• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul'da iyi bir Ortodontist arıyorum

Dr. Benan Oğuz'u tavsiye edebilirim. Aklınızda soru kalmıyor yardımcı oluyolar her türlü. Ortodonti dışında da işlemler yapılıyor. Sıcak samimi bir ortam :34:

merhaba ; bende 5 ortodontsıt gezdim maleseff.. fiyatlar değişkenlik gösterdiğinde anladım nedeninii.. sağlam dişlerimi cekip yerine diş yapalım kaplama diyen bile vardı şaka gibi..

ben anadolu yakasında BERRİN USTA 'ya gidiyorum. bir ay oldu ..birkere bana ilk ğittiğimde verdiği enerjı cok guzeldii.. hiç bir ortodontıstın sölemediğini söledi diş etin mm farkla gözükür dedi düşünunun..

benım çene ile ilğili sorunum vardı önce ceneden başladık şuan damağımda bir apatey var cenemı acmak için .. bir ay oldu yolun başındayım ama hersey okdar iyı gıdıyor ki.. zaten randevuya gıdınce ordakı bekleyen hastalar ilede ğörüşme sağladım hatta telleri cıkan kişilerlede ve o an nekadar doğru karar verdığimı anladım ..

bence görüşün derim cunku hem paranız hemde emeğinize yazık olmasın..bu arada ödeme taksitli :):7:

merhaba canım ben uzun zamandır gitmiyorum benan beye şuan nasıl bir sistem var açıkcası bilmiyorum.ben bakırköydeki çalıştığı yerde tedavi olmuştum gerçekten çok ilgili ve alakalıydılar benan beyde çok iyi sakin bi insandır.bence gidip görüşmende yarar var istersen sende ilk randevunu bakırköyden al oraya git sonrasında bağdat caddesi yakınsa orada devam edersin :)fiyatlar biraz pahalı ama kesinlikle pişman olmuycağın bir doktordur kendisi.merak ettiğin bişey olursa bana sorabilirsin buraya tesadüfen baktım mesaj atarsan daha kolay iletişim kurabiliriz canım :)
Mrb ben buraya yeni üye oldum resimlerini nasıl görebilceğimi bilmiyorum bana yardımcı olurmusun

merhaba ; bende 5 ortodontsıt gezdim maleseff.. fiyatlar değişkenlik gösterdiğinde anladım nedeninii.. sağlam dişlerimi cekip yerine diş yapalım kaplama diyen bile vardı şaka gibi..

ben anadolu yakasında BERRİN USTA 'ya gidiyorum. bir ay oldu ..birkere bana ilk ğittiğimde verdiği enerjı cok guzeldii.. hiç bir ortodontıstın sölemediğini söledi diş etin mm farkla gözükür dedi düşünunun..

benım çene ile ilğili sorunum vardı önce ceneden başladık şuan damağımda bir apatey var cenemı acmak için .. bir ay oldu yolun başındayım ama hersey okdar iyı gıdıyor ki.. zaten randevuya gıdınce ordakı bekleyen hastalar ilede ğörüşme sağladım hatta telleri cıkan kişilerlede ve o an nekadar doğru karar verdığimı anladım ..

bence görüşün derim cunku hem paranız hemde emeğinize yazık olmasın..bu arada ödeme taksitli :):nazar:
Canım yeri nerede anadolu yakasında? Bende arıyorum, sen kendin bizzat görmüşsün bir de, içime sindi senin yazdıklarını okuyunca :) herkesin istediği gibi güzel dişleri olsun inşallah :)

Canım yeri nerede anadolu yakasında? Bende arıyorum, sen kendin bizzat görmüşsün bir de, içime sindi senin yazdıklarını okuyunca :) herkesin istediği gibi güzel dişleri olsun inşallah :)

canım 6 ay oldu ve hıc demedım acaba dıye...
anadolu yakası e-5 te optımum avm vardır .. caprazında benzin ıstasyonu ve gülluoğlu baklavacısı var o bınaın 3 katı :)
http://www.drortodontist.com.tr/ buda resmi web sitesi adresi :)
bencede ğit görüş içine mantığına sinen bir dr seççç

canım 6 ay oldu ve hıc demedım acaba dıye...
anadolu yakası e-5 te optımum avm vardır .. caprazında benzin ıstasyonu ve gülluoğlu baklavacısı var o bınaın 3 katı :)
http://www.drortodontist.com.tr/ buda resmi web sitesi adresi :)
bencede ğit görüş içine mantığına sinen bir dr seççç

İzinli günümde gidicem mutlaka, bende doktorların yanlış karar yada işlemlerinden korkuyorum, gidip görüştüğümde paylaşırım gelişmeleri, teşekkür ederim :KK54:

bende arıyorum bulursanınız paylaşın

benım ğittiğim ortodontis özel ama ssk ile ilğilide işlem yapıyor yeni öğrendim.

nışantaşında bunla ilğili bir hastaneden önce rapor alınması gerekiyor ve bunun sebebide hanği aşamada olduguna dairmiş 1-2-3 şeklinde .. dişteki öncelik bu rakamlara ğöre veriliyor ve bu raporla dr ortodontis ailesine geliyorsunuz onlarda rapor ve muaye sonucunda sizlere destek veriyormuş:) benım ortodontistımden gecen hafta aldığım bilği :) aslında ssk ile aradaki prosedürleri halllediyorlar kısaca :)sizde özelde tel tedavisini yapıorsunuz :)

İzinli günümde gidicem mutlaka, bende doktorların yanlış karar yada işlemlerinden korkuyorum, gidip görüştüğümde paylaşırım gelişmeleri, teşekkür ederim :KK54:
tamam canım dedimya bana dediki bir tanesi ne ugrasıcan ckelım kaplama yapalım :) bi tanesi dedi cenen genişlemez cok gec kaldın ve en son gittiğim cok sık gorunumluyer damon telden bahsetmedi bile eski model braket cevresine ince tellerle sıkılan tel takıcaktı :)
hanği dr ğidersen ğit daman tel sor cubku braket etrafına birsey takılmıyor ve yara acı hıssıyatı yok :)

bende arıyorum bulursanınız paylaşın

dr irtibata gectim ve bilğiyi maille istedim .. umarım yardımcı olmuşumdur :)

RABOR BİLGİSİ

MARMARA ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ ORTODONTİ BÖLÜMÜNDEN RANDEVU ALINIR AMA SADECE PERŞEMBE VE CUMA GÜNLERİ RAPOR VERİYORLAR.

PERŞEMBE GÜNÜNE RANDEVU ALABİLMEK İÇİN SALI SAAT 20:00’DEN SONRA CUMA GÜNÜNE RANDEVU ALABİLMEK İÇİN ÇARŞAMBA 20:00’DEN SONRA RANDEVU ALABİLİRSİNİZ.

RABOR TEL VE APAREY TAKILMADAN ÖNCE ALINMALIDIR. AYRICA ÇEKİLECEK DİŞ V.S. BİR İŞLEM VARSA İŞLEMLER RAPOR ALINDIKTAN SONRA YAPTIRILMALIDIR. TELLER TAKILDIKTAN SONRA RAPOR HAKKI KAYBEDİLİYOR

arkdaşlar ben de tel tedavisi için birkaç yer gezdim fiyatlar baya pahalı ssk anlaşmalı durumlar konusunda bilgi verir misinz ücreti ne kadar oluyorlar önce nereye başvurmama gerekiyor?

Merhaba kizlar, ben de 1,5 senedir tedavi goruyorum. Estetik kaygim oldugu icin lingual tedaviyi sectim. Dis tellerimin oldugunu hickimse disardan farketmiyor bile :) ve dislerim gitgide daha duzgun bir hal aliyor doktorumdan da coooook memnunum. Benim acikcasi bu teknigin var oldugundan haberim yoktu. Arastirmalarim sonucu boyle bir alternatifin de oldugunu ogrendim ve sonuctan da cok memnunum. Sizleri de bilgilendirmek istedim. Bu arada doktorumun adi Cem Caniklioglu.Herkese gonul rahatligiyla tavsiye ederim :)

Merhaba kizlar, ben de 1,5 senedir tedavi goruyorum. Estetik kaygim oldugu icin lingual tedaviyi sectim. Dis tellerimin oldugunu hickimse disardan farketmiyor bile :) ve dislerim gitgide daha duzgun bir hal aliyor doktorumdan da coooook memnunum. Benim acikcasi bu teknigin var oldugundan haberim yoktu. Arastirmalarim sonucu boyle bir alternatifin de oldugunu ogrendim ve sonuctan da cok memnunum. Sizleri de bilgilendirmek istedim. Bu arada doktorumun adi Cem Caniklioglu.Herkese gonul rahatligiyla tavsiye ederim :)
merhaba.sırf bu diş konusu için üye oldum.dişlerim berbat bi durumda.senin lingual tedaviden önce dişte çürük yada başka sorun varmıydı

7 tane dolgum var hatta en arka disim hala sorunlu ama tel tedavisi curuk dis ile alakali degil ki . Tel tedavisinde sadece yamukluk carpiklik vs varsa o duzeltiliyor. Senin dislerinde curuk varsa once onlara dolgu yaptir sonra tel taktir madem :)

Back