İşte Benim Mucizem Yavrularım😍😍😍

nedmeek allah hepimizden razı olsun insallh canım bende sana sevincli haberi veririm bende iyiki tanimısım seni dua nı esirgeme nisanda gidicegim

Yaa şekerim ben senin hikayeni ilk başka topikte okumuştum ve bana umut olmuştun çünkü o zaman lekelenmelerim vardı ve bak o doğurmuş onun bebeği tutunmuş senim de tutunur dedim çok şükür her halimize rabbim ağzı dualı insanların duasında yer almayı nasip etsin sen çok dua ediyosun herkese rabbim de senin niyetini sana hayırlısıyla nasip etsin hayırlı gebelik hayırlı doğum hayırlı evlatlar almayı nasip etsin kucağına. Ben de kendime sözüm var insanlara umut olmak adına topik açıcam kalp atışlarını duyunca rabbim isteyen tüm kullarına hayırlısıyla bebek sahibi olmayı nasip etsin inşallah Hemde ikizmiş çok sevindim rabbim senin güzel gönlünü biliyo hayırlısıyla sana kız evlatlarını da nasip edecek inşallah

Ayy masallah hayirli ugurlu olsun canım rabbim.saglikla.ilerletsin insallah sagsalimde kucagina versin evlatlarini insallah o yasadiklarinida yasatmasin rabbim.kimselere amin insallah

nedmeek allah hepimizden razı olsun insallh canım bende sana sevincli haberi veririm bende iyiki tanimısım seni dua nı esirgeme nisanda gidicegim
Hep dualarimdasin kardeşim birbirimize güzel haberler vermeye devam edeceğiz insaAllah. Eşimi bekliyom heycandan elim ayağım titriyo acaba duyunca neyapacak. Büyük oğlumda ilk kezmi doguruyon bi dur diyo

Okurken ağladım Allah bin kere razı olsun. Bende sadece umut olmak icin açtım topigi kimse umudunu kaybetmesin diye. Rabbim hayırlısıyla sanada banada kalp atışlarını duymayı nasip etsin insaAllah. Hayırlısıyla hepimizin sağlıklı sihhatli kucağımıza almayı nasip etsin Allah binkere razı olsun güzel tüm dileklerin için

Canım.inanamiyorum gerçekten ya bu mucize resmen hem ağladım hem sevindim okurken ya okadar mutlu oldumki kendim hamile.olmus kadar sevindim yemin ederim ya nolur bana da dua et cnm Allah'ım bana da bi erkek evlat versin hatta ikiz versin seninki gibi mucize olsun bana da inşallah Allah'ım sen duyuyorsun sesimizi

Ediyorum gerçekten yürekten ağlayarak dua ediyorum. Sana sağlıklı sıhhatli erkek evlatlar versin. İsteyen herkese sağlıklı sıhhatli bebeklerini kucağına almayı nasip etsin Rabbim Allah bin kere razı olsun canımmmmmmen kısa zamanda gönlündeki muradını kucağına al insaAllah

İnşallah sorunsuz bir sekildede hamileliğin devam eder yavrularını alırsın kucağına canım

Allah razı olsun cnm iyiki tanıdım seni gerçekten beni bu yazdıklarına çok duygulandırdı ya hem üzüldüm hem sevindim ama en çokta vazgeçmeyin dua etmene hayran kaldım cnm Allah inşallah dualirimizi kabul eder de bende en kısa zamnda yavruma pasama aslanima sagsaglm.kavusurum inşallah hatta 2tsne olsa diyomya hiç te fena olmaz

Rabbim sağ salim bebeklerini kucağına almyı nasip etsin inşallah
Benim de ilk gebeliğimde bebeğim 14 haftalıkken kalbi durdu çok üzüldüm depresyona girdim tam 3 sene sonra ancak hamile kalabilildim ,2.de erken doğdu 35 haftalık 1.800 gr minik mucizem 3 yaşında ve kardeş diye tutturdu ,inşallah rabbim verir çok istiyorum hem kızım için hem de ben çocukları çok seviyorum rabbim tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin amin .
Benim de hikayem böyle ,bebek hasreti mi çok acı yoksa bebeğini kaybetmek mi ben ikisini de yaşadığım için bir fark yok rabbim evladını kaybedenlere sabır versin ,evlat hasreti ile yananlara da sağlıklı hayırlı evlatlar versin Amin.

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Okurken öyle içim kıpır olduki sonu ne acaba diye merak ettim
Sanırım ben herkesten bir tık daha etkilendim, çnkü benim hayalim ikiz çocuklarımın olması... O kdar cok hayal ediyorum ki ikizleri... Sizin yerimizde olmayı cok isterdim..
İnşallah herşey gönlünüze göre olur :)

Oyyy benm aşkom duygulanmis yaaa yerim seni haa. Bak yavrum Allh ne kdr buyuk. Inancini umidini kaybetme.hayrlisiyla sana da versin Rabbim

Hep dualarimdasin kardeşim birbirimize güzel haberler vermeye devam edeceğiz insaAllah. Eşimi bekliyom heycandan elim ayağım titriyo acaba duyunca neyapacak. Büyük oğlumda ilk kezmi doguruyon bi dur diyo
Insallh canim benim vallahi ben burda duramıyorum mucize resmen ya biz bir beklerken iki supriz birden kapıdan girer girmez yapistir ma aman canım adami bayiltma ayyy ne guzel bi sevinc ne guzel bir heyacan rabbim tum istyenlerin gönlune gore versin yaa

Ne okudum ben böyle Sariseker8787
Ne cok agladım allahım gönlüme dogmus önce benim sonra minik oglunun insallah gönlüme dogan iki kız temennimde gercek olur cok duygulandım biri beni tokatlasın lütfen

Sen saglıcakla ikizlerini kucagına alda gülüm bende alırım allahın izin verdigi vakit ve saatte insallah hamile oldugunu hissetmisim hala bunun sokundayım ben ve cok duygusalım insallah güzel günler yasarsınız evlatlarınızla birlikte hayırlı bir aile olursunuz vatana millete Darısı benim gibi bekleyen tüm ciceklerimin basına insallah yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…