- 20 Şubat 2012
- 115
- 23
- 298
- Konu Sahibi YildizlarVeGece
kendime bi ortodontist buldum .. hem iyi bi doktor .. hemde uçuk rakamlar istemedi .. ve dişlerim düzelebilecek ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba elif gündüzü duymadm ama bende hazıranda ıstanbula tasınıorm ve temellı orda baslayacagım tedavıye cok ucuk fıyatlar odeyemem... ozellıkle beylıkduzu taraflarında ya da sırınevler taraflarında bıldıgınız ortodontıstler varsa paylasrısınız cok sevınırım tsk ederım bu elif gunduz nerdeymıs bu arada ?
marmara ünüversitesi tıp fakültesi anabilim dalı baskanı prof.dr. nejat erverdi yi siddetle tavsiye edrim
iki kızımında disleri bir hayli problemliydi aradan yıllar gecti ve hala güzeller
yeri nişantasında gecmis olsun
kendime bi ortodontist buldum .. hem iyi bi doktor .. hemde uçuk rakamlar istemedi .. ve dişlerim düzelebilecek ..
Canım Beylikdüzü İstanbul Ortodontide Ceylan Alioğlu var. Kendisiyle görüştüm kessinlikle çok ilgili bi doktor yaklaşık 1 saat boyunca benimle ilgilendi. Animasyon videolarından sorunumu gösterdi. Sefalometrik röntgen üzerinde ölçüler aldı. Bende uzun zamandır doktor araştırıyorum. Ceylan hanım görüştüğüm 2. doktordu ondan sonra başka ortodontislerlede görüştüm. Kafama en çok Ceylan Hanım yattı. Muayene ücretsiz zaten görüş istersen.
cnm aslında ben de düşündüm çapa falan ama orda sıra falan vermiyorlar mı? cok geç olur
buarada doktorum cok uyguna yapıyor 2400 lira. maddi sıkıntısı olanlara tavsiye edebilirim ozelden.gittiklerim ya 3000$ ya da 3000lira dediler.
arkş.lar benimde kızım var 13 yaşında bende istanbulda ii bir orodontist arıyorum yaptıran ve memnun olan varsa yazsın lütfen ayrıca tel tedavisini ssk karşılamıyomu ? bildisi olan varmı?
cnm kendi ortodontistim i önerebilirim cok memnunum
32 diş merkezi mehmet ali özer beşiktaş akretlerde yeri
Nette gezerken bu foruma denk geldim ve sırf öneride bulunmak için üye oldum. Doktorum Koray eryılmaz, Çapada özel bir kliniği var, mutlaka muayene olun..