• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul'da iyi bir Ortodontist arıyorum

arkadaşım slmlar, tedavin ne kadara mal oldu ve ne kadar sürede düzeldi,ne zaman tedavi sona erdi ??inşallah görürsün bu msjı

buarada doktorum cok uyguna yapıyor 2400 lira. maddi sıkıntısı olanlara tavsiye edebilirim ozelden.gittiklerim ya 3000$ ya da 3000lira dediler.

Merhaba YıldızlarVeGece;

Böyle deyince kendimi sheakspere gibi hissettim. :))
Herneyse, ben barış ünlüye gittim. Kendisi birçok çizim vs yaptı ve Diş çekimli bir tedavi (hatta çene operasyonu falan önerdi de ben kabul etmedim).
Kendisi bana oldukça güven verdi fakat yinede başka uzmanlardan da da görüş almak istiyorum.
Arkadaşların ben söyleyene kadar sorun olduğunu bile farketmediler aslında.
Kafama takıyorum ben belkide bilmiyorum ama doktorunun ismini öğrenebilir miyim.
Arkadaşlık isteği de gönderirsem kabul edersin umarım
Tşkler

:) bende ona tedavi oldum.gerçkten çok iyi bi doktrdr.benm o dişler bugünki haline geldiyse.merak edenlere resm atabilirim

[Merhabalar Pınar

Burada yazan arkadaşların tedavisi bitti galiba en son mesaj yine bana ait :)
Benan bey in sekreterine onun ile görüşüp sonrasında karar vermek istediğimi belirrtiğimde kadının beni bir dövmediği kaldı.
Amacım benan beyi ve yaptığı işleri kötülemek değil.
Burda yazılanlardan ötürü merak da ediyorum açıkçası ama en başından bu olay beni soguttu diyebilirim.

Sekreter hazretleri :) 500 kadar hastaları olduğundan ve bir okadar da ilk randevunun varlığından söz ettiler.
İlgi alaka ilk başlardan sıfır, bağdat caddesinde şımarmışlar gibi.
Sence yine de kendisiyle görüşmelemiyim . değermi o kadar yani .

Lütfen yardımcı olurmusun.
Sen benan beye tedavi olduğun için özellikler sana yazıyorum ama başka arkadaşlar da fikir verebilir.
Bir de sana arkadaşlık isteği gönderidim.

Tşkler :)

[Merhabalar Pınar

Burada yazan arkadaşların tedavisi bitti galiba en son mesaj yine bana ait :)
Benan bey in sekreterine onun ile görüşüp sonrasında karar vermek istediğimi belirrtiğimde kadının beni bir dövmediği kaldı.
Amacım benan beyi ve yaptığı işleri kötülemek değil.
Burda yazılanlardan ötürü merak da ediyorum açıkçası ama en başından bu olay beni soguttu diyebilirim.

Sekreter hazretleri :) 500 kadar hastaları olduğundan ve bir okadar da ilk randevunun varlığından söz ettiler.
İlgi alaka ilk başlardan sıfır, bağdat caddesinde şımarmışlar gibi.
Sence yine de kendisiyle görüşmelemiyim . değermi o kadar yani .

Lütfen yardımcı olurmusun.
Sen benan beye tedavi olduğun için özellikler sana yazıyorum ama başka arkadaşlar da fikir verebilir.
Bir de sana arkadaşlık isteği gönderidim.

Tşkler :)

merhaba canım ben uzun zamandır gitmiyorum benan beye şuan nasıl bir sistem var açıkcası bilmiyorum.ben bakırköydeki çalıştığı yerde tedavi olmuştum gerçekten çok ilgili ve alakalıydılar benan beyde çok iyi sakin bi insandır.bence gidip görüşmende yarar var istersen sende ilk randevunu bakırköyden al oraya git sonrasında bağdat caddesi yakınsa orada devam edersin :)fiyatlar biraz pahalı ama kesinlikle pişman olmuycağın bir doktordur kendisi.merak ettiğin bişey olursa bana sorabilirsin buraya tesadüfen baktım mesaj atarsan daha kolay iletişim kurabiliriz canım :)

merhaba canım ben uzun zamandır gitmiyorum benan beye şuan nasıl bir sistem var açıkcası bilmiyorum.ben bakırköydeki çalıştığı yerde tedavi olmuştum gerçekten çok ilgili ve alakalıydılar benan beyde çok iyi sakin bi insandır.bence gidip görüşmende yarar var istersen sende ilk randevunu bakırköyden al oraya git sonrasında bağdat caddesi yakınsa orada devam edersin :)fiyatlar biraz pahalı ama kesinlikle pişman olmuycağın bir doktordur kendisi.merak ettiğin bişey olursa bana sorabilirsin buraya tesadüfen baktım mesaj atarsan daha kolay iletişim kurabiliriz canım :)

Merhaba pınarcım,

Ben de çok sık giremiyorum açıkcası o yüzden msj sayımı hala dolduramadım ama tşk ederim verdiğin bilgiler için. Bu arada soruma özel olarak ilgilenip cvp yazdığı için de ordinaryday e ayriyeten tşk ü bir borç bilirim. Msj sayım dolunca ayrıca edeceğim zaten :)

Ben 4 değişik ortodontiste gittim.( Biraz pinpirikliyim zaten)

Hİkayeyi ana hatlarıyla anlatayım ki ortodontist arayan arakdaşlara da faydası olsun istiyorum.

İlk olarak lokal bir ortodontiste gittim.

Panoromik röntgen filmime şöyle bir bakıp herkesin farkedeceği kusurları düzeltmek (basit çarpışıklık+ayrıklıklar vs) için bir takım önerilerde bulundu.
Beni asıl rahatsız eden noktalara değindiğimde (dışa cıkıklık, eksen kayması)çok da problemli gözükmediğini ama istersem diş çekimi ile tedavi alternatifim olduğunu aslına bakarsan sadece tel tedavisinin bile yeterli olacağını söyledi.Özensizce kaba taslak yapılan hesaplar ve tahminleri beni tatmin etmediği için forumdaki arkadaşların da önerdiği Barış Ünlü ye gittim.

Giderken malesef yanımda panoromik filmimi götürmeyi unutmuşum, orada da bir seforometrik filmim çekildi barış bey çeşitli açılardan çekilen fotolarım üzerinden bilgisayar programı yardımıyla bazı değerler ve hesaplamalar yaptı.İlk etapta onun önerdiği tedavi yolu çene ameliyatı idi. Ben çene ameliyatı sonrası alacağım görüntüyü beğenmediğim (resmen rus atletler gibi maskulen bir görüntü idi) için hiçbir şekilde o yol seçenekler dahiline alınmadı.
İkinci önerdiği tedavi yolu ise dental yani tel tedavisi idi. Bunda da alt ve üst çeneden 2'şer adet diş çekmeden sonucun başarısız olacağını ,belirtti. Ben her ne kadar sağlıklı dişlerimin çekimini tercih etmesem de matematiksel olarak çeşitli hesaplar sunuyordu ve bundan başka sadece tel tedavisi ile yapılacak bi müdaheleyi kendisinin tercih etmeyeceğini belitti. Hatta eroin satarım daha iyi dedi inanmadığı bir tedaviyi yapmaktansa.

Benim farkettiğim işine aşırı saygılı ve prensip sahibi bir insan olduğu idi, ama onda da beni rahatsız eden şu oldu. Ben şimdi bu kadar anlatıyorum ama aslında ilk balkışta değil rahatsız etmek arkadaşlarımın bile farketmeyeceği ama beni rahatsız eden, kafama taktığım bu sorun için bi dolu para dökmeye sağlıklı dişlerimi kaybetmeye değermi sorusuydu.
Üstelik barış bey sadece bilgisayar destekli bir programın verdiği olması gereken değerleri baz alarak, gülüş dizaynı ve optimun tedavi sürecinin önüne koyuyordu ideallerini. Yİnede kendisini alternatif olarak kenarda bekletip;

Bu gibi noktalar kafamı karıştırdığı için ordinaryday in de araştırmalarına sığınıp Ferdi Allaf a gittim. Kendisi oldukça samimi ilgiliydi şehir dışından geldiğimi görünce hatta ben talep etmeden indirim bile yaptı ve sadece tel ile istenen görüntüyü sağlayabileceğimizi belirtti. Ama hiç filme bile bakmadı sadece muayeneden bunları söyledi. Barış beyin yaptığı milimetrik hesaplar daha etkileyici idi doğrusu. Bir yandan fiyatı barış beyin verdiği fiyatın 2/3 u kadardı nerdeyse.

Yine de acaba diş çekimli mi çekimsiz mi diye düşünürken. Son olarak iş arkadaşımın da önerdiği Alev solak adlı bir doktora gittim. İsmine formlarda rastlamasam da birçok ünlüyü tedavi ettiğini öğrendim. (hoş ortaya çıkan işler çok aman aman olmasa da referans olarak reklam olarak kullanıyor kendisi bunları) Herneyse birçok farklı hastadan bende gördüğü sorunları daha iyi anlamam için uzun uzun örneklemeler yaptı (araya ünlü hastalarını da sıkıştırarak tabi :) )kısacası beğenimi kazandı (bunda ünlülerin etkisi var mı bilmiyorum gerçekten (: )
Diş filmime baktığında bir terslik gördü ,diş köklerimde erime var imiş.
Tedavinin bir yandan artık şart olduğunu ama bir yandan da erimeyi hızlandırma açısından riskli olduğunu söyleyerek beni 3 boyutlu tomografi için bir merkeze ve filmi değerlendirmek üzere bir hekim arkadaşına yönlendirdi.

Kısacası ortodonti maceram 4. doktorda ancak ciddi bir diş sorumun olduğunu öğrenmemle şimdilik belirsiz bir noktada kaldı. Beni asıl düşündüren ve üzen (barış beyi tenzih ederek söylüyorum ki ) diğer 2 doktorun nasıl bunu farketmemiş olması idi . Ordinaryday , ferdi alaf düşünüyorsan ilk muayene diye midir bilmiyorum ama filme bile bakmadı, lokal ortodantistten bu açıdan hiçbir farkı yoktu.

Barış bey panoromik filmi görmedi, sonra göndermek üzere anlaşmıştık çünkü ama bilgisayar programına rakamlara o kadar kaptırmış ki seforometrikten de kısmen belli olan bu sorunu fark etmedi bile. Belkde dişi çekimsiz bile beni mutlu eden bir görünüme kavuşabilirim ama ideallerini birçok şeyin önünde tutuyor. Yine de saygı duyulası

Alev bey bu sorunu fark ettiği için şimdilik benim kahramanım. Tedavi seçenenklerim konusunda da daha esnek olacağını düşünüyorum. Tomografiden sonra gelişmeleri sizinle paylaşırım. Zira ilk etapta estetik açıdan düşündüğüm bu olay artık benim için zorunluluk.

Çok kafa şişirdim demi, baya dolmuşum. :) herkese iyi geceler sağlıklı gülüşler :))

Paylaştığın için çok teşekkürler..Ben internetten araştırdığım kadarıyla bilgi sahibiydim.Tabii gidip konuşmak lazım birçok doktorla,giden kişilerden de bilgi edinmek gerek.Netten o doktorla ilgili konuştuğum kişi bana panoramik röntgenini çektir öyle git çünkü o röntgene göre yorum yapıyor ve tedavinin nasıl olacağını söylüyor demişti.Acaba sana neden yapmadı?Belki ilk muayene diye şöyle bir bakmıştır yorum yapmıştır diyeceğim ama şehir dışından da geliyorsan her şeyi tam yapması gerekirdi..Alev solak'ı hiç duymamıştım daha önce netten baktım Tekirdağ'da olduğu yazıyor.İstanbul'a da geliyor mu acaba? Nerede olduğunu yazabilirsen çok sevinirim.Umarım her şey istediğin gibi olur.Sağlıklı mutlu gülüşler..

Son düzenleme:
İstanbulda en iyi ortadonti doktoru bence Razmik Ramis NAHCİVAN. Kendisi Bakırköy'de hizmet veriyor. Yanında bir çok doktor çalışıyor.Bayada ünü olan bir doktordur. Fakat ücreti biraz pahalı diğer ortadonti doktorlarına göre..

Paylaştığın için çok teşekkürler..Ben internetten araştırdığım kadarıyla bilgi sahibiydim.Tabii gidip konuşmak lazım birçok doktorla,giden kişilerden de bilgi edinmek gerek.Netten o doktorla ilgili konuştuğum kişi bana panoramik röntgenini çektir öyle git çünkü o röntgene göre yorum yapıyor ve tedavinin nasıl olacağını söylüyor demişti.Acaba sana neden yapmadı?Belki ilk muayene diye şöyle bir bakmıştır yorum yapmıştır diyeceğim ama şehir dışından da geliyorsan her şeyi tam yapması gerekirdi..Alev solak'ı hiç duymamıştım daha önce netten baktım Tekirdağ'da olduğu yazıyor.İstanbul'a da geliyor mu acaba? Nerede olduğunu yazabilirsen çok sevinirim.Umarım her şey istediğin gibi olur.Sağlıklı mutlu gülüşler..

slm ordinaryday,

Alev beyle konuştum ve çalışmalarını tamamen tekirdağa taşıdığını bildirdi.

Kendine iyi bak optm

elif gündüz ü duyan yada giden var mı

merhaba elif gündüzü duymadm ama bende hazıranda ıstanbula tasınıorm ve temellı orda baslayacagım tedavıye cok ucuk fıyatlar odeyemem... ozellıkle beylıkduzu taraflarında ya da sırınevler taraflarında bıldıgınız ortodontıstler varsa paylasrısınız cok sevınırım tsk ederım bu elif gunduz nerdeymıs bu arada ?

cnm kendi ortodontistim i önerebilirim cok memnunum

32 diş merkezi mehmet ali özer beşiktaş akretlerde yeri

cnm kendi ortodontistim i önerebilirim cok memnunum

32 diş merkezi mehmet ali özer beşiktaş akretlerde yeri[/QU

BENDE ORTODONTİ TEDAVİSİ GÖRDÜM 1 SENEYİ GEÇTİ AMA DOKTORUMDAN MEMNUN DEGİDİM 2 AYDIR GİTMİYORUM TEDAVİM YARIM KALDI .. YARIN 32 DİŞ MERKEZİNE GİDİCEM UMARIM İİ OLUR BENİM İÇİN ...

bugün 6 da randevummmm çok tırsıyorummm :53::54:

dün randevuma gittim 32 diş merkezine .. dr. ılgaz bey diş tedavimin yanlış yapıldıgını söyledi ve tedaviya başlarsam 1 buçuk sene daha tedavi görmem gerektigini söyledi.. asıl sorun %100 düzelme olmasının zor oldugunu söyledi ve maliyetide bayagı yüksek çıktı .. bir kaç ortodontiste daha gidip görüşücem zaten eski doktoruma 3000 lira ödedim şimdi 5000 tl daha istiyolar napcamm bilmiyorummm :43: :18::5:

dün randevuma gittim 32 diş merkezine .. dr. ılgaz bey diş tedavimin yanlış yapıldıgını söyledi ve tedaviya başlarsam 1 buçuk sene daha tedavi görmem gerektigini söyledi.. asıl sorun %100 düzelme olmasının zor oldugunu söyledi ve maliyetide bayagı yüksek çıktı .. bir kaç ortodontiste daha gidip görüşücem zaten eski doktoruma 3000 lira ödedim şimdi 5000 tl daha istiyolar napcamm bilmiyorummm :43: :18::5:

merhaba bişeyi merak ettim sadece diş teli için mi bu fiyatı istedi yoksa başka uygulamalarda yapılacak mı?

Back