşey çok güzel döşenmiş.fakat evine biraz renk katabilirsin.mesela oturma odan ve mutfağın..mutfağına yeşil tonları güzel olur,oturma odan kırmızı siyah ne dersin bilmem ama benim fikrim..öpüyorum mutluluklar diliyorum güzel yuvanda...:KK24:

canımmmmmmmmmmmm evin cok güzel.arkadasıma layık bir ev.allahım hep huzur mutluluk versın sana mutlu yuvanda inşaallah canım.özellıkle terasına bayıldım. :KK1:

ev diil cennet ama burası:)) çok güzel evine tepeden tırnağa bayıldımm şekerimm Allah mutlu mesut huzurla oturmayı nasip etsin inşaallah:)

evin cok güsel ve cok büyükmüşş ama salonunu beğenmedim yani benim tarzım değil cok klasik onun dısında evin cok hos güle güle oturun

Evin çok güzel gerçekten allah mutluluk içinde huzurla oturmayı nasip etsin

cnm evin çok güzel çok ama mutlulukla sağlıkla oturun ve o bebiş odasına dolar inş allahım banada nasip eder inş :KK69:

X