- 15 Temmuz 2019
- 5.451
- 19.804
- 198
Bu nasıl bir abartı offf. Isteseler daha makul fiyatlar yapabilirler, o zaman hiç aramama bile gerek yok.Salih Emre Üregenden bende fiyat aldım. 40 bin dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu nasıl bir abartı offf. Isteseler daha makul fiyatlar yapabilirler, o zaman hiç aramama bile gerek yok.Salih Emre Üregenden bende fiyat aldım. 40 bin dedi
İnşallahİnşallah ben de memnun kalırım
Merhaba, ben yusuf öztürkçüye oldum kendisi kbb, burundaki bütün sorunları kendisi çözüyor benim revizyondu ve çok memnunum kendisinden, yurtdışından da çok hastası geliyor diye biliyorum kendisi çok tanınmadığı için fiyatları şuan 9-10 bin arasında, ama günleri çok yoğun ameliyat gününü uzun bir tarihe verebilirler 1 2 ay gibi onu gelmeden önce konuşup ayarlayın bence çünkü yurtdışından gelen hastaları 1 haftalağına gelip ameliyat olup gidiyorlarMerhaba arkadaşlar,
burnumda kırık var ve burun deliklerini biraz küçültmek istiyorum. Bu konuda İstanbul için önerebileceğiniz uygun bir doktor var mı ?
Ben yurtdışında yaşıyorum, Ağustos'ta İstanbul'da olacağım, gittiğim zaman ameliyat bir ay içinde gerçekleşebilir mi yoksa uzun bir prosedürü mü var ?
Lütfen tecrübelerinize dayanarak önerilerde bulunun.
Merhaba İstanbulda yok ama Ankara’da prof.dr aycan uğur KayıkçıoğluMerhaba arkadaşlar,
burnumda kırık var ve burun deliklerini biraz küçültmek istiyorum. Bu konuda İstanbul için önerebileceğiniz uygun bir doktor var mı ?
Ben yurtdışında yaşıyorum, Ağustos'ta İstanbul'da olacağım, gittiğim zaman ameliyat bir ay içinde gerçekleşebilir mi yoksa uzun bir prosedürü mü var ?
Arkadasım ozan balıga yaptırdı bence alanında en başarılı olanlardan birisi bende ona yaptırmayı düşünüyorumMerhaba arkadaşlar,
Lütfen tecrübelerinize dayanarak önerilerd
Murat sarıcı efffsane bir doktor hastasına asla büycesel bakmayan bir adam iyiki onu seçmişimMerhaba arkadaşlar,
Tamamen doktorun tecrübesiyle ilgili bir durum ben betül cengize açık burun ameliyatı oldum tam bir fiyasko ama bir arkadaşım başka bir doktora açık yöntemle ameliyat oldu burnu gayet güzel. Avantaj bakımından ise kapalı yöntemin iyileşmesi daha kolay tabi burun kanatlarında dikiş izide olmuyor.Peki açık burun mu
Kapalı burun amelıuatı mi daha olumlu sonuç verir?
Geçmiş olsun. Şimdi revizyon mu olacaksınız?Tamamen doktorun tecrübesiyle ilgili bir durum ben betül cengize açık burun ameliyatı oldum tam bir fiyasko ama bir arkadaşım başka bir doktora açık yöntemle ameliyat oldu burnu gayet güzel. Avantaj bakımından ise kapalı yöntemin iyileşmesi daha kolay tabi burun kanatlarında dikiş izide olmuyor.
Sağolun. Malesef evet keşke en başından doktor araştırmasını iyi bir şekilde yapsaydım çok pişman oldum ama geç oldu.Geçmiş olsun. Şimdi revizyon mu olacaksınız?
Merhaba arkadaşlar,
Lütfen tecrübelerinize dayanarak önerilerde bulunun
Serhat TuncerYorumun için teşekkürler. Nette biraz araştırma yaptım, bazı doktorlar için 40,000 - 50,000 TL gibi rakamlar söyleniyor. Fiyatlar çok uçuk geldi bana. Benim düşündüğüm rakam en fazla 20,000 civarı.
Tabi iyi bir doktor olsun ama fiyat olarak da çok zorlamasın beni.
Merhaba Baver Şimşek’i tavsiye ederim, instagramdan fotoğraflarına bakabilirsiniz. Benim çok hoşuma gitti açıkçası. Fiyat 13binden başlıyormuş. Ben de ona olmayı düşünüyorumYorumun için teşekkürler. Nette biraz araştırma yaptım, bazı doktorlar için 40,000 - 50,000 TL gibi rakamlar söyleniyor. Fiyatlar çok uçuk geldi bana. Benim düşündüğüm rakam en fazla 20,000 civarı.
Tabi iyi bir doktor olsun ama fiyat olarak da çok zorlamasın beni.
Bağdat caddesinde Yusuf Can’ dan çok memnun kaldım, fiyatı gayet uygundu, ilk ameliyatta rezil edilen burnumu çok iyi bir hale getirdiğini düşünüyorum.Merhaba arkadaşlar,
O kadar çok haklısınız kiBence çok şanslısınız @GamzeSd
Nadir şanslardansınız emin olun.
Şurada 100 kişi burun ameliyatı olsa %75 i revizyonluk durumda
Ben de dahil.
O yüzden özellikle revizyon ameliyatı kime yapılacağı cok önemli