• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul'da iyi bir Ortodontist arıyorum

cekmeköyde özlem mazlumoğlu var.cok iyi bir dr ve insanı cok ıyı aydınlatıyor tedavi esnasında.taksitlendirmelerde kolaylıkta sağlıyor.

buarada doktorum cok uyguna yapıyor 2400 lira. maddi sıkıntısı olanlara tavsiye edebilirim ozelden.gittiklerim ya 3000$ ya da 3000lira dediler.

Hangi doktora gittiniz acaba? Özelden yazmanız mümkün müdür? Bir de bu doktor sadece ortodontist mi? Yani diş çekimi dolgu gibi işlemler yapıyor mu? Zira ortodonti tedavisine başlamadan önce bu sorunların giderilmesi tedavi sürecinin uzamasını engelliyormuş.

doktorunuzun iletişim bilgilerini verebilir misiniz.
siz memnun musunuz tedaviden. ne kadar sürdü. çevrenizde arkadaş ortamında sıkıntı oluyor mu görüntüsü.
kusura bakma çok soru sordum. biraz kafam karsık bu konularda da yardımcı olursanız çok çok mutlu olurum.
şimdiden ilginiz için teşekkür ediyorum.

mrb cnm,avrupa yakasında çapa da çapadent diye bir muayene tam çapa tıp fakultesinin karşısında.doktorum her ayın ikinci haftası pztesi salı carsamba ve tkip eden hafta pazartesi geliyor muayeneye.Braketlerim metal doktorumun pek şefaf kullandığını gormedim tatlım. alt ust cene herşey dahil.kullanılan apereyler için artı ucret yok ama tedavi oncesi diş temizleme dolgu gibi şeyler yapmadı sen curuklerin varsa yaptır oyle gel dedi.

doktoruma da gelirsek Barçın hanım,çapa diş hekimliğinden mezun amerikada yapmiş uzmnlığını zaten arada hep ingilizce terimler kullanıp sonra turkcesine duzeltiyor:)) mesela curl vermek gerekiyor diyip yani eğrilik diyor sonra.Muayenenin fiyatları da uygun hatta bir arkadaşim karşidan gidip geldi bir sure tedavi için.Doktorumda aslında pek diğer ortodontislere benzemiyor biraz daha ciddi daha doğrusu ozu sozu bir insan gibi dediğini yapan biri.Ben oraya iki yakınımı daha gonderdim bir tanesine demişti cok bozukluk yok cene problemin de yok istersen guzel bir estetik dişçi bul porselen yaptır yaşinda var kısa surede aynı guzelliği yakalarsın diye yonlendirmişti.

Tek kotu yanı cok yoğun oluyor ozellikle akşam randevularında yoğunluktan siz kendiniz birşey soramıyorsunuz ben sabah yakalayınca aklıma ne gelirse soruyorum hepsini cvplıyor hiç acele etmeden.

cevabın için çok ama çok tesekkür ederim cnm. gidip görüşeyim umarım çok uzun süreli tedavi gerekmez :1no2: uzun süre metal braket kullanmak tam bir işkence olur eyvahedigeldismile
tecrübelerinden yararlanmak için sorularımla bunlatırsam kızma olur mu :tomato:

Olur mu oyle şey sağlık konusunda bilgi saklanmamalı istediğini sorabilirsin cnm.hatta 14 haziran pazartesi saat 11de randevum var belki sende o zmn gelirsin hem seninle de tanışmış olurum.Buarada sana tavsiyem goruşebildiğin kadar doktorla goruş içine sinenle yoluna devam et;)

Merhaba YildizlarVeGece,
Size özel mesaj yollayamadım mesaj sayım nedeniyle buradan yazıyorum.
Bir kaç doktorla görüştüm, her biri ayrı fiyat ve ayrı tedavi şekli önerdiler. Burada bir arkadaşın önceki ve sonraki fotoğraflarını gördükten sonra Benan Beye gittim, tedaviye Dentadent'te başladım. ışim gereği ice braket taktırmak zorunda kaldım, bu da maliyeti artırdı, tedavi süresince aylık olarak ödeme yapacağım.
Teller takılalı 2 ay olmasına rağmen düzelme gözle görülür şekilde devam ediyor. Tek üzüntüm çene darlığı yüzünden sağlam 4 dişimin çekilmesi oldu, boşluklar yavaş yavaş dolmaya başladı ama tam olarak nasıl dolacak bilemiyorum. Sanırım epeyce uzun bir tedavi olacak. :)
Sevgiler

Merhaba YildizlarVeGece,
Bir kaç doktorla görüştüm, her biri ayrı fiyat ve ayrı tedavi şekli önerdiler. Burada bir arkadaşın önceki ve sonraki fotoğraflarını gördükten sonra Benan Beye gittim, tedaviye Dentadent'te başladım. İşim gereği ice braket taktırmak zorunda kaldım, bu da maliyeti artırdı, tedavi süresince aylık olarak ödeme yapacağım.
Teller takılalı 2 ay olmasına rağmen düzelme gözle görülür şekilde devam ediyor. Tek üzüntüm çene darlığı yüzünden sağlam 4 dişimin çekilmesi oldu, boşluklar yavaş yavaş dolmaya başladı ama tam olarak nasıl dolacak bilemiyorum. Sanırım epeyce uzun bir tedavi olacak. :)
Sevgiler

Selam xibalba, kusura bakma yurt dışındaydım anca gordum msjını dediğiniz arkadaşın resmini bende gordum gerçekten cok guzel olmuş dişleri, ama unutma herkesin dişinin yapısı farklı olduğu için alınan sonuçlar farklı bnm gorduğum ilk 7-8 ay tedavi cok hızlı ilerliyor belirgin carpıklıklar cozuluyor daha sonra ince ayarlar yapılıyor;) Buarada hayırlı olsun başlamak bitirmenin yarısıdır :))

Merhaba YildizlarVeGece,
Bir kaç doktorla görüştüm, her biri ayrı fiyat ve ayrı tedavi şekli önerdiler. Burada bir arkadaşın önceki ve sonraki fotoğraflarını gördükten sonra Benan Beye gittim, tedaviye Dentadent'te başladım. İşim gereği ice braket taktırmak zorunda kaldım, bu da maliyeti artırdı, tedavi süresince aylık olarak ödeme yapacağım.
Sevgiler

bende tedaviye başlayalı tam 4 ay oldu. inanılmaz bi değişim var dişlerimde. şimdiden sırasıra dizildiler kaydirigubbakcemile3
dr.umu kesinlikle tavsiye edebilirim. ferdi allaf. bakırköyde yeri
benmde aynı sizin gbi 4 sağlam dişim gbitti ona üzüldüm bitek ama ilerleme oldukça insan mutlu oluyo tabikaydirigubbakcemile2

bende tedaviye başlayalı tam 4 ay oldu. inanılmaz bi değişim var dişlerimde. şimdiden sırasıra dizildiler kaydirigubbakcemile3
benmde aynı sizin gbi 4 sağlam dişim gbitti ona üzüldüm bitek ama ilerleme oldukça insan mutlu oluyo tabikaydirigubbakcemile2

Ne kadara yaptırdınız acaba?Fotoğraf koyabilirseniz de çok sevinirim..

Selam xibalba, kusura bakma yurt dışındaydım anca gordum msjını dediğiniz arkadaşın resmini bende gordum gerçekten cok guzel olmuş dişleri, ama unutma herkesin dişinin yapısı farklı olduğu için alınan sonuçlar farklı bnm gorduğum ilk 7-8 ay tedavi cok hızlı ilerliyor belirgin carpıklıklar cozuluyor daha sonra ince ayarlar yapılıyor;) Buarada hayırlı olsun başlamak bitirmenin yarısıdır :))

Çok teşekkür ederim, umarım sonuç güzel olur bende de :Saruboceq:

Geçmişler olsun size de, çektiğimiz sıkıntılara değecek hihoyyyt Kahkaha atarken ellerimize ihtiyaç duymayacağız artık, o kadar yabancı geliyor ki bu, elimde ayna sürekli gülme provaları yapıyorum :) Düzeldiğini başkalarından duymak da ayrı keyif veriyor. alkisalkisalkis

Back