İstanbul Üsküdar da bakıcı arıyorum

Üslup her şeydir diye boşuna dememişler...

Arkadaşlar ben hata etmişim buraya yazarak gerçekten. Böyle bi tepkiyle karşılaşacağımı bilsem ne sizle uğraşırdım ne yazardım. Ama sadece şunu demek istiyorum siz böyle sanaldan insanlarla laf dalaşına girince kendinizi bişey zannediyorsunuz. Dışarda gerçek hayat var bi derdim var yazmışım geçmişim hepinize dert oldu. Madem yanlış bi konu açmışım forum için sakıncalı bi durum var etiketleyin admini silsinler. Valla hepiniz psikoloğa görünün psikolojiniz bozulmuş sizin.

Ben başta sizi haklı buldum ama sonraları üyelere verdiğiniz cevaplar çirkindi. Sosyal ağ diye kimse kimseyi aşağılayamaz. Güzelce açıklama yapabilirdiniz.

Psikolog ücretini karşılarsan neden olmasın?

Siz bebisiniz var diye buradaki annelerden puan toplayabilirsiniz fakat yanlis yanlistir hanimefendicim, yarin gelir biri 19 yasindayim sevgili ariyorum bosta olanlar dm yazar gider simdi bununla mi muhatap olalim, surda birbirimizin dertlerini dinledigimiz bi mecradayiz. Konusma seklinizin hos olmamasi da tuzu biberi oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…