İstanbul Üsküdar da bakıcı arıyorum

11 aylık oğlum için haftanın 2 günü(Hafta içi) bakıcı arıyorum. İlgilenenler mesaj atabilir

Burası seri ilanlar değil.

En çok burada görünür düşüncesi ile, herkes her ihtiyacı için buraya ilan açsa, buranın hali ne olur ?

Sitenin bir düzeni var.

Bir miktar saygı göstermek, nereye ne yazılıyor farkında olmak, böylece fayda umduğunuz bir sitenin düzenini bozmayarak katkıda bulunmak bu kadar zor olmasa gerek.

Tamam sen doğrusunu yap

Şu umursamazlığınızı gerçekten kınıyorum.

Ne olacak başlığım mı silinecek, forumdan mı atılcam ahh ne büyük dert ya. Böyle işlerle uğraşmayı ve sizin kadar boş olmayı çok isterdim biliyor musunuz. Ama iyi ki değilim çok şükür

Ama buraya muhtaç olup bakıcı aramayı biliyorsunuz. Ne çok seviyorsunuz üyelere atarlanmaya. Madem boş değilsiniz ne işiniz var burada. Çıkışlar sağdan

Ne olacak başlığım mı silinecek, forumdan mı atılcam ahh ne büyük dert ya. Böyle işlerle uğraşmayı ve sizin kadar boş olmayı çok isterdim biliyor musunuz. Ama iyi ki değilim çok şükür

Çekilin abla atomu parçalıyor

Bu konuyu ben açsam mıknatıs gibi Mune yi çekerim valla millet saçma konular açıyor gören yok ne şanslısınız ama sizi ispitlediiiiim

Bir derdim var konu basligi altinda bakici bulamiyorum cok dertliyim yasamadigim sey kalmadi isim basimdan askin siz nasil buldunuz nerelere basvurdunuz hangi sureclerden gectiniz lutfen yardimci olun falan dese zaten yardimci olacak biri belki duserdi dm'ine ama iste hanimefendi o kadar yogun ki bunu dusunememis yanlis yanlisi cekmis belki de hayirli olmus uslupsuzlugu cikti ortaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…