İşte Benim Mucizem Yavrularım😍😍😍

Bana çok dua edin olur mu çünkü bu sebebten ötürü bana dua eden kimsem yok ne ailem ne eşimin ailesi ne çevrem hiç kimse yok . Çok teşekkür ederim , insallah insallah
Ederim canım Rabbim en kısa zamanda gönlünün muradini versin hayirlisiylada sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin. Sen yeterki istemekten vazgeçme. Ser seccadeni al abdestini kullara değil Allah'a anlat derdini Rabbim kabul etmeyeceği duayi ettirmez mis kurban olduğum Rabbim sen yeterki gonulden iste duanı dilinden düşürme

O kadar rahatladım ki sizin yazdıklarınızı okuyunca belki de böyle biseye ihtiyacım vardı . Daha 1 yıllık evliyim ve 8 aydır deniyoruz belki uzun yıllar değil ama insan olmayınca stres oluyor ve korunmayı bırakınca hemen olacağını zannediyor ama isler düşündüğü gibi gitmeyince de acaba hiç mi olamayacak diyor
Çok teşekkür ederim ben inanıyorum sende ikiz kızların olacak insallah hayırlı sağlıklı mutlu bir şekilde insallah

Kendinede inan canım daha çok erken ne bu karamsarlik inan ben nelerden geçtim herkes kendi yaşadığını başına geleni bilir. Bazilarina masal geliyor onun icin yazdıklarım. Öncelikle vücudunu çok iyi tanı. Cok iyi tanıki hamileyken yaşadığın belirtilerden testten önce anlayacaksın hamile olduğunu. Vede herzaman önce kan testi yaptır idrarla hiç oyalanma. Kan testinde yanlış çıkma oranı neredeyse hiç yok. Hayırlı haberlerini duymakta nasip olur insaAllah ablacim. Umudunu hicbirzaman yitirme ve herzaman DUA et❤

Çok haklısınız çok çok teşekkür ederim sizin icin dua edeceğim ve hamile kalırsam söz veriyorum söyleyeceğim size çok sağolun hayırlı geceler

Çok haklısınız çok çok teşekkür ederim sizin icin dua edeceğim ve hamile kalırsam söz veriyorum söyleyeceğim size çok sağolun hayırlı geceler
Allah'a emanet ol canım. Rabbim sana ve isteyen herkese evlat versin kimsenin kucağını boş biraktirtmasin hayırlı geceler

Cnm dün uyumuşum ben kusura bakma lütfen her zman dua edicem san cnm Allah sagsaglim bebeklerni kucağına almayı nasip etsin inşallah alicaksinda cnm sendende Allah razı olsun cnm benim moralini bozma lütfen iyi düşün herşey güzel olacak kötüleri Allah'a havale ediyorum cnm bnm sıkma canını sen sakın

Bende senin güzel haberlerini bekliyorum canım Allah razı olsun

Eveeeet şimdi bu yazacaklarım cvp olsun imkansız diyenlere. Çok kafam takıldı bu gece 3te doktorumu arattım eşime. Gerçi tartıştık ama eşimle kanamamla ilgili bir problem mi olduğunu sordu hayır hocam şu an kahverengiye döndü dedim. Yarına kesilmesi lazım dedi. Peki bu saate ne olduda aradınız dedi. Hocam kafama takıldı bir kaç arkadaşım iki üç haftalık hamilelik ikiz gebelik olduğu vajinal ultrasonla belli olması imkansizmis diyolar dedim nasıl bildi senin doktorun birde heyecandan hcg mi almamışım dedim. Öncelikle bu tür şeyler için birdaha rahatsız etme beni acil durumun olmadıkça dedi sinirlendi . Sonrasında sen ikiz gebesin ve bende 23 senelik doktorum ve biz doktorlar ceninin ana rahmine düştüğü andan itibaren kesede oluştuğu zamana kadar cinsiyet belli olur ve biz ultrasonda daha ilk gördüğümüz anda bebeğin cinsiyetini dahi biliriz ama en az 4aylik olana kadar bekleriz söylemek için. Sende yanlış hatirlamiyosam 100un üzerine 120 küsürdü sanırım hcgn bilgilerinde kayıtlıdır daha sonra ki degerlerinle karsilastircaz cunki. Sen şu an kağıt uzeri gebesin. Ve önümüzdeki üç hafta keselerinin sağlıklı gelişimini tamamlayıp tamamlamadigini takip edecegiz ve yine hcg degerinin yükselip yukselmedigini. Sonraki haftalarda yani 6.haftaligin ilersindeki haftalarda gebelikmi dış gebelikmi onu gozlemleyecegiz ve daha sonraki haftalarda da kalp atışlarına bakacagizki sen bu konuda azimlisin kalp atışlarını duymayinca bırakmazsin. Ben sana soylediysem sende herkese söyleme canım sonra hocam şuna demissiniz ama banada deyin diye geliyorlar hastalar. Sen bu saatte boyle birşey için beni arıyor ve şimdiden bukadar strese giriyorsan kanamanda var sadece durumunu zorlastirirsin bana güven ve kontrol günlerini ihmal etme bu saate birdaha bu tür şeyler için arama en azından benim içim rahatladı çok şükür Rabbime. İnsaAllah dalga geçerek bile ikizlerin kiz olur diyenler ondanda geçtim sağlıklı sıhhatli olsunlar da başka birşey istemem. Rabbim herkesin gönlündeki muradını versin Bakalım gerçekten ikizmi tek mi ilerdeki günlerde belli olur pazartesi kontrolüm gidip gelince yazarım

Aminnnn insaAllah Allah razı olsun tüm güzel dileklerin için

Cnmmm hamilemisin cidden ya ben karma karışık duygular içindeyim günler geçmiyor 8 günüm var adete ama hala sol kasığım ve belim ağrıo acaba hamilemiyim ya

Aminnnn insaAllah Allah razı olsun tüm güzel dileklerin için ❤

Cnm benim doktorun doğru demiş bende diyorum sen şimdiden kafana takma hicbiseyi bırak konuşa konuşan konuşsun dursun ben inanıyorum Allahin sağlıklı sağlıklı sıhhatli evlatların olacak ve insallm kız olurlar canım gönlümuzdekini heoimizie nasip etsin Rabbim cnm bende hamile olursam eğer ilk sana dicem demiştim cnm hala sözümün arkasındayım 31mart batim hiçte belirtim yok aslında ama içimden bı ses sanki hamilesin diyor bana ama yinede yanılabilirim tabi çok istediğim içinde olabilir bu his herbeyse inşallah bende hamile olurum bu ay cnm Allah'ım hepimizie hayırlısını nasip etsin inşallah

Başka topikte canım hala uzerimden dalga geçerek yorum yapılıyor ben cevap versem kötü olurum. Fesatlık değilde nedir. Ne doktorun deliliği kaldı ne doktorluğu. Simdi dusunuyorumda Allah bazılarına niye çocuk vermiyo anladım galiba. Biri daha hamileyim yazmış ona bile inanilmamis dün benim olaydan dolayı şaka sanılmıs dalga geçerek kimisi hamileyim yaziyo. Şu bi gercekki benim dualarimda hislerimde bugüne kadar hep çıktı. O kişilerin hicbirzaman evladı olmayacak hissediyorum yinede Allah kimsenin kucağını boş birakmasin. Seninde hayırlı haberlerini alacağım bu ay olmazsa diğer ay. Ama en kısa zamanda hissediyorum. Rabbim sağlıklı sıhhatli erkek evlat verecek sana canım. Ve biz bebislerimiz kucagimizda bu gunleri gülümseyerek hatırlayacağız. Allah razı olsun manevi destegin için güzel Anne ❤

Canım benim Allah sendende binlerce kez razı olsun inşallah dediğin gibi olur canım seninde hislerin dualrimiz kabul olur çok sağol canım.he o konuşanlara gelincede boş boş konuşuyolar hiç muhabbat olup ağzımızı kirletmeye degmezler hangi topik o merak ettim ama bana denk gelse bı çok güzel ağızlarının payını veririm de neyse yine de Allah görüyor içimizide niyetimizi de cnm iyiler her zman kazanır dualrim her zamn seninle cnm buna emin ol iyiki seninle tanıştım burda cnm inş hep gruselim nerde itryrsun sen cnm şehir olark bide ismin neydi benim hilalizmitteyim ben

Adım dilber canım. Karabukteyim merkezde.Boşver topigi benim yüzüme kafanı yormaya degmez. Topige birdaha gelme dediler zaten Allah herkesin gönlüne göre versin kimine göre dua kimine göre bedduadir herkes içini kendi biliyo sonuçta. Rabbim güzel haberlerle birbirimize yazmak nasip etsin insaAllah. Çok memnun oldum hilal canım dualarimdasin ❤❤❤❤

İyi kuzum boşverdim gitti öyleyse.bende çok memnun oldum Dilberim ne güzel ismin var adın gibi kalbinde güzel cnm inş amin cnm amin ins ikimizinde gönlümüzdeki nasip.olur cnm hberlesiriz sürekli

Cnmmm hamilemisin cidden ya ben karma karışık duygular içindeyim günler geçmiyor 8 günüm var adete ama hala sol kasığım ve belim ağrıo acaba hamilemiyim ya
Seni umitlendirmek istemem canım ama yaşadıklarımız bire bir aynıydı topiginede yazdım. Adete 5gun kala kanamam başladı bigun sonra şüphe ettim kan testi verdim. Ben aceleci davrandım aynı sen gibi heyecanıma yenik düştüm. Burda herkese içini acma.adet gününü bekle ve idrarla hiç oyalanma direk kan testi ver. İnsaAllah bebisin seninledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…