• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul'da iyi bir Ortodontist arıyorum

Formu okuyorum ama nadiren cevap veriyorum ben bu diş işini çok araştırdım. Başkent fena gelmedi ama özelde de Enver Akın Özkan Ortodonti doktoru ama ara sıra diğer şeyleri de yapıyor. Telefonu 0507 788 06 00 kliniği kızılayda

arkadaşlar yaşim 22 iyi bir ortodontist arıyorum gerçekten işini bilen.tedavimi yanlişlariyla uzatmayacak biri istiyorum.bir arkadaşim vardı 3 yıl tel taktı.cıkardı doktorun soylediği herşeyi yapmasına rağmen dişleri tekrar bozuldu tekrar tel takti

ben boyle şeylerle karşilaşmak istemiyorum.elbette sorun cıkabilir bir sorun cikti diye hekimi kotulemem ama yine de işimi garantiye almak istiyorum rastgele bir ortodondiste de gidip kafamı duvarlara vurmak istemiyorum.sizin gidip tedavi olup memnun kaldığınız tavsiye edebileceğiniz hekimleriniz var mı?a.s.
ankara ortontı com gır orda doktorlar yardımcı oluyo

istanbul ortodonti tedavi imkanları bakımından oldukça zengin bir şehir arkadaşlar. Ben acelesi olmayanlara Çapa, Marmara gibi üniversite hastanalerinde ortodonti tedavisi yaptırmalarını tavsiye ediyorum.

Üniversitelerin tedavi prosedürleri şöyle oluyor: önce gidip muayene oluyorsunuz, fotolarınız çekiliyor ve size nasıl bir tedavi uygulanacağına karar veriliyor. bu karar prof, doç dr, araştırma görevlilerinden oluşan kurul tarafından, yapılan vaka toplantılarında ve herkesin fikrini sunması itibariyle ortak şekilde veriliyor. ağzınızdaki her gelişme araştırma görevlilerince sıkı sıkı takip ediliyor. ayrıca ortodonti/diş teli fiyatları üniversitelerde daha ucuz.

tabi bu söylediklerimden klinik ya da bireysel çalışan ortodontistlere gitmeyin gibi bir şey çıkarılmasın, ben yalnızca üniversitedeki prosedürü anlattım.

Son düzenleyen: Moderatör:
İstanbul Anadolu Yakasında Dr. Benan Oğuz var, şiddetle tavsiye ederim. Çok ilgili ve tedavi bittikten sonra bile kontrollere devam ediyor...

Anadolu Yakası, Bağdat caddesinde berbat bir Ortodontist var, Asla önermiyorum

Benan Beyin çift çene için verdiği fiyat ne kadar acaba?Ve taksit imkanı var mı?

Benan Beyin çift çene için verdiği fiyat ne kadar acaba?Ve taksit imkanı var mı?

Nasıl bi tedavi uygulayacağına bağlı olarak değişir. Şeffafı var metali var birsürü detay muayene ol bence ama Benan Bey'in çalıştığı Ortonorm'un sitesinde ortalama fiyatlar vermişler bak istersen. Taksit yapıyorlar

Merhabalar doktorunuzun ismi ne acaba? Tedavi olarak hangi yöntemi seçtiniz ;tel,lingual vs ? Fiyat olarak bir bilgilendirme yapabilir misiniz ? Şimdiden teşekkür ederim :)
dr ortodontıst .. karı koca zaten ama ben berrın hanımın hastasıyım..
metal tel var benım dişlerde. ortodonstıs ; diş doktoru ve benım ortak kararırımdı metal teller..
kur uzerınden gelıor ve sanırımda hastanın dişine oranlı kımı daha kolay vakka oldugu ıcın değişebilir ama 5 bın odemiştim ben 2 sene önce ..

dr ortodontıst .. karı koca zaten ama ben berrın hanımın hastasıyım..
metal tel var benım dişlerde. ortodonstıs ; diş doktoru ve benım ortak kararırımdı metal teller..
kur uzerınden gelıor ve sanırımda hastanın dişine oranlı kımı daha kolay vakka oldugu ıcın değişebilir ama 5 bın odemiştim ben 2 sene önce ..

Galiba bahsettiğiniz yeri anladım, tabelasını gidip gelirken görüyordum. Güllüoğlunun orda değil mi ?

Benim dişleriminde şekil olarak bozukluk yok ama sadece biraz önde tavşan diş mi denir dişlek mi denir artık :) ortodonti tedavi ne kadar sürüyor senelerce dolaşmak istemiyorum diş telleriyle bilgisi olan var mı?

Benim dişleriminde şekil olarak bozukluk yok ama sadece biraz önde tavşan diş mi denir dişlek mi denir artık :) ortodonti tedavi ne kadar sürüyor senelerce dolaşmak istemiyorum diş telleriyle bilgisi olan var mı?
ınsan dişlerinı cok duz sanıyor ama inan tele girince iş diorsunkı nekadar aslında ymukmuss... bide ters ciğneme duz cıgneme var onları ğidince muayende öğrenıyorsun tatlımm :) sadece on dişler değil yandakılerde tedavı surecını ınan etkılıorr
bende sadece önler onde sanıordum neler cıktı neler :)

Back