- Konu Sahibi Sariseker8787
İnsallah balam allah razı olsunRabbim akan gozyaslarinzn hatrina en yakin zamnda size de nasip etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnsallah balam allah razı olsunRabbim akan gozyaslarinzn hatrina en yakin zamnda size de nasip etsin
Gelsin yazacağım bayılıp mayilmazsaTepkisini bende merak ettim :)))
İnsallah balam insallahAğlama canım siz hiç ağlamayın olurda aglayacaksaniz ben gibi bebislerinizi ogrendiginiz an mutluluktan ağlayın insaAllah❤❤❤
Amin amin aminnn insaAllahRabbim akan gozyaslarinzn hatrina en yakin zamnda size de nasip etsin
Allah diger gebeliklerde yasayamadıgın rahatlıgı bu gebeliginde yasatsın sana insallah canım saglıkla al iki kızınıda kucagına hayırlısıyla bizlerde duamıza kavusacaz insallahEvet bildin ikiz kız bebek dedin yarısı gün küçük paşam anne göbeğinde iki kız var enaam bunlayı nasıl doyuycaz nese nese ben doyuyum demişti ilk sana yazmıştım hemen topigine. Cunki seninde kalbin çok temiz bebisin karnında belkide. İmkansız deme.suanki kanamami görsen bumu hamile dersin. Ama Rabbimin katında imkansız yok. İlk oglusumdaki gibi tam gaZ devam görsen pıhtı şeklinde icim boşalırcasına ama ben hiç korkmuyorum vallahi❤
Neyaptın canım geldimi esin soyledinmi ayyy vallahi ben senden cok heyacanlandım rabbim sevincimizi daim etsinVallahi
Vallahi heyecanla bekliyom bi gelse
Aminnnn insaAllah kardesim❤❤❤❤❤
Ayy inanamıyorum soook oldum yaaa, ben topikten takip ediyordum hep, hatta küçük cocugun ikiz filan demişti galiba, cok güzel maşallah, inşallah gönlüne göre olur, bu sefer daha kolay geçer hamileliginSelamın Aleyküm arkadaşlar. Ben yaklaşık 20 gün kadar önce farkettim bu siteyi ve üye oldum. Benim iki tane dünya tatlısı oğluşum var Allah bağışlasın. Birazınız az çok hikayemi bilir ama bilmeyenler için kısaca yazayım. Ben birde kızım olmasını çok istiyordum o yüzden bir forum açtım ilk. Daha sonra topiklere yazmaya başladım. En çok keyif aldığım topikte sevgili N Nana Ana nın topigi 2020 bize bebekle gel topigiydi. Okadar güzel insanlar tanıdım ki çok şükür. Ben adet bitimi 3.gece sırf bebek için korunmasız ilişki oldu daha sonrasında hep korunduk. Burda cevap aramaya çalıştım tüm sorularıma. Birazda heyecanıma yenik düştüm aşırı aceleci davrandım. İlk bebegimde çok acılar çektim yoğun bakımda kaldım ölcek diye bekliyodu herkes ama öldürmeyen Rabbim öldürmüyor. Nurtopu gibi bir oğluşum oldu. Çok şükür. Yalnız üzerine görmüştüm iki ay normal adet oldum bircogunuz sandığı gibi lekelenme değilde böyle pıhtı şeklinde yoğun koyu ve 6 7gun icim boşalırcasına akıp giden kanamam oldu. İlk hamileligimi öğrendiğimde ikibucuk aylıktı. Sonra ikinci gebeligimi erken öğrendim ama yaşamadı karnimda öldü kaybettim bebeğimi iki buçuk aylıkken. Kendi düşmesini beklediler almadılar sonra zehirlemeye başladı beni zor kurtardilar. Ama acılarım tekrar devam etti içimde parça bırakmışlar. Kendimi bilip tuvaletin kenarına oturdugumda düşürdüm bebeğimin geri kalan parçalarını bir kol ve bir bacak. Gittik mezarlığa gömdük. Bir seneden fazla kendime gelemedim psikolojik olarak. Sonra üçüncü gebeliğim oldu kese var bebek yok dediler ama ben inanmadım bebeğim ordaydi bırakmadım oda erken doğdu ama çok şükür sağlıklı sıhhatli doğdu buraya bu kısa hali yani düşünün okadar yazabildim çok acılar çektim ama hepsi geçti gitti çok şükür. Tüm çektiğim acıları bildiğim halde birde kızım olur belki diye tekrar üçüncüye niyetlendim ama sadece tek sefer korunmasız ilişki oldu. Hatta kandildi o gece. Verecek Olan Rabbim nasip ettiyse tek seferde de verir dedim. Çok ağladım çok dua ettim Rabbim gonlumden geceni biliyordu. Sonrasında ilk gögüslerimde şişkinliği farkettim dokunamiyordum sadece ogullarimi sütten ayirdigimda böyle olmustum ben. Ama ilişkiden sonra 4 5gun geçmişti daha.sonra iştahım kesildi kesinlikle hicbirsey canım çekmedi aç gezdim ama hiç aklıma gelmedi yemek yemek. Ve aşırı derecede bel ağrılarım oldu gece beni uyutmuyordu. Daha önce hiç böyle olmamıştım sade hamileyken çektim bu ağrıları tanıdıktı bana.sonra bir gün memelerimin ucu simsiyahti onu farkettim halbuki açık pembedir benim. Dudaklarimda aşırı sivilce çıktı ve incecik olan saç tellerim elektrik çarpmış gibi kabardı. En sonda göbek deligimden karnımın alt tarafına doğru pembe çizgi farkettim ki diğer hamileliklerimin sonuna doğru oluşmuştu bu çizgi. Bu belirtiler iliskiden sonraki 10 gün içinde olanlar. Erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Sonra normal idrar testi yaptım tek çizgi bile yoktubozukmus meğer test sonrasında adetime 5gün kala peceteme hafif pembemsi kan sürüldü çok üzüldüm ama kabız oldugum için arkamda yara oldugunu ve ordan geldiğini farkettim okadar mutlu oldum ki. Sonrasında daha çok sulu pembe akıntım oldu. Ve git gide çoğaldı. Tamam dedim adet oldum. Birdahada cesaret edemem zaten bebek diye. Rabbim böyle nasip ettiyse vardır bir bildiği bida hamilelik için zorlamaya gerek yok dedim . Ama kanamami takip ettim iki gündür feci ağrı doğuma gider gibi. Düşünüyorum ben en son tüm hamileliklerimde böyleydim AllahAllah bu işte bisey var kızım. Hemen sabah gittim hastaneye 15 senelik kadın doğum doktorum diğer gebeliklerimdede doktorumdu. Beni gördü saolsun bekletmedi sıra al beklemeden gir hemen dedi. Olan biteni anlattım kan verdim hemen hcg bakıldı. Bir iki saat sonra doktorum çağırdı ve burda hayatımın şokunu yaşadım evet hamileydim evet yanılmadım. Hemen ultrasonda bakalım uzan dedi. Ve hayatımın ikinci şokunuda burda yaşadım iki kese vardı evet evet ikiz gebelikti biraz kendime gelemedim çok ağladım doktorum baya zaman tanıdı Allah bin kere razı olsun. Şimdilik sadece keseleri var ama ben inanıyorum bebislerimi göreceğim kalp atışlarını duyacağım günlerde gelecek ben bunları oncedende yaşadım atlattım bu seferde bebeklerimle beraber atlatacağız. Çocukları anneme bıraktım eşimin bile haberi yoktu hastanede olduğumdan. Eve kadar ruh gibi gittim. Hala inanamadim. Duanın ve inanmanın gücünü birdaha yaşadım. Simdi kardeş istemiyorum diyen büyük oğlum insaAllah erkektir 4erkek kardeş sırtım yere gelmez diye evde sevinç çığlıkları atıyo. 4yasindaki küçük oğlumda hayıyyy kız onlay ben demiştim diyoevet küçük oğlum devamlı ikiz kızlay vay annemin göbeğinde devamlı bunu dedi meğer Rabbim soyletiyormus Kurban olduğum Rabbim BENİM HİKAYEM HEPİNİZE UMUT OLSUN HİCBİRZAMAN UMUDUNUZU KAYBETMEYİN VE VUCUDUNUZU İYİ TANİYIN. HERKESİN VUCUDU FARKLİDIR VERDİGİ TEPKİ FARKLİDİR. BEN BURDA BİRSURU ARKADASİMİN GORMEDEN DUASINI ALDIM VE ONLARA CANI GÖNÜLDEN DUA ETTİM. RAMAZANA KADAR HEPİNİZİN HAMİLELİK HABERİNİ DUYACAĞIM KENDİ HAMİLE OLDUGUMA İNANDİGİM KADAR İNANİYORUM BUNA Buarada kanamam şiddetli devam ediyo ama ağrım yok çok şükür kesildi. İlaç tedavisi başladı doktorum düşük olmamasi için. Ama olmıycak cunki ben yaşadım bunları. Sağlıklı sıhhatli bebislerimi kucağıma alırım insaAllah. Hepimiz alırız insaAllah
UZUN OLDU HAKKINIZI HELAL EDİN❤❤❤
N Nana Ana @Loriklorik @Maisiyah345 Aybush Sosyete123 Karagullu F Fatma KTL @Mavi95 @pariko @Nurrn @Mrvackkl
Aminnnn insaAllah Allah razı olsun canımAyy inanamıyorum soook oldum yaaa, ben topikten takip ediyordum hep, hatta küçük cocugun ikiz filan demişti galiba, cok güzel maşallah, inşallah gönlüne göre olur, bu sefer daha kolay geçer hamileligin
Aminnn canım Allah bin kere razı olsun geldi yazdımNeyaptın canım geldimi esin soyledinmi ayyy vallahi ben senden cok heyacanlandım rabbim sevincimizi daim etsin
Aminnnnn canım benim Allah razı olsun. Baksana daha erken nerden bilmiş diyola. Kafama takıldı. Eşime dedim kafama takılan şeyler var yarın gidelimmi diye. Şimdi geldik ya hastaneden diyo izin alabilirse yarin beraber gidecez insaAllahHayırlı uğurlu olsun ne kadar güzel, iki küçük mucizeyi taşıyorsun güzel geçsin inşallah hamileliğin, rahat olsun doğumun Allah gönlüne göre vermiş ☺
Gerçi bazıları hiç belirti yaşamazmış ya. Hayırlısı olsun inşallah Allah en hayırlı zamanda, en güzel şekilde bizleri de sevindirsin inşallah bebiş haberleriyleAminnnnn canım benim Allah razı olsun. Baksana daha erken nerden bilmiş diyola. Kafama takıldı. Eşime dedim kafama takılan şeyler var yarın gidelimmi diye. Şimdi geldik ya hastaneden diyo izin alabilirse yarin beraber gidecez insaAllah
Canım benim ya kurban olurum valla ne güzel sevinçler bunlar inşallah hayırlısı ile kucağınıza alirsiniz inşallah bizede böyle güzel habrlr vermek nasip olur aminnnKızlarrrr eşim geldi daha kapıdan girmeden küçük oğlum baba annem ikiz kız dogurcakmis doktoy demiş bugün dedi☺ büyük oğlumda hayir baba bize iki erkek kardeş geliyo sanada iki oglun daha oluyo dedi eşim bana baktı ben hicbirsey diyemedim çocuklara sarıldı öptü. Sonra hayır olsun jnsaAllah çocuklar ne diyo böyle dedi. Bnde anlattım böyle böyle gözleri doldu bana sarıldı sımsıkı. Sonra kanamamı ogrenince beni zorla acile eletti. Doktorumu aradılar bi sıkıntı olmadığını iki güne azalma olmazsa tekrar gelebileceğimi azalır ve kendiliğinden kanamam geçerse bi sıkıntı olmadigi taktirde pazartesi randevuma gelmemi söylemiş. Eşim kendi konuştu. Ebeden telefonu istedi. İcim rahat şimdi dedi. Sonra hastaneden ciktik beni arabayla gezdirdi konuştuk biraz sohbet ettik geçmişte bugüne kadar yaşadıklarımızı. Ve yine sen hakli çıktın ben yanıldım dedi. Henüz daha erken kalp atışlarını ve bebislerimi görmeden kimseye söylemeyi düşünmüyoruz siz hariç tabi ☺ annem kayınvalidem gil biliyo sade. İnsaAllah sağlıklı bir gebelik olur insaAllah hayirlisiyla kucağıma alırım. Tabiki her doktorun yanılma payı vardır daha çok erken olduğunu bende biliyorum ama şu an sadece mutluluğumu yaşamak istiyorum ☺☺ Dilerim en kısa zamanda sizlerinde güzel haberlerinizi duymak nasip olur umutla beklicem