- 15 Haziran 2022
- 883
- 775
- 33
- Konu Sahibi Peripadisahininkizi
Merhabalar, oğlumun durumunu anlatayım öncelikle, şuan 20 aylık , 16 aylıkken emzirmeyi bıraktım ama hala beşiğinde sallayarak uyutuyorum sallamayı bırakamadım. Geceleri çok sık uyanıyor ve gece bir kere de devam sütü veriyorum. Öğle uykularında bile 2-3 kere uyanır geri sallarım.
Yemeklerini ben yediriyorum ve son 2 aydır malesef ekran izleyerek yiyor . ek gıdaya başladığımızdan beri hep eline kaşık çatal verdim eline yiyecek verdim, kendi de dökse de yiyebiliyor ama döküp saçıyor ona verince bir iki lokma yer bazen de hiç kabul etmez direkt tabağı dökmeye kalkar ve çok zayıf olduğu için son süreçler ekranla geçti hiç istemezdim halbuki.
kaba motor gelişimi biraz geriden geliyodu 17 aylıkken yürüdü.
şuan 20-25 kelimesi var ama pek konuşmayı tercih etmiyor.
Kreş için uyku ve yemek kısmı en önemlisi sanırım. 4 ay sonra 2 yaş civarı acaba bi gelişme yaşayabilir miyiz bu konularda bilmiyorum. 4-5 ay daha evdeyim. Bir de çalışma saatlerim 8 - 17. Daha işe gitme gelme süresi de var 1 saat.
Ben aslında hep kreşten yanayım orada gelişeceğini düşünüyorum, süre olarak bana çok uzun geliyor o kadar saat bırakamam gibi gerçi kreş saatleri nasıl henüz bilgi almadım.
Bakıcı da bakıyoruz bir yandan ama hiç denk gelmedi kimseyi bulamadık daha .
Ben kreş diyorum (tabi hiç emin olamadan) eşim bakıcı diyor
Yemeklerini ben yediriyorum ve son 2 aydır malesef ekran izleyerek yiyor . ek gıdaya başladığımızdan beri hep eline kaşık çatal verdim eline yiyecek verdim, kendi de dökse de yiyebiliyor ama döküp saçıyor ona verince bir iki lokma yer bazen de hiç kabul etmez direkt tabağı dökmeye kalkar ve çok zayıf olduğu için son süreçler ekranla geçti hiç istemezdim halbuki.
kaba motor gelişimi biraz geriden geliyodu 17 aylıkken yürüdü.
şuan 20-25 kelimesi var ama pek konuşmayı tercih etmiyor.
Kreş için uyku ve yemek kısmı en önemlisi sanırım. 4 ay sonra 2 yaş civarı acaba bi gelişme yaşayabilir miyiz bu konularda bilmiyorum. 4-5 ay daha evdeyim. Bir de çalışma saatlerim 8 - 17. Daha işe gitme gelme süresi de var 1 saat.
Ben aslında hep kreşten yanayım orada gelişeceğini düşünüyorum, süre olarak bana çok uzun geliyor o kadar saat bırakamam gibi gerçi kreş saatleri nasıl henüz bilgi almadım.
Bakıcı da bakıyoruz bir yandan ama hiç denk gelmedi kimseyi bulamadık daha .
Ben kreş diyorum (tabi hiç emin olamadan) eşim bakıcı diyor
Son düzenleme: