İşte Benim Mucizem Yavrularım😍😍😍

Aminnnnnn insaAllah canım kavusacaksin Rabbimin izniyle ben inanıyorum

Bende senin gibi oldum insallah cicegim insallah yaaaaa

Aminnnnnn insaAllah canım kavusacaksin Rabbimin izniyle ben inanıyorum❤❤❤❤
Bende şimdi namazimi kıldım duamı ettim sana da banada tüm istryenlerede gönlümüzdekini nasip etsin Rabbim ne kadarlık şimdi canım bebisler cinsiyetler belli olunca mutlaka yaz

Sariseker8787 canim hayirli olsun insallah kalp ve bebegide gormek nasip olur suan 5 haftalikmisin
Canım aminnnn insaAllah son adet tarihimin ilk gününü baz aldı doktor tam 3haftalik dedi ama ben ilişki günümü biliyorum kendi kafama göre hesaplarsam tam 2hafta+4günlük

Aminnnn insaAllah canımm. İkiside ağır Rabbim kimseye vermesin. Seninde hayırlısıyla kızına bir kardeş gelir sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın insaAllah

Rabbim en kısa zamanda ikizlerini kucağına almayı nasip etsin insaAllah sağlıklı sıhhatli bir kız bir erkek ikiz evlat nasip etsin kucağına aldığın günleri görmek nasip etsin bugunleri gülümseyerek hatırla insaAllah

Vallahi
Vallahi heyecanla bekliyom bi gelse
Aminnnn insaAllah kardesim

Ne okudum ben böyle Sariseker8787
Ne cok agladım allahım gönlüme dogmus önce benim sonra minik oglunun insallah gönlüme dogan iki kız temennimde gercek olur cok duygulandım biri beni tokatlasın lütfen
Ağlama canım siz hiç ağlamayın olurda aglayacaksaniz ben gibi bebislerinizi ogrendiginiz an mutluluktan ağlayın insaAllah

Çok sevindim ve hissettim sormuştum sana hatta.. Çok heyecanlıyım sıra sende sende bizim için dua et olurmu.... Bizden de ayrılma ama

Evet bildin ikiz kız bebek dedin yarısı gün küçük paşam anne göbeğinde iki kız var enaam bunlayı nasıl doyuycaz nese nese ben doyuyum demişti ilk sana yazmıştım hemen topigine. Cunki seninde kalbin çok temiz bebisin karnında belkide. İmkansız deme.suanki kanamami görsen bumu hamile dersin. Ama Rabbimin katında imkansız yok. İlk oglusumdaki gibi tam gaZ devam görsen pıhtı şeklinde icim boşalırcasına ama ben hiç korkmuyorum vallahi

Çok sevindim ve hissettim sormuştum sana hatta.. Çok heyecanlıyım sıra sende sende bizim için dua et olurmu.... Bizden de ayrılma ama
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Tek tek hamile haberinizi alasiya kadar buradayım valla hiç ayrılmaya niyetim yok Rabbim hastalık vermezse etmemmi yemin ederim bu siteyi üye olalı Rabbim önce bu kardeslerime ver bana sevinç haberlerini duyur diye dua ettim ağlayarak

Şuan bende ağlıyorum sevinçten kızların olsun

Allah senden de razı olsun çiçeğim mutlu ol huzurlu ol sağlığmına dikkat et dinlen ikiz bebek taşımak kolay olmayacak duanı etmeye devaö et beraber daha nice güzel haberleri vericez birbirimize inşallah

Şuan bende ağlıyorum sevinçten kızların olsun
Allah bin kere razı olsun. Şu an icimde öyle bir umut varki Rabbim nasip eder kalp atışlarını duyarım insaAllah. Benim bebislerim bereket getirsin hepiniz tek tek hamile haberinizi duyun. Bu ay içinde okadar bol rızık geldiki evime ummadık yerlerden elimize yüklü para geçti ozaman icimden dedimki bu bebegimin bereketi daha ana rahmine dusesiye bereketiyle geldi dedimde birgün eşime çok şey yapiyosun sonra üzülürsün iyice kafayı yedin demişti sindi bı gelse ne yapacak gerçekten ölüyom meraktan.

Tepkisini bende merak ettim :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…