- 27 Aralık 2011
- 63.350
- 61.081
- 898
Listeye aldım. Gelişmeleri bildir lütfen.
Instagram sayfasına baktım güzel görünüyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Listeye aldım. Gelişmeleri bildir lütfen.
Instagram sayfasına baktım güzel görünüyor.
Tabikide emre ilhanMerhaba arkadaşlar,
burnumda kırık var ve burun deliklerini biraz küçültmek istiyorum. Bu konuda İstanbul için önerebileceğiniz uygun bir doktor var mı ?
Ben yurtdışında yaşıyorum, Ağustos'ta İstanbul'da olacağım, gittiğim zaman ameliyat bir ay içinde gerçekleşebilir mi yoksa uzun bir prosedürü mü var ?
Lütfen tecrübelerinize dayanarak önerilerde bulunun.
o zaman bir gidin yerinden muayene olun derim. gerçekten alanında başarılı bir dr.20,000 kadar ödeyebilirim ben.
Ben doktor Oray karacaylıya estetik ameliyatı oldum cok memnunum sosyal medyada hesabı var bakabilirsinizMerhaba arkadaşlar,
burnumda kırık var ve burun deliklerini biraz küçültmek istiyorum. Bu konuda İstanbul için önerebileceğiniz uygun bir doktor var mı ?
Ben yurtdışında yaşıyorum, Ağustos'ta İstanbul'da olacağım, gittiğim zaman ameliyat bir ay içinde gerçekleşebilir mi yoksa uzun bir prosedürü mü var ?
Ben Ahmet İslam beye 2015 yılında ameliyat oldum. Kişinin kendi yüz hatlarına uygun çok doğal bir burun yapıyor. Bende tavsiye ederim.Ben de araştırıyorum,
Ahmet islam 23 ile 28 bin
Mustafa demir 25 ile 30 bin dedi. Özellikle ikisinin yaptığını burunlar guzel,
Ama revizyon icin verilen fiyat bu. Bu doktorlara instagramdan bakın.
Mustafa demiri eledim fiyattan dolayı
Ama çok beğeniyorum yaptığı burunları
İnşallah ben de memnun kalırımBen Ahmet İslam beye 2015 yılında ameliyat oldum. Kişinin kendi yüz hatlarına uygun çok doğal bir burun yapıyor. Bende tavsiye ederim.
Merhaba ben Antalya da yaşıyorum burada Eyüp Bozkurt a ameliyat oldum. İstanbul da da muayenesi var kesinlikle öneririm. Yurtdısıyla da çalısıyor bir araştırın isterseniz. Fiyat olarak en son bir arkadasım ameliyat oldu 20 bin vermişti tabi sizin işleminize göre değişir belki.Merhaba arkadaşlar,
Merhaba İstanbul Yeşilköy international Hospital (Acıbadem Yeşilköy) da Mithat Ulay Bey burun estetiğinde çok iyidir tavsiye ederimMerhaba arkadaşlar,
Başka biri daha tavsiye etmişti. Dün instagramını inceledim güzel burun yapıyor.Yeni ameliyat oldum ben de, kesinlikle doktorumu tavsiye edebilirim, her konuda çok memnum kaldım. Tüm ekip olarak da çok ilgililer, verdikleri güven, destek ve ilgi çok nadir bulunur bence.
doktorum dr Salih Emre üregen Ben çok memnum kaldım şuan ki sonuç da ödemli olmasına rağmen gayet hoş duruyor
Sadece estetik doktoruna yaptirmayin. Hem KBB ci hem estetik yapan doktor bulun. Ben Abdulkadir Göksel e yaptırdım , 7 sene oldu o zaman 10 bin vermistim şimdi fiyatlar ucmustur ama adam senin yüzüne en uygun burnu yapıyor başka istiyorum desen de kabul etmiyor, kesinlikle estetik olduğu belli olmuyor mükemmel öneririm kesinlikleMerhaba arkadaşlar,
İstanbula gelmeden organize etmen lazım , yurtdışı hastaları gelmeden gün alıyor ... Medipol hastanesinde Erkan soylu derim , biz 2 arkadaş olduk çok memnunuzMerhaba arkadaşlar,
Merhaba arkadaşlar,
Merhabalar Ömer Refik Özerdem Antalya'da. Amerika'dan geldi diye hatırlıyorum. İlk geldiği zamanı biliyorum hatta. 2000'li yıllardı. Kendisini takip ediyorum. Burunları oldukça doğal görünüyor. Yapmacık burun yapmıyor. Fakat göz estetiği konusunda sanki dikişleri çok beğenmedim. İnstagram da floralevinmd var. Karşılaştırırsanız ne demek istediğimi anlayacaksınız. Dikişler çok kaba geldi bana göz kapağı estetiğinde ve sonradan izleri belli olacak şekilde atılmış dikişler. Buradan da her Dr her konuda iyi olmuyor anlamına geliyor. Hepsinin başarılı olduğu bir bölge var demek ki. Tek tek bunu bulup yaptırmak gerekiyor demek ki..Onu doktorla konusmaniz gerek ameliyat takvimine bagli ama ömer refik beyi tavsiye ederim 20 senelik tecrübe
Merhaba ömer bey hem antalya hem istanbulda hizmet veriyor.gokhan bey yani kardesi sadece antalyada.evet her doktor her konuda iyi olmayabiliyor.ama benim en guvendigim doktorlardan bir tanesi.Merhabalar Ömer Refik Özerdem Antalya'da. Amerika'dan geldi diye hatırlıyorum. İlk geldiği zamanı biliyorum hatta. 2000'li yıllardı. Kendisini takip ediyorum. Burunları oldukça doğal görünüyor. Yapmacık burun yapmıyor. Fakat göz estetiği konusunda sanki dikişleri çok beğenmedim. İnstagram da floralevinmd var. Karşılaştırırsanız ne demek istediğimi anlayacaksınız. Dikişler çok kaba geldi bana göz kapağı estetiğinde ve sonradan izleri belli olacak şekilde atılmış dikişler. Buradan da her Dr her konuda iyi olmuyor anlamına geliyor. Hepsinin başarılı olduğu bir bölge var demek ki. Tek tek bunu bulup yaptırmak gerekiyor demek ki..
Gökhan Özerdem kardeşi. Gökhan Uğur ile karıştırılmasın tabiki.Merhaba ömer bey hem antalya hem istanbulda hizmet veriyor.gokhan bey yani kardesi sadece antalyada.evet her doktor her konuda iyi olmayabiliyor.ama benim en guvendigim doktorlardan bir tanesi.
Salih Emre Üregenden bende fiyat aldım. 40 bin dediİnstagramına baktım çok başarılı gözüküyor. Teşekkürler