• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul'da iyi bir Ortodontist arıyorum

merhaba elif gündüzü duymadm ama bende hazıranda ıstanbula tasınıorm ve temellı orda baslayacagım tedavıye cok ucuk fıyatlar odeyemem... ozellıkle beylıkduzu taraflarında ya da sırınevler taraflarında bıldıgınız ortodontıstler varsa paylasrısınız cok sevınırım tsk ederım bu elif gunduz nerdeymıs bu arada ?

Canım Beylikdüzü İstanbul Ortodontide Ceylan Alioğlu var. Kendisiyle görüştüm kessinlikle çok ilgili bi doktor yaklaşık 1 saat boyunca benimle ilgilendi. Animasyon videolarından sorunumu gösterdi. Sefalometrik röntgen üzerinde ölçüler aldı. Bende uzun zamandır doktor araştırıyorum. Ceylan hanım görüştüğüm 2. doktordu ondan sonra başka ortodontislerlede görüştüm. Kafama en çok Ceylan Hanım yattı. Muayene ücretsiz zaten görüş istersen.

marmara ünüversitesi tıp fakültesi anabilim dalı baskanı prof.dr. nejat erverdi yi siddetle tavsiye edrim
iki kızımında disleri bir hayli problemliydi aradan yıllar gecti ve hala güzeller
yeri nişantasında gecmis olsun

cnm benim arkdaşımdada tel var şu anda 1 senedir 2 yıl daha kalcak tellerle dişlerinde ciddi bozukluk vardı oda marmarada taktırmış hiç memnun değil bende taktırmayı düşünüyorum geçenlerde sordum nasıl memnunmusun diye hiç değlim dişlerim gittikçe ayrılıyo dedi bende korktum vazgeçtim=(

arkadaşlar bende benan beye gittim bağdat caddesine sekreteri çok ilgisiz ve bilgisizdi bende katılıyorum ama benan bey çok ilgiliydi ve işinde iyi olduğu kesin zaten.ancak fiyatlar beni ürküttü.sadece diş sıralaması ve genişletme için 2500$ metal dedi.tabi ekstra röntgen çürük başlangıcı tedavisi diş taşı ayıklama falanda var dedi.bu fiyat uygun mudur sizce yoksa bağdat caddesi ve ünlü bir hekim olmasından ötürü mü?

Canım Beylikdüzü İstanbul Ortodontide Ceylan Alioğlu var. Kendisiyle görüştüm kessinlikle çok ilgili bi doktor yaklaşık 1 saat boyunca benimle ilgilendi. Animasyon videolarından sorunumu gösterdi. Sefalometrik röntgen üzerinde ölçüler aldı. Bende uzun zamandır doktor araştırıyorum. Ceylan hanım görüştüğüm 2. doktordu ondan sonra başka ortodontislerlede görüştüm. Kafama en çok Ceylan Hanım yattı. Muayene ücretsiz zaten görüş istersen.

tatlım bende ortodentistle görüşmek istiyorum. ama birkaç doktorun fikrini alacağım. acaba muayeneler ücretlimi? malum kardioloji gibi bazı alanlarda muayeneler ücretli oluyor..sonradan süpriz olmasın bana:44:

Merhaba ben ve kardesim 3 yil once tellerimizi cikardik ve ikimizde de hic bir bozuluk yok . Bizim gittigimiz hanim cok isinin ehli biriydi. Kadikoyde ayşin hanima gitmistim en kucuk kqrdesimide simdi ona goturecegiz:) birini bulmadiysan mutlaka ona git derim

Tel bu braketi var osu var busu var her ay farklı teller belki lastikler uçuk fiyat olucak elbet. Tabi 5 bin isteyende var ben 3 bine yaptırdım çokta iyi bir doktor 11 ay kaldı bende yaşım küçük olduğu için üstelik metal taktım ki bu daha sağlıklı tab estetik görünüm açısından özellikle yaşınız büyükse şeffaf olanlarda sıkıntı yapmaz. Doktorumun adı Umur Turfaner. Ha bu arada hiç boşuna Çapa devlete gitmeyin 4 sene sonrasına verdi randevumu :D ben onu bekliyeceğime taktımda çıkardımda :D

ortodontist berza şen in hastası varmı?tellerimi takıcak ama hala kafamda soru işaretleri var?memnun olan veya olmayan varsa lütfennn..

arkadaşlar tel konusunda bilgi sahibi olmak isteyenlere şunu söyleyebilirm -18yaşından büyükleri ssk karşılamıyo. -çapada muayene oldum ve resmen tel taktrcksam 6sene sonraya sıra verebildiler(şaka gibi) -istanbulda beylerbeyinde çarşamba günleri mustafa kocaağa diye doktor var.şeffaf tel taktrdım.2750 ye anlaştk.750si nakit.

Arkadaşlar bütün yazıları tek tek okudum bende bir tavsiyede bulunmak istedim. ne kadar başarılı ucuz iyi olursa olsun kendi yerinde çalışmayan ve sürekli ulaşamayacağınız bir ortodontiste tedavi olmayın derim yoksa verdiğiniz parayla rezil olursunuz. kuzenim bir doçent doktor ortodontiste tedavi oldu ayda bir geliyordu kliniğe, metal tellere nakit 7000 tl verdi ve tedavisi 6 sene sürdüğü gibi eksik bitirildi şimdi tekrar tel takması gerekli.

ben cocukken capa da guya tedavi oldum, yillar surdu, tel sebebiyle dislerin arayuzleri curudu, surekli dislerim kanal tedavisi vs.... goruyor.
Capadan uzak durun aman diyeyim, profesor ve docentlerin beceriksilikleri sebebiyle disleri mahvolan cok insan duydum maalesef :(

benim capada yillarca bitirilemeyen tedavimi 1 yilda DR. Mustafa Carpar bitirdi, cok da memnun kaldik, yegenimin de tedvisini yapti, hizli ve pratik bir dr, cok memnun kalirsiniz, ancak sanirim fiyati yuksek (ben tedabi oldugum donem ogrenci ve akli bir karis havada oldugum icin fiyat hakkinda fikir sahibi degilim)

Muayenehanesi bagdat caddesi bostanci polis karakolunun yaninda , sanirim internetten de ulasilir aranirsa

herkese acil tedaviler :)

merhaba arkadaşlar istanbuldaki ortodontist listesi .Umarım yararlı olur bir çok klinik ve hastane adresi var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back