- 23 Ekim 2017
- 21
- 1
- 29
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
SizKendi ameliyat sürecimi fotoğraflarla bir özetliyeyim dedim. resimlerden de anladığınız gibi hastanedeyken gayet iyiydim ameliyat günü hastanede kaldım ertesi gün taburcu oldum yine ıyıydım evde kaldığım ilk geceden itibaren ise biraz şişme ve morarmalar oluşmaya başladı ama yinede çok koyu morluklar değildi bunlar. gözümün üstünde biraz vardı. benim göz altlarım daha çok sararmıştı. 4. gün silikon tampon çıkarıldı. 10. gün ise burun alçım çıkarıldı. elimden geldiğince masaj yapmaya çalıştım fakat ilk zamanlar çok acıdığı ıcın dokunamıyordum. sonra acı azaldıkça yapmak kolay oldu.1. ay kontolunden de sapasağlam çıktım ve 3. ay kontrolum ıcın takvım oluşturduk. hissettiklerime gelince hiç pişman olmadım, fakat acabalarım oluşmuştu o anki ruh haliyle düzelmişmidir acaba diye. çünkü yılların verdiği bir burun eğrili yüzümün bile asimetrisini bozmuş vaziyetteydi daha 1. ayım olmasına rağmen yüzüm bile orantılı gözükmeye başladı sonraki ayları sabırsızlıkla bekliyorum. halen daha soldan resim çekilme alışkanlığım devam ediyor yavaş yavaş aşmaya çalışıyorum.
Nasil ulasabilirizKardeşim rinoplasti oldu sonuç mükemmel ve ben o Dr la bir yıl çalıştım gayet başarılı bir plastik cerrah. Op Dr Lorenc Jasharllari araştırın isterseniz. Görüşmek isterseniz daha ilk görüşmede güven verecektir yakın bir arkadaşınız gibi. Fiyatları öyle uçuk değil kalitesi zaten tartışılmaz. Ben Dr uma güveniyorum :)
Kuzeniniz ameliyat oldu mu?Salih emre üregen veya Omer faik düşünüyorum salih bey 14 civarı biraz pahalı Omer bey 8 bin daha mantıklı geliyor bakalım kuzenime bakayım karar vericem
Nasil ulasabiliriz
Şahruz Şeyda'ya ameliyat oldum, gayet iyi ve ilgili bir doktor Anadolu yakasında Medientte çalışıyorSiz kime yaptirmistiniz?
Siz
Cok tesekkur gercekten pylasiminiz icin ben de cooook doktor baktim umit hardal, alparslan, ozan balik, arda pelen, emre ilhan, omer faik en cok omer beyin modellerinde kendi istedigimi buldum.. birde ciddi bir burun egriligi deviasyon sorunum var sadece bircok hoca cok ileri tarihe gun veriyor ama ben nefes alamiyorum bu konuda bir yardimci olurlar mi oncelik tanirlar mi bilemedim.. ciddi bir sektor resmen.. onerileriniz paylasimlariniz cok degerli siz kime yaptirmistinizDayanamadım sizin için birde fotoğraf ekleyip kaçıyorum güzel oldu sanki sankisi ne resmen aşk yaşıyorum burnumla
Siz kime yaptirmistinizŞuan çok uykum geldi sabah saat 8 olmuş ama bende ameliyat tan önce ne sabahlar ettim burda yaşadığım herşeyi tek tek yazıcam müsait olduğum bir zaman ve bütün konu başlıklarının altına kopyalamayı düşünüyorum en zor zamanımda her ameliyat öncesi burda sizlerden fikir aldım neler neler düşünüyorumda biraz önce fotoğraflara baktım hepiniz çok tatlısınız ve bu süreç öncesi sonrası gerçekten zor birazda eğlenceli bana göre ameliyatlar bağımlılık yapıyor sanki Umarım hepiniz istediğiniz o tatlış burunlara kavuşursunuz ve umarım sizlere birazda olsa faydam dokunur sizi seviyorum acil cevap arayanlar için instagram adresim karagoz.banu dm den yazabilirsiniz hoş burunlarla kalın
Ben de omer faik dusunuyorum ama siz ne kadara yaptirdiniz ben de ekleyebilir miyim?Canım ben Nisa’n 25 de oldum instagram adresim karagoz.banu dm atarsan yardımcı olurum eski halinide ordan atarım yeni hali zaten mevcutdoktorum serhat Tuncer Ayse estetikte çalışıyor
Ben oldum 23. Gunum:)Abdulkadir göksele ameliyat olan yazabilir mi? Ben de senelerdir doktor ariyorum
Abdulkadir Goksel 24.000 fiyat verdiEvet ben de iyi olduğunu duydum ama çok iyi doktorlar çok da pahalı malesef
Mirza Firat a ve Alev Camciogluna ameliyat olan var mi ?
Revizyon fiyatı mı 24.000 acaba?Abdulkadir Goksel 24.000 fiyat verdi
Daha once sadece deviasyon ameliyati olmustum estetik olmadan ondan dolayi revizyon olarak fiyat veriyolarRevizyon fiyatı mı 24.000 acaba?
Benim de bir yakınım Arda Pelen’e revizyon ameliyatı oldu. Kızcağızın burnu rezalet oldu. Burun delikleri yukarıda, burun yamuk ve asimetrik. Ben de kendisini düşünüyordum şimdi kime olucam bilmiyorum Bu arada kızın kardeşi de arda pelene oldu onun burnu çok güzel ama onunki ilk ameliyat. Benimki revizyon olacak. Emre İlhan bu kadar uçuk fiyatlar vermese ona olurdum sanıyorum..Hayır canım gidip görüşmedim hiç biriyle instagramdan sordum sadece
Arda pelen hakkında iyi şeyler duydum ama buradan bir kullanıcı da ona yaptırmıştı hiç memnun kalmamıştı şahsi hiçbir fikrim yok canım