Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öğretmen bunun farkındaysa neden çocuğa uygun şeylerle zorlamıyor özel okullar gezdirip partiler yapıyo diye daha iyi mi sanıyo yoksa bi öğrenci bir öğrencidir sınıfım eksilir kafasında mı çok ilginçÖğretmeninin dediğine göre
Arkadaşlarından daha iyiymis sorulara hemen cevap verip sonra boşta kalıyormuş
Barışta hep bildiğim şeyler hep aynı şeyler deyip duruyor.
Bu kadar küçük yaş grubunda ben uygun bulmuyorum öğretmenim bu arada sektörü biliyorum para dönüyosa eğitimden şüphe duyarım sınavda ek puandır vs avantaj olacak bi durum olsaydı değer derdim sosyal etkinlik ihtiyacı varsa o da tamam ama çocuk sınıftan üstte alayım derseniz dönem ortası olumsuz etkilenir dönem sonunda sınıf düzeyi aynı seviyeye gelebilir küçük yaş grubunda dalgalanma olabilir çocuğa bunu hissettirmeyin ayrıcaÖğretmenin tavsiyesi ile bazı kitaplar aldık
Ama fazla ilgilenemiyor. Okuma yazma guclugu cekenlere agirlik veriyor. Ozel okula gönderin demedi zaten
Biz acaba diyoruz
Gerek var mi
Kurum hakkında hiç bir fikrim yok ama bulunduğum şehirde öğretmen olup çocuğunu özel okula gönderen sonra verim alamayıp geri devlete gönderen arkadaşlarım varDönem ortasında tabii ki almak gibi bir düşüncemiz yok. Bizde ortaokul veya lise de düşünüyorduk ama okula başladığından beri bu sorunu yaşıyoruz
Öğretmeni geçen sene farklı gördüğü çocukları Bilsem e gönderdi ve başarılı olan tek kişi
Öğretmenini çok seviyor ama bizde acaba daha fazla onla ilgilenme imkanı olan bir yere mi versek diye düşünmeye basladik
Bu değişim çocuğu sarsar çok iyi ölçüp tartmak lazım isimli bi kolejin arkadaşımla sözleşme yaparken yüksek maaş karşılığında tek şartının öğrencilere 90 dan aşağı not vermemesini istediğini duyunca şoka girmiştim onlar bizim geleceğimiz akademik olarak üst düzey olamayabilirler ama böyle yetişen çocukların hayata nasıl bakacağını düşünmek bile istemiyorumEvet bu tarz örnekler bizim çevremizde de mevcut ne yazıkki