sizin düşüncelerinize bende katılıyorum.benim rüyama bile girmiyor sadece uyanıkken hayal edebiliyorum o kadar.bir sağlıkçı olarak asla öyle ev alamayız döşemeyiz.hihoyyytturkbayragi
beğenmek ne kelime muhteşeeeeeeemmmmmm.......ağız tadıyla huzurla sağlıkla mutlulukla otur inşallah.
aaaahhhhhhh Rabbim banada nasibetsin inşallah.( bu kadar muhteşem olmasada, gönlüme göresi olsun inşallah) AMİN :))))
canım evin çok güzel ve anladığım kadarıyla her türlü maddi imkanın var ama çok beğendim diyerek yalan atsam dürüst olmıycam....düşüncem şuki...döşeme dekorasyon konusunda zayıf diyebilirim....abartı ve gösteriş olsun istemişsiniz....tabi zevk tartışılmaz oda ayrı konu ama ben sadelikteki ve tarz yaratırken kendine özgü olmasındaki....küçük ayrıntılardaki çekicilikteki gösterişi severim....güle güle otur kötü asla denilemez....sadece dekor?????
bayildim tek kelime ile...
acayip büyük ve cok zevkli bir evin var....
Maasalllaahhh allah nazarlardan korusun...hem esini,seni mutlugunuzu ve evinizi.....
Harikaaa....
bende dürüst olacağım salonunuzu çok ağır buldum sanki anne evi gibi ama zevkler ve renkler tartışılmaz evinizdeki en beğendiğim yer oturma odanız orasını çok beğendim birde terasınız zaten mutfak banyo hani kötü denilemez standart bir evde böyle banyo mutfak bulmak zor
kendiniz yaptırdınız herhalde mutfak dolaplarını falan
dolap renklernizde güzel ama mutfağınızın duvarlarındaki turuncu rengi sevmedi sanki bastırmış gibi (acaba benim turuncudan nefret etmemle mi alakalı :kedi:)
allah size o yuvayı ısıtacak birde bebek versin :)
yalnız anlamadığım eviniz çok genişmiş çok fazla yeriniz var anlaşılan o ki :) keşke yatak odanızdaki dolabı diğer odalardan birine koyup giyinme odası yapsaydınız ve odanızda sadece yatağınız kalsaydı ben mi çok abartılı düşünüyorum yoksa :) neyse sadece öneriydi..
antrenizdeki renklerde böyle sıcak olsun diye yapılmış ama kapıların rengi koyu duvarlarda koyu basmış halılarınız çok güzel ama antredeki yerdeki döşemelerdeki desenler hoş değil ..
neyse amacım eleştirmek değildi sonuçta sizin zevkiniz güle güle oturun içinde bebekleriniz dolaşsın mutlu olun da nasıl olursa olsun :)