• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul için önerebileceğiniz burun estetiği doktoru

Merhaba ben Antalya da yaşıyorum burada Eyüp Bozkurt a ameliyat oldum. İstanbul da da muayenesi var kesinlikle öneririm. Yurtdısıyla da çalısıyor bir araştırın isterseniz. Fiyat olarak en son bir arkadasım ameliyat oldu 20 bin vermişti tabi sizin işleminize göre değişir belki.
Bende antalyada ameliyat oldum başka doktora lanet ediyorum o günede doktorada çok pişmanım eyüp bozkurt yada engin erkal beye ameliyat olsaydım şimdi revizyon olmam gerekiyor

Merhaba arkadaşlar,

burnumda kırık var ve burun deliklerini biraz küçültmek istiyorum. Bu konuda İstanbul için önerebileceğiniz uygun bir doktor var mı ?

Ben yurtdışında yaşıyorum, Ağustos'ta İstanbul'da olacağım, gittiğim zaman ameliyat bir ay içinde gerçekleşebilir mi yoksa uzun bir prosedürü mü var ?

Lütfen tecrübelerinize dayanarak önerilerde bulunun.
Merhaba Hüseyin Dağ diye bir doktor var. Kesinlikle herkes çok memnun. Annem için düşünmüştüm fakat kronik hastalıkları tümör var riskli diye yapmadı doktor. Instagram hesabını verebilirim.

Merhaba arkadaşlar,

burnumda kırık var ve burun deliklerini biraz küçültmek istiyorum. Bu konuda İstanbul için önerebileceğiniz uygun bir doktor var mı ?

Ben yurtdışında yaşıyorum, Ağustos'ta İstanbul'da olacağım, gittiğim zaman ameliyat bir ay içinde gerçekleşebilir mi yoksa uzun bir prosedürü mü var ?

Osman karaaslan istanbulda

Merhaba arkadaşlar,

Merhaba arkadaşlar,

Lütfen tecrübelerinize dayanarak önerilerde bulunun.Dr

Merhaba arkadaşlar,

Dr Erhan Eryılmaz yaptı bir ay oldu, herkesin anlattığı şikayetler bende yok, eğriydi burnum beklediğimden çok iyi buldum, herkes aynı fikirde. 100 cerrahisi nde on numara bir doktor

Yorumlarınız ve yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim arkadaşlar. Hem burada, hem başka sayfalarda bayağı araştırıp bazı doktorlardan fiyat aldım. Fiyatlar 15,000 - 80,000 TL arası.

Avrasya hastanesi Ebru Topuz yaptığı burunlar muhteşem…göz kapağı ameliyatları da aynı şekilde… fiyat ta gayet uygun…görüşmeden karar vermeyin derim…

Merhabalar ben 2015'de Muhammet Dilber'e ameliyat oldum. Daha öncede yazmıstım, burnum yandan iyi ama önden pek beğenmiyorum, burun delikleride eşit değil bunun için " tekrar ameliyat ederim, sadece hastane parasını ödersin" demisti ozaman için.. Ancak hamile kaldım o ara, düşük, ikinci bebek falan derken gitmedim tekrar...
Eskisinden güzel ama çok çok bayılmıyorum burnuma, kalın derili de değildim halbuki... Olduğum hastanedeki kızın burnunuda o yapmıstı kızın burnu gerçekten efsaneydi.. bu işler şans mı bilemiyorum gercekten..
O zamanlar ben de Emre ilhanı cok istemistim ama aşırı pahalıydı ve eylülde aradığımda nisana randevu veriyordu😁 fiyatlar da uçmuş bu arada ben 8 bine olmuştum.. Bence istanbul değil de Izmir düşünün Izmir hem ucuz hem de iyi doktorlar var gerçekten..

Merhabalar ben 2015'de Muhammet Dilber'e ameliyat oldum. Daha öncede yazmıstım, burnum yandan iyi ama önden pek beğenmiyorum, burun delikleride eşit değil bunun için " tekrar ameliyat ederim, sadece hastane parasını ödersin" demisti ozaman için.. Ancak hamile kaldım o ara, düşük, ikinci bebek falan derken gitmedim tekrar...
Eskisinden güzel ama çok çok bayılmıyorum burnuma, kalın derili de değildim halbuki... Olduğum hastanedeki kızın burnunuda o yapmıstı kızın burnu gerçekten efsaneydi.. bu işler şans mı bilemiyorum gercekten..
O zamanlar ben de Emre ilhanı cok istemistim ama aşırı pahalıydı ve eylülde aradığımda nisana randevu veriyordu😁 fiyatlar da uçmuş bu arada ben 8 bine olmuştum.. Bence istanbul değil de Izmir düşünün Izmir hem ucuz hem de iyi doktorlar var gerçekten..
Akrabalarım İstanbul'da olduğu için mecburen İstanbul'da olmalı. Bayağı araştırdım fiyat olarak çok fazla zorlamayacak, iyi yorumlar almış doktorları listeye aldım. Artık İstanbul'a gidince görüşeceğim, umarım iyi sonuç alırım.

Merhaba arkadaşlar,

Hakan bulam. İnstagram sayfasından yaptıklarını görebilirsiniz

Merhaba arkadaşlar,

Gökhan Mersinlioğlu önerebilirim. Kendisi bana istediğim güveni verdi fiyatı da en son sizin bütçenize uyuyodu. Ben doğal bir burun istedim istediğim gibi de oldu ne konuştuysak onu yaptı mutluyum burnumla

Çapa Tıp Fakültesi'nde oldum, Şenol ÇOMOĞLU hoca yaptı ameliyatımı 2016'da hatırladığım kadarıyla 2.500 TL ödedi babam. Burnunda çocukluktan kalma kırık var dedi doktor, deviasyon sorunum da vardı nefes alamıyordum. Hem kırık hem estetik yaptı. Çok doğal oldu, çok memnun kaldım. Ön görüşmeyi yaptık 2 ay sonraya ameliyat günü verdiler, şimdi pandemi koşullarında nasıldır bilemiyorum.

Akrabalarım İstanbul'da olduğu için mecburen İstanbul'da olmalı. Bayağı araştırdım fiyat olarak çok fazla zorlamayacak, iyi yorumlar almış doktorları listeye aldım. Artık İstanbul'a gidince görüşeceğim, umarım iyi sonuç alırım.
Karar kildiginiz isimler kimler oldu fiyatlariyla paylasirsaniz bizlerde yararlanabiliriz fikir olur. tskler

Karar kildiginiz isimler kimler oldu fiyatlariyla paylasirsaniz bizlerde yararlanabiliriz fikir olur. tskler
Hasan Duygulu ve Sadullah Karun.
Hasan Duygulu 15,000 - 25,000 arası
Sadullah Karun 10,000 TL

Büyük ihtimalle Hasan Duygulu olacak.

Back