Uyku Problemi 10 aylık bebeğimin uyku düzeni

• Konu Sahibi Konu Sahibi 5inem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

5inem

Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2024
175
96
13
26
Merhabalar. 10.5 aylık oğlum var ve hâlâ 3 uyku yapıyor. Bu büyük bir sorun değil biliyorum fakat 2 uykuya düşürmek istiyorum bazen oluyor bazen olmuyor. Son 2 haftadır sabah 6-6.30 arası gece uykusundan uyanıyor ve öyle olunca sabah 9 civari ilk uykusuna yatırıyorum çünkü gözlerinden okunuyor uykusu. Öğlen 13.00 ve 17.15 gibi tekrar uyutuyorum. Aksam 20.00 civarında gece uykusuna yatar.
Son birkaç gündür iki uykuya geçmesi için sabah 6da uyansa bile 9.30 gibi uyutuyorum, 11 civari uyanıyor. Saat 2 gibi tekrar uykusu geliyor ama saat 3te uyusun diye uykulu gözlerle uyanık tutuyorum üzüle üzüle 🥲 3te uyuyup 4te uyansa saat 8e kadar zor duruyor bu sefer.
Hem bu kadar uykusuz birakmayip hem gündüz uykusunu nasil 2ye düşürebilirim

Benim bebeğim 11 aylık iki uykuya düşmüştü. 18 aylık tek uykuya. Her bebeğin uyku aralagi kendine özel yani daha hazır değil demekki.

Benim bebeğim 11 aylık iki uykuya düşmüştü. 18 aylık tek uykuya. Her bebeğin uyku aralagi kendine özel yani daha hazır değil demekki.
Mümkün 🥲. Fazla zorlamıyorum tabiki normalde uykusu geldiğinde hemen uyuturum öyle olunca 3 uyku yapıyor belki de zamana ihtiyacımiz vardır daha🤷🏻‍♀️

Back
X