Eveeeet şimdi bu yazacaklarım cvp olsun imkansız diyenlere. Çok kafam takıldı bu gece 3te doktorumu arattım eşime. Gerçi tartıştık ama eşimle
kanamamla ilgili bir problem mi olduğunu sordu hayır hocam şu an kahverengiye döndü dedim. Yarına kesilmesi lazım dedi. Peki bu saate ne olduda aradınız dedi. Hocam kafama takıldı bir kaç arkadaşım iki üç haftalık hamilelik ikiz gebelik olduğu vajinal ultrasonla belli olması imkansizmis diyolar dedim nasıl bildi senin doktorun birde heyecandan hcg mi almamışım dedim. Öncelikle bu tür şeyler için birdaha rahatsız etme beni acil durumun olmadıkça dedi sinirlendi
. Sonrasında sen ikiz gebesin ve bende 23 senelik doktorum ve biz doktorlar ceninin ana rahmine düştüğü andan itibaren kesede oluştuğu zamana kadar cinsiyet belli olur ve biz ultrasonda daha ilk gördüğümüz anda bebeğin cinsiyetini dahi biliriz ama en az 4aylik olana kadar bekleriz söylemek için. Sende yanlış hatirlamiyosam 100un üzerine 120 küsürdü sanırım hcgn bilgilerinde kayıtlıdır daha sonra ki degerlerinle karsilastircaz cunki. Sen şu an kağıt uzeri gebesin. Ve önümüzdeki üç hafta keselerinin sağlıklı gelişimini tamamlayıp tamamlamadigini takip edecegiz ve yine hcg degerinin yükselip yukselmedigini. Sonraki haftalarda yani 6.haftaligin ilersindeki haftalarda gebelikmi dış gebelikmi onu gozlemleyecegiz ve daha sonraki haftalarda da kalp atışlarına bakacagizki sen bu konuda azimlisin kalp atışlarını duymayinca bırakmazsin. Ben sana soylediysem sende herkese söyleme canım sonra hocam şuna demissiniz ama banada deyin diye geliyorlar hastalar. Sen bu saatte boyle birşey için beni arıyor ve şimdiden bukadar strese giriyorsan kanamanda var sadece durumunu zorlastirirsin bana güven ve kontrol günlerini ihmal etme bu saate birdaha bu tür şeyler için arama
en azından benim içim rahatladı çok şükür Rabbime. İnsaAllah dalga geçerek bile ikizlerin kiz olur diyenler ondanda geçtim sağlıklı sıhhatli olsunlar da başka birşey istemem. Rabbim herkesin gönlündeki muradını versin
Bakalım gerçekten ikizmi tek mi ilerdeki günlerde belli olur pazartesi kontrolüm gidip gelince yazarım ☺