- Konu Sahibi YildizlarVeGece
arkadaşım slmlar, tedavin ne kadara mal oldu ve ne kadar sürede düzeldi,ne zaman tedavi sona erdi ??inşallah görürsün bu msjı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
buarada doktorum cok uyguna yapıyor 2400 lira. maddi sıkıntısı olanlara tavsiye edebilirim ozelden.gittiklerim ya 3000$ ya da 3000lira dediler.
:) bende ona tedavi oldum.gerçkten çok iyi bi doktrdr.benm o dişler bugünki haline geldiyse.merak edenlere resm atabilirim
[Merhabalar Pınar
Burada yazan arkadaşların tedavisi bitti galiba en son mesaj yine bana ait :)
Benan bey in sekreterine onun ile görüşüp sonrasında karar vermek istediğimi belirrtiğimde kadının beni bir dövmediği kaldı.
Amacım benan beyi ve yaptığı işleri kötülemek değil.
Burda yazılanlardan ötürü merak da ediyorum açıkçası ama en başından bu olay beni soguttu diyebilirim.
Sekreter hazretleri :) 500 kadar hastaları olduğundan ve bir okadar da ilk randevunun varlığından söz ettiler.
İlgi alaka ilk başlardan sıfır, bağdat caddesinde şımarmışlar gibi.
Sence yine de kendisiyle görüşmelemiyim . değermi o kadar yani .
Lütfen yardımcı olurmusun.
Sen benan beye tedavi olduğun için özellikler sana yazıyorum ama başka arkadaşlar da fikir verebilir.
Bir de sana arkadaşlık isteği gönderidim.
Tşkler :)
merhaba canım ben uzun zamandır gitmiyorum benan beye şuan nasıl bir sistem var açıkcası bilmiyorum.ben bakırköydeki çalıştığı yerde tedavi olmuştum gerçekten çok ilgili ve alakalıydılar benan beyde çok iyi sakin bi insandır.bence gidip görüşmende yarar var istersen sende ilk randevunu bakırköyden al oraya git sonrasında bağdat caddesi yakınsa orada devam edersin :)fiyatlar biraz pahalı ama kesinlikle pişman olmuycağın bir doktordur kendisi.merak ettiğin bişey olursa bana sorabilirsin buraya tesadüfen baktım mesaj atarsan daha kolay iletişim kurabiliriz canım :)
Paylaştığın için çok teşekkürler..Ben internetten araştırdığım kadarıyla bilgi sahibiydim.Tabii gidip konuşmak lazım birçok doktorla,giden kişilerden de bilgi edinmek gerek.Netten o doktorla ilgili konuştuğum kişi bana panoramik röntgenini çektir öyle git çünkü o röntgene göre yorum yapıyor ve tedavinin nasıl olacağını söylüyor demişti.Acaba sana neden yapmadı?Belki ilk muayene diye şöyle bir bakmıştır yorum yapmıştır diyeceğim ama şehir dışından da geliyorsan her şeyi tam yapması gerekirdi..Alev solak'ı hiç duymamıştım daha önce netten baktım Tekirdağ'da olduğu yazıyor.İstanbul'a da geliyor mu acaba? Nerede olduğunu yazabilirsen çok sevinirim.Umarım her şey istediğin gibi olur.Sağlıklı mutlu gülüşler..
elif gündüz ü duyan yada giden var mı
cnm kendi ortodontistim i önerebilirim cok memnunum
32 diş merkezi mehmet ali özer beşiktaş akretlerde yeri[/QU
BENDE ORTODONTİ TEDAVİSİ GÖRDÜM 1 SENEYİ GEÇTİ AMA DOKTORUMDAN MEMNUN DEGİDİM 2 AYDIR GİTMİYORUM TEDAVİM YARIM KALDI .. YARIN 32 DİŞ MERKEZİNE GİDİCEM UMARIM İİ OLUR BENİM İÇİN ...
olur olur merak etme benimki çok iyi oldu
bugün 6 da randevummmm çok tırsıyorummm
dün randevuma gittim 32 diş merkezine .. dr. ılgaz bey diş tedavimin yanlış yapıldıgını söyledi ve tedaviya başlarsam 1 buçuk sene daha tedavi görmem gerektigini söyledi.. asıl sorun %100 düzelme olmasının zor oldugunu söyledi ve maliyetide bayagı yüksek çıktı .. bir kaç ortodontiste daha gidip görüşücem zaten eski doktoruma 3000 lira ödedim şimdi 5000 tl daha istiyolar napcamm bilmiyorummm :18:
merhaba bişeyi merak ettim sadece diş teli için mi bu fiyatı istedi yoksa başka uygulamalarda yapılacak mı?