• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul'da iyi bir Ortodontist arıyorum

hadi ya cok işimiz var yani neyse rahat rahat gülelim de geç olsun :)
bana cok zor vakkasın en az 2,5- 3 sene dediğinde dedım wwuu ne uzun süre...
şimdi cıkmasına aylar var ve bazen cıkınca nasılda buyuk boşluk olucak dıyorum ..
taktırdıktan sonra ınan hayatının bır bölumude diş teli oluyor ve bu gercekten buyukkeyıff..
burda kım yazdı hatırlamıorum ama okudumustum.. kızın biri demıstıkı '' diş telim varken etrafımdakılkerde hep konu diş teli uzerıneydı o zamanlar anlamadım ama diş tellerim cıkınca baktım hıc ben konusmuyoum kımse benle ilğilenmıyor meger ne cok hayatımda önemı varmıs :)
oyzuden güzel seyler bunlar taktır be herkesten farkın olsun hıhhh :)

Merhaba kizlar, ben de 1,5 senedir tedavi goruyorum. Estetik kaygim oldugu icin lingual tedaviyi sectim. Dis tellerimin oldugunu hickimse disardan farketmiyor bile :) ve dislerim gitgide daha duzgun bir hal aliyor doktorumdan da coooook memnunum. Benim acikcasi bu teknigin var oldugundan haberim yoktu. Arastirmalarim sonucu boyle bir alternatifin de oldugunu ogrendim ve sonuctan da cok memnunum. Sizleri de bilgilendirmek istedim. Bu arada doktorumun adi Cem Caniklioglu.Herkese gonul rahatligiyla tavsiye ederim :)
Bahsettiginiz sistemi ilkkez diydim ama sanirim fiyat farki almislardir degil mi
Ben de dislerimin onde olmasi sorunu var
Suan taktigim lastikle kopek disimi geri almaya calisiyprum ama o disin cok sizliyor.o disi yerine getirdikten sonra braketler takilacakmis ben farkli doktora gorunmek istiyorum
Dislerim geri gitse bile dudaklarimdaki aciklik kalacakmis gibi goronuyor

Zeytinburnuna yakın oturan varsa aksa diş polikliniğini öneririm. Hem diş hekimim hem ortodontistim çok iyiler ikisi de. Dişçi korkumu diş hekimimle yendim. Ortodontistim de doktordan ziyade bi abla gibi davrandığı için artık randevu günü gelsin diye merakla bekliyorm :) çok güler yüzlü ve sorduğum bütün soruları tek tek açıklayarak cevap veriyolar. 10 seneyi aşmış bi merkez. Doktorları oldukça deneyimli. Benim doktorum Nizamettin Arık'tı. Poliklinikte bi tane ortodontist var o da Hatice Hanım. Fiyat olarak da uygun olduğunu düşünüyorum ben. Daha önceden diş çektirmeye diye gittiğim adını vermeyeceğim bir başka doktordan sonra 4 sene boyunca kesinlikle diş doktoruna gitmek istemedim. Benim gibi dişçiye gitme korkusu olan biriyseniz eğer önceliğiniz doktorunuzun güler yüzlü olması ve sorularınızı sıkılmadan yanıtlaması olsun. Son olarak eklemek isterim ki benim tel tedavim henüz bitmedi. Ama yaptığı diğer işlemleri bildiğim için doktorumu öneriyorum.

Back