- Konu Sahibi YildizlarVeGece
cekmeköyde özlem mazlumoğlu var.cok iyi bir dr ve insanı cok ıyı aydınlatıyor tedavi esnasında.taksitlendirmelerde kolaylıkta sağlıyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
buarada doktorum cok uyguna yapıyor 2400 lira. maddi sıkıntısı olanlara tavsiye edebilirim ozelden.gittiklerim ya 3000$ ya da 3000lira dediler.
buarada doktorum cok uyguna yapıyor 2400 lira. maddi sıkıntısı olanlara tavsiye edebilirim ozelden.gittiklerim ya 3000$ ya da 3000lira dediler.
dentadent var bakırköyde.bütün doktorları çok iyi.ben benan oğuza gidiyorum.
dentadent var bakırköyde.bütün doktorları çok iyi.ben benan oğuza gidiyorum.
Ben de Benan bey'e tedavi oluyorum. :) Bandırma Ortonorm da.:) bende ona tedavi oldum.gerçkten çok iyi bi doktrdr.benm o dişler bugünki haline geldiyse.merak edenlere resm atabilirim
doktorunuzun iletişim bilgilerini verebilir misiniz.
siz memnun musunuz tedaviden. ne kadar sürdü. çevrenizde arkadaş ortamında sıkıntı oluyor mu görüntüsü.
kusura bakma çok soru sordum. biraz kafam karsık bu konularda da yardımcı olursanız çok çok mutlu olurum.
şimdiden ilginiz için teşekkür ediyorum.
cevabın için çok ama çok tesekkür ederim cnm. gidip görüşeyim umarım çok uzun süreli tedavi gerekmez :1no2: uzun süre metal braket kullanmak tam bir işkence olur eyvahedigeldismile
tecrübelerinden yararlanmak için sorularımla bunlatırsam kızma olur mu :tomato:
Merhaba YildizlarVeGece,
Size özel mesaj yollayamadım mesaj sayım nedeniyle buradan yazıyorum.
Bir kaç doktorla görüştüm, her biri ayrı fiyat ve ayrı tedavi şekli önerdiler. Burada bir arkadaşın önceki ve sonraki fotoğraflarını gördükten sonra Benan Beye gittim, tedaviye Dentadent'te başladım. İşim gereği ice braket taktırmak zorunda kaldım, bu da maliyeti artırdı, tedavi süresince aylık olarak ödeme yapacağım.
Teller takılalı 2 ay olmasına rağmen düzelme gözle görülür şekilde devam ediyor. Tek üzüntüm çene darlığı yüzünden sağlam 4 dişimin çekilmesi oldu, boşluklar yavaş yavaş dolmaya başladı ama tam olarak nasıl dolacak bilemiyorum. Sanırım epeyce uzun bir tedavi olacak. :)
Sevgiler
Merhaba YildizlarVeGece,
Size özel mesaj yollayamadım mesaj sayım nedeniyle buradan yazıyorum.
Bir kaç doktorla görüştüm, her biri ayrı fiyat ve ayrı tedavi şekli önerdiler. Burada bir arkadaşın önceki ve sonraki fotoğraflarını gördükten sonra Benan Beye gittim, tedaviye Dentadent'te başladım. İşim gereği ice braket taktırmak zorunda kaldım, bu da maliyeti artırdı, tedavi süresince aylık olarak ödeme yapacağım.
Teller takılalı 2 ay olmasına rağmen düzelme gözle görülür şekilde devam ediyor. Tek üzüntüm çene darlığı yüzünden sağlam 4 dişimin çekilmesi oldu, boşluklar yavaş yavaş dolmaya başladı ama tam olarak nasıl dolacak bilemiyorum. Sanırım epeyce uzun bir tedavi olacak. :)
Sevgiler
bende tedaviye başlayalı tam 4 ay oldu. inanılmaz bi değişim var dişlerimde. şimdiden sırasıra dizildiler kaydirigubbakcemile3
dr.umu kesinlikle tavsiye edebilirim. ferdi allaf. bakırköyde yeri
benmde aynı sizin gbi 4 sağlam dişim gbitti ona üzüldüm bitek ama ilerleme oldukça insan mutlu oluyo tabikaydirigubbakcemile2
Selam xibalba, kusura bakma yurt dışındaydım anca gordum msjını dediğiniz arkadaşın resmini bende gordum gerçekten cok guzel olmuş dişleri, ama unutma herkesin dişinin yapısı farklı olduğu için alınan sonuçlar farklı bnm gorduğum ilk 7-8 ay tedavi cok hızlı ilerliyor belirgin carpıklıklar cozuluyor daha sonra ince ayarlar yapılıyor Buarada hayırlı olsun başlamak bitirmenin yarısıdır :))
bende tedaviye başlayalı tam 4 ay oldu. inanılmaz bi değişim var dişlerimde. şimdiden sırasıra dizildiler kaydirigubbakcemile3
dr.umu kesinlikle tavsiye edebilirim. ferdi allaf. bakırköyde yeri
benmde aynı sizin gbi 4 sağlam dişim gbitti ona üzüldüm bitek ama ilerleme oldukça insan mutlu oluyo tabikaydirigubbakcemile2
arkadaşlar gerçekten bende barış ünlüyü şiddetle tavsiye ederim....
ya bende gittim o dişçiye gerçekten iyi mi dersin...