İşte Benim Mucizem Yavrularım😍😍😍

Son adet tarihinin ilk günü önemli ya, hani sen üstüne görmüşsün, acaba bir önceki adet tarihi mi geçerli ki?

Son adet tarihinin ilk günü önemli ya, hani sen üstüne görmüşsün, acaba bir önceki adet tarihi mi geçerli ki?
Bilmiyorum ki canım ama öncesinde korunuyoduk geri çekme yöntemiyle. Gerçekten bilemedim ama üç haftalık dedi öyle olsa fazla olması gerekiyordu. Bugün gerçekten şoktan pek birşey sormak bile aklıma gelmedi kal geldi resmen. Ama ilk seferde hepsini soracağım

Canım benim ya kurban olurum valla ne güzel sevinçler bunlar inşallah hayırlısı ile kucağınıza alirsiniz inşallah bizede böyle güzel habrlr vermek nasip olur aminnn
İnsaAllah canım Allah bin kere razi olsun . Ama nerden bilmiş erken diyola baksana yarın eşim işten izin alabilirse beraber gidecez

Doktor gördüyse vardır zaten, çok da sormaya sonradan düşünmeye gerek yok diye düşünüyorum bence iki minik mucize büyüyor karnında

Yani doktor bişe görmüşki demiş öyle cnm sen takma kafana doktordan iyi bilecek degilya kimse.
Baksana canım ne bilim sevincim kursağımda kaldı. Eşimde kızıyo herşeyi kafaya takiyosun benimde sevincimi kursağımda bıraktın yanılma payı olsa bile enfazla sadece ikiz değildir sonuçta gebesin bunuda enbasindan beri hissettin diyo. Ben internet pek dolanmam face instagram falan yani. Bu siteye kayıt oldum tek. Ama şunu anladim heyecanını paylaşanlar kadar bi okadar kursağında birakanlarda oluyo. İnternet olayına takılırsan bunları göze alacaksın. Belkide hormonlardan bilmiyorum. Zaten kanamamda aşırı. Eşim biraz girmemi istemiyo siteye kafanı dağıt birseylerle stres yapma herşey olacağına varır diyo. Ama kontrole gittigimde herşeyi yazarım. Sana da ozelden ulaşırım irtibatı koparmayalim. Rabbim sana sağlıklı sıhhatli erkek evlat verecek insaAllah tüm evlat isteyenlere versin Rabbim burda birkaç kardeşim var yürekten dua etmeye devam edeceğim onlar icin. Ama herkes bi başkasının sevincini paylaşmayı ogrensin önce. Kendince düşündükleri mantıklı olsa bile. Bakalim görelim Mevlam neyler neylerse güzel eyler

Doktor gördüyse vardır zaten, çok da sormaya sonradan düşünmeye gerek yok diye düşünüyorum ☺ bence iki minik mucize büyüyor karnında
Bilmiyorum ama mantıklı da geldi çok ağlıyorum hormonlardan heralde insaAllah hersey guzel gelişir Allah bin kere razı olsun güzel dileklerin için. Rabbim gönlündeki en büyük muradına kavuştursun insaAllah

Doktor gördüyse vardır zaten, çok da sormaya sonradan düşünmeye gerek yok diye düşünüyorum ☺ bence iki minik mucize büyüyor karnında
Kontrolüne kadar bekleyelim kanaman artmazsa ozaman herşeyi sorarız diyo doktor sonuçta 15senelik doktorun diyo yanildiysada oda insan tek yada ikiz ne farkeder sağlıklı olsun da diyo. Yarın erken gelirim gezeriz dedi.oyle işte canim hayirlisi olsun

Hayırlısı olsun, ben inanıyorum

Tamam canım benim ben haberlerini bekliyorum senin bende bişey olursa yazarım sana özelden unutma beni sakın yaz cnm aynen nette de pek takılma cnm ici fesat olanda var gönülden dua eden de eşin doğru demiş hiç canını sıkma sonuçta hamilesin ama ben inanıyorum ikizlerin olucak ve kız olucak inşallah dualrimiz sayesinde. Sende çok sağol cnm inş benimde olur hayirlisiyla.sen kafana takma yat dinlen bol.bol oouyrm seni Allah'a emanet olun cnm

Yaa sen nasıl guzel bi insansin her mesajında ağlıyorum Allah bin kere razı olsun. Ağrım başladı yine. Sen benim hep dualarimdasin sende benim için dua et. Allah bin kere razı olsun insanların sevincini paylaşmak bukadarmi zor Rabbim her daim sen gibi insanlarla karşılaştırsın insaAllah. Şu an normal düşünemiyorum sanırım sürekli aglayasim var

Tek nefeste okudum yazdıklarınızı ve o kadar etkilendim ki sizi tanımıyorum ama gözlerim dolu dolu su an da . O kadar sevindim ki başlarda ağlamaklı olan gözlerim sonuna doğru gülüyordu . İnsallah hayırlısıyla kucağınıza alırsınız bebeklerinizi Allah gerçekten sabredenle ve dua edenle beraber. Ben sizin yazdıklarınızı okuyunca ben hiç bebek icin dua etmediğimi farkettim yani insallah öyledir diyorum ama hiç birebir dua edip asıl verenden istemiyorum doktorlara gidiyorum anlatıyorum derdimi derman olsun ilaç versin diye ama doktorlara anlattığım kadar Allah’a anlatıp ondan derman istemiyorum. Çok çok sevindim sizin adınıza yanı sanki kendi Ablam yaşamış gibi sevinçliyim su an. Rabbim isteyen herkese versin

Beni okadar güzel anlamışsınki Rabbim en kısa zamanda kucağını doldursun bebiş haberini al insaAllah Düşüncelerin iyi dileklerin ve duaların için Allah bin kere razı olsun

Beni okadar güzel anlamışsınki Rabbim en kısa zamanda kucağını doldursun bebiş haberini al insaAllah❤ Düşüncelerin iyi dileklerin ve duaların için Allah bin kere razı olsun
Bana çok dua edin olur mu çünkü bu sebebten ötürü bana dua eden kimsem yok ne ailem ne eşimin ailesi ne çevrem hiç kimse yok . Çok teşekkür ederim , insallah insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…