İşte Benim Mucizem Yavrularım😍😍😍

Eşim aradı gliyorum birşey istiyomusun diye ayyy çok heyecanlandım grsz kızlar

Allah diger gebeliklerde yasayamadıgın rahatlıgı bu gebeliginde yasatsın sana insallah canım saglıkla al iki kızınıda kucagına hayırlısıyla bizlerde duamıza kavusacaz insallah

Yaaaa MasAllah Rabb'im nasip etti mi neler oluyor kolay şeyler yaşamamışsn dilerim herşey gönlünüzce olsun insAllah sağlıkla gelsin ikizlerin

Allahım sen nelere kadirsin maşallah canım mucizelerini sağlıkla kucağına alırsın inşallah kız erkek farketmez sağlıkla doğsunlar yeterki ❤ bizlerede dua et canım daha hamilelik nasıl birşey tadamadik allahım bizede nasip etsin böyle mucizeleri

Ayy inanamıyorum soook oldum yaaa, ben topikten takip ediyordum hep, hatta küçük cocugun ikiz filan demişti galiba, cok güzel maşallah, inşallah gönlüne göre olur, bu sefer daha kolay geçer hamileligin

Kızlarrrr eşim geldi daha kapıdan girmeden küçük oğlum baba annem ikiz kız dogurcakmis doktoy demiş bugün dedi büyük oğlumda hayir baba bize iki erkek kardeş geliyo sanada iki oglun daha oluyo dedi eşim bana baktı ben hicbirsey diyemedim çocuklara sarıldı öptü. Sonra hayır olsun jnsaAllah çocuklar ne diyo böyle dedi. Bnde anlattım böyle böyle gözleri doldu bana sarıldı sımsıkı. Sonra kanamamı ogrenince beni zorla acile eletti. Doktorumu aradılar bi sıkıntı olmadığını iki güne azalma olmazsa tekrar gelebileceğimi azalır ve kendiliğinden kanamam geçerse bi sıkıntı olmadigi taktirde pazartesi randevuma gelmemi söylemiş. Eşim kendi konuştu. Ebeden telefonu istedi. İcim rahat şimdi dedi. Sonra hastaneden ciktik beni arabayla gezdirdi konuştuk biraz sohbet ettik geçmişte bugüne kadar yaşadıklarımızı. Ve yine sen hakli çıktın ben yanıldım dedi. Henüz daha erken kalp atışlarını ve bebislerimi görmeden kimseye söylemeyi düşünmüyoruz siz hariç tabi annem kayınvalidem gil biliyo sade. İnsaAllah sağlıklı bir gebelik olur insaAllah hayirlisiyla kucağıma alırım. Tabiki her doktorun yanılma payı vardır daha çok erken olduğunu bende biliyorum ama şu an sadece mutluluğumu yaşamak istiyorum Dilerim en kısa zamanda sizlerinde güzel haberlerinizi duymak nasip olur umutla beklicem

Hayırlı uğurlu olsun ne kadar güzel, iki küçük mucizeyi taşıyorsun güzel geçsin inşallah hamileliğin, rahat olsun doğumun Allah gönlüne göre vermiş

Ayy inanamıyorum soook oldum yaaa, ben topikten takip ediyordum hep, hatta küçük cocugun ikiz filan demişti galiba, cok güzel maşallah, inşallah gönlüne göre olur, bu sefer daha kolay geçer hamileligin
Aminnnn insaAllah Allah razı olsun canım

Hayırlı uğurlu olsun ne kadar güzel, iki küçük mucizeyi taşıyorsun güzel geçsin inşallah hamileliğin, rahat olsun doğumun Allah gönlüne göre vermiş
Aminnnnn canım benim Allah razı olsun. Baksana daha erken nerden bilmiş diyola. Kafama takıldı. Eşime dedim kafama takılan şeyler var yarın gidelimmi diye. Şimdi geldik ya hastaneden diyo izin alabilirse yarin beraber gidecez insaAllah

Gerçi bazıları hiç belirti yaşamazmış ya. Hayırlısı olsun inşallah Allah en hayırlı zamanda, en güzel şekilde bizleri de sevindirsin inşallah bebiş haberleriyle

Canım benim ya kurban olurum valla ne güzel sevinçler bunlar inşallah hayırlısı ile kucağınıza alirsiniz inşallah bizede böyle güzel habrlr vermek nasip olur aminnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…